Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flatte

Proszę o szybką radę

Polecane posty

Gość Flatte

Tak w skrócie. 

Wynajmiwalem dość długo pewne mieszkanie. Zawsze na czas płaciłem czynsz, wszystko na swoim miejscu, czysto, nic nie zniszczone. Poszedłem na wynajem do większego miasta z myślą o lepszej pracy. W międzyczasie natrafil się wyjazd na parę tygodni. Skorzystałem. Oczywiście za miesiąc w którym nie mieszkałem zapłaciłem i wszystko ok. Ale po powrocie nie mogłem wrócić do starego zajęcia, poza tym każde inne które znalazłem było słabo płatne więc nie wystarczyłoby na mieszkanie żywność. Postanowiłem wymowic i wrócić w stare strony gdzie znalazłem też coś w miarę konkretnego. No i pech " nie pech". Zadzwonili z firmy w mieście w którym mieszkałem że szukają pracowników. Do tej firmy chciałem się dostać o wiele wcześniej ale nie było wolnych etatów albo zawsze ktoś był lepszy. Moje pytanie czy zapytać właściciela czy mógłbym jednak wrócić? Nie wiem może już kogoś znalazł na moje miejsce, wiem że było do wynajęcia, czy to wyglądałoby dziwnie? Dopiero wymowilem a zaraz jednak chce zostać. Dodam że mieszkanie było w miarę tanie, dodatkowo w dobrej lokalizacji. 

Gość Lil xan

Kiedys Bylem bezdomny i smierdzialem.. Nie mialem dokad pojsc