Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cezary

Co zrobić z dziewczyną dziewicą, która jeszcze nie chce?

Polecane posty

Gość Cezary

Od 0,5 roku się spotykamy. Ona jest dziewicą i ma 19 lat. Ja mam 21, już to kiedyś zrobiłem z 1 dziewczyną (byłą). Obecna nie jest religijną, ale wychowana jest w stylu, takie rzeczy tylko z z osoba zaufaną, najlepiej po ślubie.. JA uważam, że jesteśmy za młodzi na ślub... i nie oświadczę się dla seksu.. Ona mi pozwala na petting i sama też do ręki weźmie, ale seks klasyczny czy oral nie ma mowy. Mówi stanowczo nie, a jak przekonuję to, ona albo krzyczy, albo płacze, albo siedzi cicho.. Śpimy np często razem, ale ona tylko całowanie i tulenie.. Co ja mam zrobić? Jak ją przekonać? 

Gość addd

A myślisz o niej na poważnie w ogóle? Bo jeśli tak to możesz się oświadczyć, co ci szkodzi?

Gość Gość

Ty chcesz po pół roku znajomosci takie rzeczy z nia robic ? Ja bym ci nie pozwoliła nawet po 2 latach hahaha

Gość Gość

Zostawić, gdybyś kochał nie miałbyś dylematu, tylko czekałbyś aż będzie gotowa.

Gość Silia

Nie przekonywac tylko podziekowac za wspolparce.  Jezeli mloda dziewczyna nie ma sama ochoty na seks z kims, kogo zna pol roku i chyba czuje do niego chociaz sympatie, to szkoda fatygi.

Gość To ja
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Oj prawda 👍

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A skoro nie jest gotowa, to nie jesteś tym, z którym chce go mieć 

Gość Gość

Zboczony, niewyżyty gowniarz! Swojej matce się lepiej poradź, ty kundlu jeden! 

Gość Ania
30 minut temu, Gość Cezary napisał:

Od 0,5 roku się spotykamy. Ona jest dziewicą i ma 19 lat. Ja mam 21, już to kiedyś zrobiłem z 1 dziewczyną (byłą). Obecna nie jest religijną, ale wychowana jest w stylu, takie rzeczy tylko z z osoba zaufaną, najlepiej po ślubie.. JA uważam, że jesteśmy za młodzi na ślub... i nie oświadczę się dla seksu.. Ona mi pozwala na petting i sama też do ręki weźmie, ale seks klasyczny czy oral nie ma mowy. Mówi stanowczo nie, a jak przekonuję to, ona albo krzyczy, albo płacze, albo siedzi cicho.. Śpimy np często razem, ale ona tylko całowanie i tulenie.. Co ja mam zrobić? Jak ją przekonać? 

porozmawiaj z nią, ale nie naciskaj. pewnie się boi. skoro pozwala na tyle i nie jest religina. wytłumacz że dobrze jest się sprawdzić, że to że zrobi to z tobą a potem okazę się za jakiś czas że nie bedziecie ze sobą to nie znaczy że jest dzi5ką = bo tak może też słyszeć w rodzinie, że sex to dopełenienie miłości.. że nie musicie sie spieszyć, ze nie zostawisz ją po jednym razie. ale że warto przetestować się, bo jak bedzie ch%owo to potem smutno tak byc ze sobą i byc nie zadowolonym z tej strewy zycia. ze to tak samo jak szuka się wysokiego faceta lub faceta z poczuciem humoru, to tak samo my kobiety potrzebujemy faceta ktory bedzie umial nam zrobic dobrze ze to calkowicie normalne codzinnosc 

Gość Cezary
34 minuty temu, Gość addd napisał:

A myślisz o niej na poważnie w ogóle? Bo jeśli tak to możesz się oświadczyć, co ci szkodzi?

W tym wieku?

29 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty chcesz po pół roku znajomosci takie rzeczy z nia robic ? Ja bym ci nie pozwoliła nawet po 2 latach hahaha

Serio? Dlaczego? Ludzie to po 3 randkach robią..

28 minut temu, Gość Gość napisał:

Przecież czekam... Może można ją jakoś przekonać...

28 minut temu, Gość Silia napisał:

Nie przekonywac tylko podziekowac za wspolparce.  Jezeli mloda dziewczyna nie ma sama ochoty na seks z kims, kogo zna pol roku i chyba czuje do niego chociaz sympatie, to szkoda fatygi.

Ja ją kocham, ona mnie ponoć też 

26 minut temu, Gość Gość napisał:

A skoro nie jest gotowa, to nie jesteś tym, z którym chce go mieć 

Serio?

Gość Cezary
8 minut temu, Gość Ania napisał:

porozmawiaj z nią, ale nie naciskaj. pewnie się boi. skoro pozwala na tyle i nie jest religina. wytłumacz że dobrze jest się sprawdzić, że to że zrobi to z tobą a potem okazę się za jakiś czas że nie bedziecie ze sobą to nie znaczy że jest dzi5ką = bo tak może też słyszeć w rodzinie, że sex to dopełenienie miłości.. że nie musicie sie spieszyć, ze nie zostawisz ją po jednym razie. ale że warto przetestować się, bo jak bedzie ch%owo to potem smutno tak byc ze sobą i byc nie zadowolonym z tej strewy zycia. ze to tak samo jak szuka się wysokiego faceta lub faceta z poczuciem humoru, to tak samo my kobiety potrzebujemy faceta ktory bedzie umial nam zrobic dobrze ze to calkowicie normalne codzinnosc 

Próbuje ją przekonać, ale jak naciskam ostro to ona krzyczy, że "nie chce i już i Mam się odpieprzyć, chyba że tylko dla seksu z nią jestem", a jak uda mi się ją pod włos wziąć to płacze i mówi, że nie chce tego teraz i nie wie dlaczego..

