Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozbita

Czy można kochać dwuch facetów jednocześnie?

Polecane posty

Gość Rozbita

Czy jest możliwe kochać dwuch facetów jednocześnie ? Proszę nie pisać, ze napewno nie kochasz obecnego partnera itp , bo ja lepiej wiem co czuje. Niech piszą osoby które coś takiego przeżyły lub przezywają , czy może jestem odludkiem 😞

Gość Gość

Miłość się mnoży 😘 i nie ma na nią monopolu.

Gość Lol

Wez sie za słownik zamoast za facetów

Gość Gość

Nie można 

Gość Cokolwiek to znaczy /)

Miłość jest niepoliczalna 🙂

Gość Gosc

mozna i tszeh

Gość Gość
2 minuty temu, akimuszki napisał:

No tak tak , ale Wszyscy wiemy alebo demony niewiedzxy nie wiedza jak wyglada sprawa z Miloscią Czystego Ducha... To jest Milość jedyna. i tylko moja:classic_cool:

Czego się naczytales że tak pieprzysz? 

Gość Gość
Przed chwilą, akimuszki napisał:

nie wydaje mi sie 

Nie musi.

Gość Gość
1 minutę temu, akimuszki napisał:

wiec o co pytasz nieswiadomy we snie przyblędo 😉

Jesteś idealnym przykładem nawiedzonego człowieka któremu nawiedzenie myli się z duchowością. 

Gość Gość
2 minuty temu, akimuszki napisał:

😘 Przebudzenie jest tym czego najbardziej sie lękamy bo znamy prawdę.:classic_biggrin:

Działy ci się pomyliły filozofie z dupy.

Gość Gość
1 minutę temu, akimuszki napisał:

wierzysz w duchy? jak sadzisz skoro duch nie posiada mozliwosci jakiej stawac sie wszędzie sobą? Dewo Niewiedzy? kim jestes... ja wiem ze jestes duchem. tylko jakim?

🤣

Gość gość

Tobie radzę pokochać słownik ortograficzny. 

Gość gość
56 minut temu, akimuszki napisał:

Wy mniwejscie swoja ziemska i Astralna a ja wybieram Czystęgo ducha. demony tez rozpoznalem i zrealizowalem swojego. wiec moge wybiereac. wiekszosc ludzi nie posiada takiego luksusu. co nie Dewo? 😉

Ty serio musisz być kolegą Marcina od blanta. XD

Gość Romantyczny Jerry

A dlaczego nie? Żyjemy z wprasowywanym od dzieciństwa schematem, modelem miłości jedynej słusznej i przynależnością do tego jedynego. Przynależnością z zakazem obdarowania uczuciem trzeciej osoby.  Ten schemat jest tak silny, że nie wyobrażamy sobie innego rozwiązania i zwykle ludzie w związku tłumią w sobie uczucia do osób z zewnątrz albo dopuszczają się zdrady, czyli romansują w ukryciu. Ale świat idzie do przodu i ludzie mimo, że nie stają się bardziej otwarci to jednak zaczynają o tym rozmawiać, także o tym co czują wewnątrz siebie. To o czym piszesz ma nazwę. To poliamoria.

Gość gość
5 minut temu, Gość Romantyczny Jerry napisał:

A dlaczego nie? Żyjemy z wprasowywanym od dzieciństwa schematem, modelem miłości jedynej słusznej i przynależnością do tego jedynego. Przynależnością z zakazem obdarowania uczuciem trzeciej osoby.  Ten schemat jest tak silny, że nie wyobrażamy sobie innego rozwiązania i zwykle ludzie w związku tłumią w sobie uczucia do osób z zewnątrz albo dopuszczają się zdrady, czyli romansują w ukryciu. Ale świat idzie do przodu i ludzie mimo, że nie stają się bardziej otwarci to jednak zaczynają o tym rozmawiać, także o tym co czują wewnątrz siebie. To o czym piszesz ma nazwę. To poliamoria.

