Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragoniasty

Jestem złodziejem. Pracuję w nocy kradnąc auta i hulajnogi :D

Polecane posty

Gość Parassolka
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Masz rację, nie znasz książek z biblioteki,bo byś wiedziała, że Ty ,Twoja, Ci pisze się z dużej litery. Wystarczy trochę czytać.  

Racja @Wojciechu 🙂 wiedziałaby.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Parassolka napisał:

Z Gościa pisze tu kobieta,nie żaden Wojciech,Twój wróg czy sprzymierzeniec .Jesteś mi  obojetna.  

Gość Parassolka
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Z Gościa pisze tu kobieta,nie żaden Wojciech,Twój wróg czy sprzymierzeniec .Jesteś mi  obojetna.  

Co to ma do rzeczy?Mowię o nieudolnych prowokacjach.Pisze sie Twoj Tobie oraz Ci .Kto wie ten wie.:-)Ja potrafię czytać..zresztą nie tylko ja.Dodatkowo pewne oblesne zwroty i słownictwo zdradzają określone osoby i to też bardzo łatwo rozpoznać.

Gość Czep się tramwaja
5 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Może ty czytasz książki anglojęzyczne, bo ja w naszych polsko jezycznych nie zauważyłam żeby zwroty osobowe były pisane z dużej litery. Chyba że po kropce ale to logiczne. 

Gość Wredna
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Masz rację, nie znasz książek z biblioteki,bo byś wiedziała, że Ty ,Twoja, Ci pisze się z dużej litery. Wystarczy trochę czytać.  

Tak sobie tłumacz 

Z wielkiej litery piszemy wtedy, jeśli piszemy bezpośrednio do pewnej osoby ( np. ty do koleżanki ). W książce czytasz tylko dialogi postaci, w których nie muszą być te zwroty pisane wielką literą. Mam nadzieję, że pomogłam.

Przepraszam, że nie pisze do Ciebie z dużej litery. Nie wiedziałam, że ma to dla Ciebie tak duże znaczenie(brak mi obycia, a Wy jesteście tacy kulturalni). 

Gość Straszne
1 minutę temu, Gość Wredna napisał:

Tak sobie tłumacz 

Z wielkiej litery piszemy wtedy, jeśli piszemy bezpośrednio do pewnej osoby ( np. ty do koleżanki ). W książce czytasz tylko dialogi postaci, w których nie muszą być te zwroty pisane wielką literą. Mam nadzieję, że pomogłam.

Przepraszam, że nie pisze do Ciebie z dużej litery. Nie wiedziałam, że ma to dla Ciebie tak duże znaczenie(brak mi obycia, a Wy jesteście tacy kulturalni). 

Kulturalni kryminalisto zboczency - 

Gość Parassolka
2 minuty temu, Gość Wredna napisał:

Tak sobie tłumacz 

Bzdura.Duzych liter uzywa sie z szacunku do drugiej osoby.Widocznie mało czytasz.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Wredna napisał:

Tak sobie tłumacz 

Masz rację.. dowal parasolce,bo i mnie wiele razy oplula..idealna ,żona, matka i kobieta co szuka Wojtusia na kafe,upadły anioł z kawałka nieba

Gość Parassolka
3 minuty temu, Gość Straszne napisał:

Kulturalni kryminalisto zboczency - 

Wypraszam sobie!Zawsze pisze z dużych.I nie należę do tej grupy..absolutnie a wręcz przeciwnie .

Gość Parassolka
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Masz rację.. dowal parasolce,bo i mnie wiele razy oplula..idealna ,żona, matka i kobieta co szuka Wojtusia na kafe,upadły anioł z kawałka nieba

CoTy bredzisz ?Jakim prawem mnie pomawiasz i dlaczego zmieniasz temat?

Gość Wredna

Bzdura.Duzych liter uzywa sie z szacunku do drugiej osoby.Widocznie mało czytasz.

To o czymś świadczy tak cię szanuję jak ty mnie. Resztę sobie odpowiedź bo jesteś dobra w te klocki. 

Twoje książki najwidoczniej pisał ktoś wybitnie mądry, ktoś twojego pokroju. Moje jedynie zostały napisane przez pospolitego człowieka, który nie robi burzy o byle gównooo. 

Ps Nie chcę mi się z TOBĄ gadać ponieważ twoja inteligencja oślepia mnie 😉

Miłego dnia. 

Gość Parassolka
8 minut temu, Gość Wredna napisał:

To o czymś świadczy tak cię szanuję jak ty mnie. Resztę sobie odpowiedź bo jesteś dobra w te klocki. 

Twoje książki najwidoczniej pisał ktoś wybitnie mądry, ktoś twojego pokroju. Moje jedynie zostały napisane przez pospolitego człowieka, który nie robi burzy o byle gównooo. 

Ps Nie chcę mi się z TOBĄ gadać ponieważ twoja inteligencja oślepia mnie 😉

Miłego dnia. 

Nie zrozumiałas.Gość chciał Ci dość do zrozumienia ze każde provo i każdy podszyw piszący z małej tak właśnie będzie odbierany.Tak właśnie mnie szanują jak ja ich dlatego piszemy do siebie z dużych.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Nie zrozumiałas.Gość chciał Ci dość do zrozumienia ze każde provo i każdy podszyw piszący z małej tak właśnie będzie odbierany.Tak właśnie mnie szanują jak ja ich dlatego piszemy do siebie z dużych.

A Ty nie zrozumiałaś, że jesteś NIKIM WAŻNYM , tak samo jak Twój czarujący Wojtuś. Duet idealny,dwa....

Gość Wredna

Nie wiedziałam o tym. Dziękuję za informację zapamiętam. Szczerze daliście mi wycisk, że nie chce mi się tutaj pisać. Nie chcę też kogoś pobierznie oceniać ponieważ można kogoś zranić. Nie szukam tutaj nikogo ani poklasku. Chciałam jedynie porozmawiać lub pożartowac z kimś kto zna się na żartach(lubię ludzi z poczuciem humoru) . Myślę jednak, że to był zły pomysł z pisaniem na forum. Trzymajcie się cieplutko 🙂