Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykra prawda

faceci szybko zapominaja o kobiecie, na ktorej im zalezalo, a kobiety kochaja latami

Polecane posty

Gość przykra prawda

jest to dla mnie niezrozumiale jak mozna nie miec zadnych uczuc tak jak faceci

faceci moga miec dzisiaj jedna jutro inna kobiete i kazda zapewniac o milosci, jak rozstana sie z kobieta to zapominaja o niej z dnia na dzien jakby przestala istniec, jakby mieli kamien zamiast serca, zero uczuc, przeciwienstwo kobiet, ktore kochaja faceta latami, tesknia za nim nawet jak z nim nie sa i nie zapominaja z dnia na dzien o kims, kogo dazyli uczuciem

Gość Gość

Bo nie kochali, gdy pokochają tęsknią jak kobiety, nie okazują tego tylko, w miłości nie ma różnicy między płciami.

Gość gosc

oj jest roznica i to kolosalna miedzy plciami

faceci nie sa zupelnie uczuciowi i nie kochaja tak jak kobiety

Gość Gość

Bzdura totalna

Gość Ann

W mojej ocenie faceci nie zapominają o kobietach które kochali zapominają te z którymi uprawiali tylko seks (bez miłości). Poza tym jeszcze jedna kwestia facet zraniony zakochany tłumi w sobie emocje milczy a kobieta zazwyczaj gada wszędzie i wszystkim co czuje. Na marginesie jeszcze dodam , iż kiedyś usłyszałam od znajomej takie stwierdzenie że facet powie wszystko, absolutnie wszystko nawet to ze cię kocha żeby zaciągnąć kobietę do łóżka. Warto to zapamiętać i wiedzieć komu można zaufać a zazwyczaj intuicja nas nie myli.

Gość Gość

Nie zgadzam się, mój kolega sąsiad kochał mnie kilkanaście lat, co kilka lat pękał i mi to wyznawał i nie miał nikigo przez te lata,  mimo że ja miałam. Pierwszy facet też po rozstaniu nie zapomniał od razu tylko po kilku latach, a facet z którym chciałam tylko seksu prześladował mnie tak natrętnie, że dopiero pójście  na policję załatwiło sprawę ( ale i tak jeszcze pare razy próbował łapać kontakt, ale już bez gróźb, schudł o 1/3 z ten rozpaczy). Moje doświadczenie jest takie, że jak facet pokocha prawdziwie to na rzęsach stanie by zdobyć kobietę. Zauroczenie czy fascynacja rzeczywiście może trwać krótko. Myślę też że to trochę przypadek rządzi tym ile kogoś kochamy czasu, bo zależy kiedy na naszej drodze stanie ktoś nowy i nas zafascynuje.

Gość Xxx
1 godzinę temu, Gość przykra prawda napisał:

jest to dla mnie niezrozumiale jak mozna nie miec zadnych uczuc tak jak faceci

faceci moga miec dzisiaj jedna jutro inna kobiete i kazda zapewniac o milosci, jak rozstana sie z kobieta to zapominaja o niej z dnia na dzien jakby przestala istniec, jakby mieli kamien zamiast serca, zero uczuc, przeciwienstwo kobiet, ktore kochaja faceta latami, tesknia za nim nawet jak z nim nie sa i nie zapominaja z dnia na dzien o kims, kogo dazyli uczuciem

Nie tesknie za zadnym ktorego porzucilam, oni sie dobijaja nawet po latach, co mnie irytuje,byl czas na zachowanie odpowiednie po czasie nie ma odwrotu

Gość Gość Gość121212

racja tez bym tak powiedzial, chyba ze kochamy jednoczesnie wiecej niz jednego partnera bo Milosc nie wybiera🙂

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Bzdura totalna

Zgadzam się, bzdura.

Gość facet

Ja cały czas tęsknię za swoją byłą , kochałem ją ,kocham i będę kochał aż zejdę z tego padołu.

Gość taki obraz wasz

Jest dokładnie odwrotnie. Kobiety nie przywiązują się do partnerów, jak nie ten, to inny. Bardzo szybko po rozstaniu wchodzą w kolejny związek. Kobiety nie potrafią kochać, dla nich związek to rachunek zysków i strat.

Natomiast mężczyźni kochają szczerze. I mocno przeżywają rozstanie, często nawet przez kilka lat, choć nie zawsze okazują to publicznie. Nigdy nie zapominają o ukochanej i trudno im związać się z inną kobietą.

Gość Ona
13 godzin temu, Gość gosc napisał:

oj jest roznica i to kolosalna miedzy plciami

faceci nie sa zupelnie uczuciowi i nie kochaja tak jak kobiety

Prawda. 

A mimo to durne baby chcecie z nimi byc. :D 

Gość Ona
8 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Jest dokładnie odwrotnie. Kobiety nie przywiązują się do partnerów, jak nie ten, to inny. Bardzo szybko po rozstaniu wchodzą w kolejny związek. Kobiety nie potrafią kochać, dla nich związek to rachunek zysków i strat.

Natomiast mężczyźni kochają szczerze. I mocno przeżywają rozstanie, często nawet przez kilka lat, choć nie zawsze okazują to publicznie. Nigdy nie zapominają o ukochanej i trudno im związać się z inną kobietą.

Uśmialam sie.  Śmiesz siedziec na kobiecym forum i wmawiac nam,  ze wy istoty humanoidalne pozbwione empatii potraficie kochac bardziej? 

Wypad z damskiego forum ty zakłamana gnido! 

Gość ann
11 godzin temu, Gość facet napisał:

Ja cały czas tęsknię za swoją byłą , kochałem ją ,kocham i będę kochał aż zejdę z tego padołu.

To tak jak ja za moim ukochanym.

Gość taki obraz wasz
30 minut temu, Gość Ona napisał:

Uśmialam sie.  Śmiesz siedziec na kobiecym forum i wmawiac nam,  ze wy istoty humanoidalne pozbwione empatii potraficie kochac bardziej? 

Wypad z damskiego forum ty zakłamana gnido! 

Pozbawione empatii to jesteście wy. I udało wam się nabrać prawie cały świat na tę propagandę prokobiecą.

My potrafimy kochać, a wy nie. My mamy mnóstwo empatii, wy zero. I to jest prawda.

9 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Istnieją kobiety, które się przywiązują, tak samo, jak i takie, które się nie przywiązują. Istnieją mężczyźni, którzy się nie przywiązują, jak i tacy, którzy się przywiązują. Wszystko kwestie wysoce indywidualne, generalizacja i etykietkowanie jest bezsensowne i nie ma odzwierciedlenia w realiach. Dodam, uczucie przywiązania i miłości, to nie to samo, natomiast naturalny egoizm ma w naturze każdy człowiek, także trudno tu komukolwiek wytykać kalkulacje i wyrachowanie.

Gość gość

ja jestem zakochany już kilka lat i cały czas tylko o niej myśle