Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia457

Jak zapoznać chłopaka z rodzicami w takiej sytuacji?

Polecane posty

Hejka:) Jestem już ze swoim chłopakiem parę miesięcy w związku. Układa nam się dobrze, ogólnie wszystko jest super. Sytuacja jest taka,że nigdy nie był on jeszcze u mnie w domu, a w najbliższym czasie chciałabym go przedstawić rodzicom. Nigdy nic im nie mówiłam o moich związkach, preferuję się w pierwszej kolejności najpierw do niego przekonać. Raz zdarzyła się taka sytuacja,że moja siostra widziała mnie z nim na mieście, w domu ze swoją koleżanką docinały mi tekstami typu "ale se brzydkiego chłopaka znalazłaś"
" On ma 195 a ty zaledwie 162!".Może nie należy do najprzystojniejszych, aczkolwiek podoba mi się taki jaki jest - z wyglądu i charakteru. Co zrobić dalej w tej sytuacji?

Gość Anna

To Twój chłopak, nie ich. Normalnie go przedstaw i tyle. On ma się podobać Tobie, różnica wzrostu tez nie jest tu przeszkodą. Trzymam kciuki, powodzenia 🙂

Gość Gość

Powiedz mi tak,czego sie obawiasz najbardziej?

27 minut temu, Gość Anna napisał:

To Twój chłopak, nie ich. Normalnie go przedstaw i tyle. On ma się podobać Tobie, różnica wzrostu tez nie jest tu przeszkodą. Trzymam kciuki, powodzenia 🙂

Największą moją obawą jest brak akceptacji ze strony rodziców:/ Szczególnie zauważyłam , że przywiązują dużą wage do wyglądu