Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjk

Koleżanka chyba podkrada mi kasę

Polecane posty

Gość hjk

Znamy się ponad 4 lata, jeszcze z LO, do czasu spotykania się na mieście było ok. Niestety po jednej z wizyt zauwazylam brak 200zl w portfelu, byl otwarty w torebce, która jest powiedzmy wąska i nie da się z niej tak latwo wyjąć czegoś. + po południu wyciągałam gotowkę przy niej, wiec widziała, że mam kasę. Poszłam do łazienki zaprać bluzkę i chyba wtedy z 6 stów zostały 4. Zobaczyłam gdy wyszła, ale nic nie powiedziałam. Potem drugi raz: miałam banknoty 50zl, 50 zl, 20 zl i 10 zl (specjalnie wiecej nominalow)... po wizycie w lazience brakowalo mi 50 zl. PRZYPADEK? No cóż, znow nic nie powiedzialam, jedynie że chyba gdzieś wydałam. Smieszne, bo nadal utrzymuje z nia kontakt, i chce przyjsc znow... ale mam ochotę po prostu ja zablokowac wszedzie i tyle, sama raczej się nie zjawi. Co sądzicie? Pierwszy raz nie bylam pewna, ale za drugim.....

Gość Komisarz Alex

Nalezy zainstalowac mała kamerke tam gdzie są pieniądze 

Jesli wyjdzie,  ze to ona to nalezy udać sie do KWP

Moze miec sprawe w sądzie

Gość Bubi

Może ci się wydaje?

Gość gość

zrob następnym razem prowokacje, policz dokladnie i zostaw torebke na zewnatrz. 

potem przyniej wyjmij portfel i sprawdź. 

Gość ...

Nie chyba tylko napewno a pali ?

Gość ...

jak pali albo pije to tak bo jest uzależniona od piwa i fajek to kradnie

Gość ...

bo wszystko wydaje na piwa i fajki 

Gość ...

palacze i alkoholicy to złodzieje

Gość hjk

w obydwa dni płaciłam wszędzie kartą, dla pewnosci sprawdziłam jeszcze na rachunku.

zresztą np. po wizycie przyjeżdza po nią brat, gdy chcę jeszzce np wyniesc smieci to ... aaa, jutro, juz wieczór itp. dziwne...

+ jej mama podobno jest lekarką, ale... też mam wątpliwości, ogolnie jakos duzo rzeczy mi się nie zgadza

trzeci raz nie chce mi się już próbować. pewnosci nie mam, ale niesmak i podejrzenie na pewno

Gość hjk

zreszta jeszcze mowi, ze kup mi coś w rossmanie, oddam wieczorem. NIE ODDAŁA ANI RAZU.

i twierdzi że pieniądze (na pol sie dzielimy kosztami niby np pizzy) polozyla mi W TOREBCE? ani razu nie znalazlam nic