Jedynym poliamorystą na tym forum jest Marcin aka @spizgany Holender, a Ty musisz być jednym z jego kolegów od blanta że tak pìerdoIisz XD

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Jedynym poliamorystą na tym forum jest Marcin aka @spizgany Holender, a Ty musisz być jednym z jego kolegów od blanta że tak pìerdoIisz XD

ewentualnie Marcin pisze z gościa 😂

Gość Gość

Ja kocham dwie kobiety i co ciekawe, one kochają mnie. Wszystko jest możliwe. 

Gość gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

ewentualnie Marcin pisze z gościa 😂

Tak się spizgał, że hasła zapomniał? XD

Gość obiektywna
18 minut temu, Gość Gość napisał:

A ja dwóch mężczyzn a oni kochają mnie. Ciężko wybrać nie krzywdząc. Ciągle to odwlekam

Gość Magda

Ja tak mam. Z moim obecnym znamy się 10 lat, ale w naszym związku wieje nudą na kilometr, o żadnych spacerach nie ma mowy, randkach także. Oczywiście czułość i opiekuńczość z jego strony jest. Ja przyzwyczaiłam się do obecnego stanu. Choć nie jesteśmy małżeństwem, mieszkamy razem, gotuje mu i czas spędzamy głównie przed telewizorem albo przy pracach domowych. Przez to czuje się naprawdę staro, jakbym miała 40 lat... A mam 20. Z tym drugim znamy się 2 lata, on jest zupełnym przeciwieństwem mojego narzeczonego. Lubi życie, jest bardziej rozrywkowy i umie podrywać.  😕 Mam ogromny dlemat, bo szkoda zostawiać mi narzeczonego i niszczyć to co razem zbudowaliśmy. Ale z drugiej strony moje życie jest takie monotonne i nudne że potrzebuje adrenaliny 

Gość geniusz

wielu ludzie nie rozumie co to jest milosc, bo nie zna sie na nauce - MILOSC TO REAKCJA CHEMICZNA W MUZGU KOBIETY PO SEKSIE Z MEZCZYZNA -

TAK mozna kochac tylku mezczyzn z iloma sie uprawialo seks, mozna kochac nawet 10000 facetuw i 100000 kobiet..

czy z oboma facetami byl juz seks?

Gość geniusz

wielu ludzie nie rozumie co to jest milosc, bo nie zna sie na nauce - MILOSC TO REAKCJA CHEMICZNA W MUZGU KOBIETY PO SEKSIE Z MEZCZYZNA -

TAK mozna kochac tylku mezczyzn z iloma sie uprawialo seks, mozna kochac nawet 10000 facetuw i 100000 kobiet..

czy z oboma facetami byl juz seks?

Gość gość
38 minut temu, Gość Gość napisał:

W jaki sposób to rozwiązujecie? Mieszkasz z dwoma?

Gość Aby

Można, a nawet trzeba....... 😎

Gość gość
58 minut temu, Gość geniusz napisał:

tak, geniuszu, niby znasz się na nauce, a bez słownika ortograficznego ani rusz XD

Gość Ann

Osobiście uważam że tak, sama  mam w sercu 2 mężczyzn ale nie jest to samo uczucie do każdego z nich . Ktoś kiedyś powiedział że każda miłość jest nowa oraz inna i nie można kochać tak samo 2 osób. 

Gość Kochliwy
Przed chwilą, Gość Ann napisał:

Osobiście uważam że tak, sama  mam w sercu 2 mężczyzn ale nie jest to samo uczucie do każdego z nich . Ktoś kiedyś powiedział że każda miłość jest nowa oraz inna i nie można kochać tak samo 2 osób. 

Zapytam może niegrzecznie ale wprost, jak sobie wyobrażasz seks z nimi? Raz jeden raz drugi?

Gość Gość
2 minuty temu, brokentiger87 napisał:

można :classic_blush:

Jaka ladacznicza swyna. 

🥝🥄