Gość Gość

Ma pewnie przerost łechtaczki i wygląda jak fiutek, dlatego nie chce ci pokazać, mimo, że kocha i nie jest religijna. 

Gość rekt
39 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlatego zdechniesz samotna hahaha

Gość dfgfg
8 minut temu, Gość Cezary napisał:

W tym wieku?

Nie rozumiem co jest nie tak z waszym wiekiem. Zaręczyny nie są jakąś mega poważną deklaracją, tylko po prostu dajesz do zrozumienia dziewczynie i jej rodzinie, że myślisz o niej poważnie. Kiedyś zaręczyny odbywały się na samym początku znajomości "chodzenia", a teraz to wielkie ceregiele na równi ze ślubem. Zaręczyny zawsze możesz zerwać.

Gość gość
55 minut temu, Gość Cezary napisał:

To żyj bez seksu, w czym problem?

Albo wsadź sobie między drzwi a framugę. 

Mam nadzieję, że jak ją zgwałcisz to jej rodzice cie wsadzą do pierdla. 

Gość Gość
13 minut temu, Gość rekt napisał:

Dlatego zdechniesz samotna hahaha

Szczerze mam to w poważaniu albo chłop bedzie robił co ja chce albo do widzenia 🙂 on chce ja zaliczyć a ona ma sie zgodzić mimo ze dla niej za wczesnie,  bo co ?? Buahahaha

Gość Cezary

Po prostu chce się kochać z ukochaną, to chyba normalne dla par.. 

1 godzinę temu, Gość Cezary napisał:

Zostawić. Jakby na Ciebie miała ochotę to by już dawno z tego coś było. Chyba jest z Tobą tylko dlatego że wszystkie koleżanki mają chłopaków. Już po samej reakcji widzisz że idea seksu z Tobą jest jej wstrętna. 

I nie ważne co Ci mówi (bla, bla, kocham, bla, bla, dla mnie są ważne zasady). Ważne co robi. Albo nie.

Ogólnie w Twoim wieku szkoda marnować czasu na abstynencję, to najlepszy czas na seks i cieszenie się życiem.  Skończysz studia i/lub zaczniesz za3,14erdalać w poważnej robocie to nie będzie czasu na poznawanie dziewczyn a i okazji będzie dużo mniej.

Gość Gość
46 minut temu, Gość Cezary napisał:

Dziewczyna ma jednak w tej kwestii inaczej.  Jeżeli zawiedzie antykoncepcja to bywa, że zostaje z "problemem " sama,  do tego bywa że potem facet ją zostawi bo zaliczył i ma przyklejoną łatkę łatwej. Piaskun radzi ci ją zostawić,  a w innych tematach pisze, że nie ma co się żenić z niedziewicom bo po co jeżeli innemu dała bez ślubu.  Może dziewczyna nie jest jeszcze gotowa i tyle.  Mój aktualny mąż czekał rok, aż będę pewna (nie czekałam ani do ślubu,  ani do oświadczyn, ciężko powiedzieć na co - ale musiałam być pewna).

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Dziewczyna ma jednak w tej kwestii inaczej.  Jeżeli zawiedzie antykoncepcja to bywa, że zostaje z "problemem " sama,  do tego bywa że potem facet ją zostawi bo zaliczył i ma przyklejoną łatkę łatwej. Piaskun radzi ci ją zostawić,  a w innych tematach pisze, że nie ma co się żenić z niedziewicom bo po co jeżeli innemu dała bez ślubu.  Może dziewczyna nie jest jeszcze gotowa i tyle.  Mój aktualny mąż czekał rok, aż będę pewna (nie czekałam ani do ślubu,  ani do oświadczyn, ciężko powiedzieć na co - ale musiałam być pewna).

Sorry za błędy,  ale nie chce mi się poprawiać- telefon przekreca. 

Gość Aga
53 minuty temu, Gość Cezary napisał:

To nie jest normalne że chcesz uprawiać seks. Lepiej się udaj do psychiatry seksholiku.

Gość PRZEMEK PRAVIK
2 godziny temu, Gość Cezary napisał:

ZAMKNIJ JĄ W OBORZE I WYRUUCHAJ

Gość gość

Jak facet kocha na serio to wytrzyma bez seksu wiele lat.

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak facet kocha na serio to wytrzyma bez seksu wiele lat.

Głupio gadasz. Jeśli kobieta kocha to chce od razu. 😛

Gość love
3 godziny temu, Gość Cezary napisał:

Całkowicie normalne, ale dla niej nie jest to takie proste jak dla ciebie, bo to będzie jej pierwszy raz. Czuję coś, że na dziś nie jest pewna twoich umiejętności w tym zakresie 🙂 Tak dla przypomnienia radzę dmuchać na zimne i ewentualnie zrobić ,,to" w dni niepłodne ( złośliwość rzeczy martwych 😛).

Gość A co to
18 godzin temu, Gość love napisał:

Całkowicie normalne, ale dla niej nie jest to takie proste jak dla ciebie, bo to będzie jej pierwszy raz. Czuję coś, że na dziś nie jest pewna twoich umiejętności w tym zakresie 🙂 Tak dla przypomnienia radzę dmuchać na zimne i ewentualnie zrobić ,,to" w dni niepłodne ( złośliwość rzeczy martwych 😛).

A co To dni nieplodne?