Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalosne

Jak to jest,ze zgrywasz takiego twardego a tak naprawde meska c i p a z Ciebie...

Polecane posty

Gość zalosne

wszystkiego sie boisz.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość zalosne napisał:

wszystkiego sie boisz.

Bo mnie życie skopalo po dvpie

Gość gość
2 godziny temu, Gość zalosne napisał:

wszystkiego sie boisz.

Może boję się uczucia do Ciebie, może bałem się go zawsze, dlatego nie powiedziałem Tobie szczerze co czuję i taka prawda, ale pamiętasz zraniłas mnie nie przepraszając za to:(...

Gość Dragoniasty

To prawda, każdej nocy płaczę, w dzień też czasem nie mogę się powstrzymać

Gość TakaPrawda81

Ja z nikim nie pisalem,dla mnie żadna nie istnieje...

Gość TakaPrawda81

Ja z nikim nie pisalem,dla mnie żadna nie istnieje...

Gość gość
20 godzin temu, Gość zalosne napisał:

wszystkiego sie boisz.

Boję się uczucia do Ciebie, może bałem się go zawsze, dlatego nie powiedziałem Tobie szczerze co czuję i taka prawda, ale pamiętasz zraniłas mnie nie przepraszając za to:(... czemu okazałas mi tyle chłodu złości przecież nie byliśmy ze sobą a moglibyśmy być... czy nie zasługiwałem na szczerą rozmowę ... 

Gość DRAGONIASTY
17 godzin temu, Gość Dragoniasty napisał:

To prawda, każdej nocy płaczę, w dzień też czasem nie mogę się powstrzymać

Po co się upośledzona szmato lub pedale z wodoglowiem podszywasz 😉 jak ja wiem do kogo ten temat cwele 🙂

Gość gość
1 minutę temu, Gość DRAGONIASTY napisał:

Po co się upośledzona szmato lub pedale z wodoglowiem podszywasz 😉 jak ja wiem do kogo ten temat cwele 🙂

ty to wiesz wszystko,jak zawsze,skoro sam śliskie tematy zakładasz to sam wiesz

Gość DRAGONIASTY

WIEM BO JESTEM OBSERWATOREM PATOLOGII NA TYM FORUM 🙂

Gość Gosc

Obserwujesz wszystko co się rusza i można zaruszyć.Ale sukces życia-obserwować szambo i g.o.w.na obok i czasem w tym pływać

Gość gość
44 minuty temu, Gość gość napisał:

Boję się uczucia do Ciebie, może bałem się go zawsze, dlatego nie powiedziałem Tobie szczerze co czuję i taka prawda, ale pamiętasz zraniłas mnie nie przepraszając za to:(... czemu okazałas mi tyle chłodu złości przecież nie byliśmy ze sobą a moglibyśmy być... czy nie zasługiwałem na szczerą rozmowę ... 

Nie zasługiwałeś. Znajdzie się lepszy, bardziej odważny. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nie zasługiwałeś. Znajdzie się lepszy, bardziej odważny. 

Szkoda, że nigdy nie byłaś w stosunku do mnie szczera prawdziwa tylko przybrałas maskę i przy tym nieraz zraniłas...

Gość gość
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Szkoda, że nigdy nie byłaś w stosunku do mnie szczera prawdziwa tylko przybrałas maskę i przy tym nieraz zraniłas...

I vice versa.

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

I vice versa.

A jeżeli dowiedziałabys się, że oddalił się, bo walczył z chorobą, a lekarze nie dawali mu wielu szans, ale wyszedł z tego, nie chciał obarczać Jej tym to inaczej na to byś spojrzała...

Właśnie takie coś przeżyłem. Chciałem Jej powiedzieć, ale bałem się oddalilem się bardzo, ale nie była dnia i nocy i godziny, abym nie myślał o Niej, a tym bardziej śniła mi się regularnie. Myślałem o Niej i życzyłem Jej wszystkiego dobrego, a Ona nie znając prawdy potraktowała mnie jak najgorszego wroga... chciałem Jej o tym opowiedzieć, ale jest zimna chłodna z dystansem do mnie...

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

I vice versa.

Nie chciałem o tym powiedzieć, ponieważ nie znałem Jej na tyle dobrze brakowało pełnego zaufania, lecz z perspektywy czasu żałuję. Teraz ponoć ma męża tak powiedziala, chciałem z Nią porozmawiać nie było okazji... traktuje mnie jak powietrze, widocznie zasłużyłem w Jej mniemaniu tak to postrzega... oceniła mnie myśląc że bawię się kobietami a tak nie było i nie jest!

Gość Gość

A kogo obchodzi jaki ty problem ukrywasz? Liczą się fakty czyli to jak potraktowales te kobietę. Proste. Skończ się uzalac.

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A jeżeli dowiedziałabys się, że oddalił się, bo walczył z chorobą, a lekarze nie dawali mu wielu szans, ale wyszedł z tego, nie chciał obarczać Jej tym to inaczej na to byś spojrzała...

Właśnie takie coś przeżyłem. Chciałem Jej powiedzieć, ale bałem się oddalilem się bardzo, ale nie była dnia i nocy i godziny, abym nie myślał o Niej, a tym bardziej śniła mi się regularnie. Myślałem o Niej i życzyłem Jej wszystkiego dobrego, a Ona nie znając prawdy potraktowała mnie jak najgorszego wroga... chciałem Jej o tym opowiedzieć, ale jest zimna chłodna z dystansem do mnie...

Od takich z daleka nie każda się nadaje do związku, swoją pyszność, swoje ja myślenie o sobie daje takie rezultaty. 

Gość gość

Może kiedyś tu trafiasz i przeczytasz kilka sentencji wyżej jak było A. na prawdę i spojrzysz inaczej...

Gość Wymagająca
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Może kiedyś tu trafiasz i przeczytasz kilka sentencji wyżej jak było A. na prawdę i spojrzysz inaczej...

Nie obchodzą mnie sentencje tchórza i c.i.e.n.i.a.s.a. 😏 Gustuję w prawdziwych mężczyznach a nie c.i.o.t.a.c.h. 😆 Takich to wszędzie pełno. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Wymagająca napisał:

Nie obchodzą mnie sentencje tchórza i c.i.e.n.i.a.s.a. 😏 Gustuję w prawdziwych mężczyznach a nie c.i.o.t.a.c.h. 😆 Takich to wszędzie pełno. 

Cieniasem i ciotką jest chyba Twój facet😀

Gość Wymagająca

Poza tym jedzie mi z c.i.p.y śledziem 😞

Gość Wymagająca
43 minuty temu, Gość Wymagająca napisał:

Poza tym jedzie mi z c.i.p.y śledziem 😞

Zabolało? Po co się podszywasz?