Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 83838

Zboczency na badoo

Polecane posty

Gość 83838

Was też dziwi ilość facetów na badoo którzy napastuja seksualnie kobiety? Wysyluaja bez pytania przyrodzenie albo piszą jakieś ohydne wiadomości, przecież to jest molestowanie seksualne 

Gość gość
6 minut temu, Gość 83838 napisał:

Was też dziwi ilość facetów na badoo którzy napastuja seksualnie kobiety? Wysyluaja bez pytania przyrodzenie albo piszą jakieś ohydne wiadomości, przecież to jest molestowanie seksualne 

a czego sie spodziewasz po takim portalu? Przecież to jeden wielki burdel tak samo jak te całe tindery - tam nie ma normalnych ludzi.

Gość Gosc gosc

Tam siedzą same odpady które nie umieją sobie nikogo na żywo znaleźć, kobiety to przeważnie samotne matki i grubasy a faceci brzydcy analfabeci i zboki z pindolami na wierzchu 

Gość Gosc gosc

Normalna osoba nie siedzi na takim syfie jak badoo 

Gość Gość

Na badoo siedzi mój były najwieksza kanalia i świecie i typek który umawial się z kilkoma laskami na raz z tego portalu, myślę że to najlepsza recenzja tego portalu kto tam siedzi 

Gość Doświadczony Badoo-wiec
1 godzinę temu, Gość 83838 napisał:

Słuchaj koleżanko ja spałem z kilkoma kobietami z tego portalu i napisze ci z własnego doświadczenia że kobiety tam też wysyłają erotyczne fotki i również nierzadko mają je w ukrytych galeriach. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Doświadczony Badoo-wiec napisał:

Słuchaj koleżanko ja spałem z kilkoma kobietami z tego portalu i napisze ci z własnego doświadczenia że kobiety tam też wysyłają erotyczne fotki i również nierzadko mają je w ukrytych galeriach. 

To nie zmienia faktu że to portal do szukania łatwych ludzi. Zresztą jak każdy praktycznie. 

1 godzinę temu, Gość 83838 napisał:

Ja też wysyłałem czasem ale nie tak od razu i nie każdej. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Doświadczony Badoo-wiec napisał:

Ja też wysyłałem czasem ale nie tak od razu i nie każdej. 

Ja takich jak ty od razu jadę od najgorszych 

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To nie zmienia faktu że to portal do szukania łatwych ludzi. Zresztą jak każdy praktycznie. 

Na Tinderze jest chyba pod tym względem jeszcze więcej takich osób.

Gość Lorenzo01

Podjąłem niczym rycerz na białym koniu misję poznania normalnej fajnej dziewczyny na Tinderze. 

I udało się. Ale liczba nieprzyjemnych sytuacji i tych bardziej przyjemnych 😄 po drodze, które napotkałem ..... To są portale dla cierpliwych, zaopatrzonych w dobre sitko z małymi oczkami. 

Gość Gość

Na Tinderze jest chyba pod tym względem jeszcze więcej takich osób.

Wiem. Wczoraj był program o tego typu portalach i kobiety miały beke z takich wysylaczy fjuta. Nie wiem kto na to leci. Chyba jakieś tępe karyny i stare baby które bolca od 39 lat nie widziały.  Porażka nie faceci 

Gość Lorenzo01

Dnia by nie starczyło, żeby o wszystkich przygodach opowiedzieć. 

Gość 0000

Kto jest za tym żeby kastrowac chemicznie takich facetów zeby nie molestowali kobiet.?

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja takich jak ty od razu jadę od najgorszych 

One mi wysyłają i też chcą więc nie widzę nic w tym złego a ty zawsze możesz usunąć konto jak ci nie odpowiada. Poza tym ja pisałem o kobietach z którymi pisze dłuższy czas a nie. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Doświadczony Badoo-wiec napisał:

One mi wysyłają i też chcą więc nie widzę nic w tym złego a ty zawsze możesz usunąć konto jak ci nie odpowiada. Poza tym ja pisałem o kobietach z którymi pisze dłuższy czas a nie. 

To wysyłaj do kooref Twojego pokroju do mnie piszą zboki nawet jak nie chce , powinni miec ucinane siury

9 minut temu, Gość Gość napisał:

Wiem. Wczoraj był program o tego typu portalach i kobiety miały beke z takich wysylaczy fjuta. Nie wiem kto na to leci. Chyba jakieś tępe karyny i stare baby które bolca od 39 lat nie widziały.  Porażka nie faceci 

Nie miałem myśli tu facetów bo jestem hetero. Chodzi mi o kobiety. Pełno tam takich i jak potrafisz zainteresować na początku, nie wyglądasz jak shrek to bez problemu coś poderwiesz. Teksty na Tinderze typu "Chcesz się dziś/weekend zabawić" itp. od kobiet dostawałem nie raz, nie dwa.

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To wysyłaj do kooref Twojego pokroju do mnie piszą zboki nawet jak nie chce , powinni miec ucinane siury

Moje życie, moja sprawa ✋

Gość Gość

Nie miałem myśli tu facetów bo jestem hetero. Chodzi mi o kobiety. Pełno tam takich i jak potrafisz zainteresować na początku, nie wyglądasz jak shrek to bez problemu coś poderwiesz. Teksty na Tinderze typu "Chcesz się dziś/weekend zabawić" itp. od kobiet dostawałem nie raz, nie dwa.

To nie są kobiety tylko transy z przerosnieta łechtaką, normalna laska popuszcza pieroga tylko wartosciowemu samcowi z którego coś na przyszłość będzie 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Doświadczony Badoo-wiec napisał:

Moje życie, moja sprawa ✋

Nie bo następnym razem kopne Cię w tego golego pindola 

Gość gosc
12 minut temu, Gość Gość napisał:

To nie są kobiety tylko transy z przerosnieta łechtaką, normalna laska popuszcza pieroga tylko wartosciowemu samcowi z którego coś na przyszłość będzie 

gość ru/cha a ty siedzisz przed kompem, trzepiesz kapucyna, piszesz bzdury i mu zazdrscisz. wbrew pozorm ciężko podezrwac tam w ogle kogos bynajmniej mi. trzeba wiedzieć co i jak oraz od czego muhy zdychają żeby coś zdzialac 

Gość Gość
18 godzin temu, Gość gosc napisał:

gość ru/cha a ty siedzisz przed kompem, trzepiesz kapucyna, piszesz bzdury i mu zazdrscisz. wbrew pozorm ciężko podezrwac tam w ogle kogos bynajmniej mi. trzeba wiedzieć co i jak oraz od czego muhy zdychają żeby coś zdzialac 

Jak bym miał to robić z jakimis bazylami to już wolę rękę, Ciebie nawet smok wawelski i bazyliszek w blond peruce by zadowolil