Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

uwaga nna b2

Polecane posty

Gość gosc

uwaga na portale rankowe :  be2 , akademia singli , c date , wszystkie te portale sa z luksemburga i  maja taki sam regulamin i zabieraja pieniadze z twojej karty do bankomatu bez twojej wiedzy, wystarczy ze raz zaplacisz karta a pozniej sciagaja pieniadze ci z kata bankowego placac twoja karta,  ja wykupilem se konto premium na be 2 na miesiac nie pamietam za ile ale chyba za 30 zl tak mniej wiecej a po uplywie  miesiaca zabrali mi z kata bankowego 199 zl placac moja karta debetowa i wyobrascie sobie i  po tym loguje sie na be2 i tam nie tylko ze nie moge zobaczyc swojego profilu, konta premium mojego na portalu,  ale jeszcze zadaja nastepnej zaplaty 280 zl , co to ma znaczyc ?  ZLODZIEJE!!! OSZUSCI !! OKRADAJA  LUDZI Z PIENIEDZY ! CZYSTE CHAMSTWO ?  i wyslalem odstapienie od umowy napisane recznie z podpisem swoim, bo tego wymagaja bo napisali mi to w mailu w odpowiedzi,  poczym zrobilem zdiecie komurka i wyslalem w mailu w zalaczniku mailem i odpisali ze zrobilem to za pozno i mam zaplacic tyle co se zazyczyli a jak nie to strasza firma windykacyjna, jak narazie nic z tym nie robie,  tylko poszlem do banku i uniewznilem karte debetowa  zeby nie pobierali pieniedzy z kata bankowego, i przyslali mi nowa z nowymi umerami tak ze juz pieniedzy nie zabiora tak ze przestrzegam wszystkich przed tymi portalami, a dla przykladu portal rankowy sympatia ktory polecam i nie ma tam problemow to np. 3 miesiace premium kosztuje 24.99 z