Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Zawiodłam się

Polecane posty

Gość Anna

Zawiodłam się. Już nigdy nikomu nie zaufam niestety... Powiedział że chce ze mną dziecko, mówił że mnie kocha mówił że go podniecam, rozumiał mnie i wszystko o mnie wiedział a potem odszedł z dnia na dzień i nie powiedział dlaczego. Nie chciał mi nic wyjaśnić chociaż pytałam. Widzę że na tym forum coraz więcej takich postów. Oni wszyscy tacy sami......... 

Gość Esteta
Przed chwilą, Gość Anna napisał:

Zawiodłam się. Już nigdy nikomu nie zaufam niestety... Powiedział że chce ze mną dziecko, mówił że mnie kocha mówił że go podniecam, rozumiał mnie i wszystko o mnie wiedział a potem odszedł z dnia na dzień i nie powiedział dlaczego. Nie chciał mi nic wyjaśnić chociaż pytałam. Widzę że na tym forum coraz więcej takich postów. Oni wszyscy tacy sami......... 

Nie wszyscy! Chciał się wyżyć na tobie i się wyżył, dostał co chciał i żegnaj Gienia. Mam inaczej, jak kocham to całym sobą aż do utraty tchu.

Gość Mila

Są ròżni mężczyzni... nie generalizujmy.

Gość Anna
17 minut temu, Gość Esteta napisał:

Nie wszyscy! Chciał się wyżyć na tobie i się wyżył, dostał co chciał i żegnaj Gienia. Mam inaczej, jak kocham to całym sobą aż do utraty tchu.

Przepraszam że spytam ale po ...a pana on chciał się wyżyć 

Gość Esteta
Przed chwilą, Gość Anna napisał:

Przepraszam że spytam ale po ...a pana on chciał się wyżyć 

Nigdy nie będziesz wiedziała co to jest cisnienie spermy? :d Żeby sobie ulżyć należy z krzyża spuścić, nie wiesz co to ból jajek. Wyżył się i mu ulżyło :d

Gość Anna
1 minutę temu, Gość Esteta napisał:

Nigdy nie będziesz wiedziała co to jest cisnienie spermy? :d Żeby sobie ulżyć należy z krzyża spuścić, nie wiesz co to ból jajek. Wyżył się i mu ulżyło :d

Dobra ale on mi naobiecywał i się ulotnił i ani słowa wyjaśnień. Zrobilbys tak? 

Gość Ann

Powtórzę dziś już po raz wtóry: facet powie wszystko, absolutnie wszystko żeby zaciągnąć kobietę do łóżka w tym również to że ją kocha, chce mieć dom, dzieci i inne brednie. Trzeba wiedzieć komu można zaufać a zazwyczaj intuicja kobieca nas nie myli.

Gość Esteta
3 minuty temu, Gość Anna napisał:

Dobra ale on mi naobiecywał i się ulotnił i ani słowa wyjaśnień. Zrobilbys tak? 

Nie, nie zrobiłbym pisałem że jak kocham, to kocham od małego palca u nogi az po włosy na głowie. Jak chciałem pobzykać to cudów nie obiecałem.

Gość Esteta
2 minuty temu, Gość Ann napisał:

Powtórzę dziś już po raz wtóry: facet powie wszystko, absolutnie wszystko żeby zaciągnąć kobietę do łóżka w tym również to że ją kocha, chce mieć dom, dzieci i inne brednie. Trzeba wiedzieć komu można zaufać a zazwyczaj intuicja kobieca nas nie myli.

Bzdury! Nie oceniaj wszystkich jednakowo.

Gość Gość
56 minut temu, Gość Anna napisał:

Poznał inną, albo wrócił do byłej.