Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Narzucająca sie kobieta.

Polecane posty

Gość Gość
10 minut temu, Gość xyxy napisał:

rozumiem, że chodzi o wygląd a nie zachowanie, bo jakby była atrakcyjna, to nie byłoby problemu że pisze pierwsza i zaprasza ?

Byłby. Jestem tradycjonalista.

Gość xyyx

Ale jakie to ma znaczenia kto pierwszy zacznie znajomość, potem w związku przecież możesz być tradycjonalistą.

Gość lilinka
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Faceci to mają fantazję. Znałam jednego, który twierdził, że kobiety mu się narzucają, a w rzeczywistości żadna nawet nie spojrzałą, więc sam sobie dopowiadał bajki, żeby sobie podnieść samoocenę i notowania wśród bab.

Coś w tym jest. W ogóle coś mi śmierdzi w tych jego opowieściach. Nikt nie robiłby z siebie ...y  w miejscu pracy i narzucał się komukolwiek. W mojej poprzedniej pracy był podobny chłopak i według niego każda nowa dziewczyna jaka przyszła do pracy była w nim zakochana. Obojętnie czy miała 20 czy 30 lat. Wszystkim w pracy rozpowiadał, że ta nowa na niego leci, że wypisuje do niego, że on nie wie jak ją spławić bo nie chce być chamski. Na moje nieszczęście też padłam jego "ofiarą" razem z dwiema innymi koleżankami. Jak się zgadałyśmy i zweryfikowałyśmy to co on mówi to wyszło szydło z worka.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość xyyx napisał:

Ale jakie to ma znaczenia kto pierwszy zacznie znajomość, potem w związku przecież możesz być tradycjonalistą.

Chyba jednak ma.  To ja "narzucam" jak związek ma wyglądać, Od samego początku.  Kobieta może co najwyżej chcieć lub nie chcieć zostać moja kobieta.  Ale jak już będzie chciała to musi podążać za mną i nie wychodzić przed szereg. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Chyba jednak ma.  To ja "narzucam" jak związek ma wyglądać, Od samego początku.  Kobieta może co najwyżej chcieć lub nie chcieć zostać moja kobieta.  Ale jak już będzie chciała to musi podążać za mną i nie wychodzić przed szereg. 

Ach te kompleksy😂

Gość gość
45 minut temu, Gość xyyxy napisał:

Powinienes ją docenić, że łamie schematy, że nie jest jak inne.

Co ty bredzisz, może jej nie kocha? Ja mam taka natarczywa koleżankę musze ja gasić ostro bo inaczej bym życia nie miał. ostatnio usłyszała ze ma się trzymać ode mnie z dala. nie dało się delikatniej bo by się nie odwaliła 

Gość Staruszka

Stawiam że kobitka flirciara .Jeśli Cię ona irytuje ,powiedz jej to ewentualnie napisz smsa. I problem z glowy.

Gość Gość

A ty sie kobietom podobasz jestes przystojny ? Moze leci na twoje dobra materialne ? Dziwne ze nie chcesz sie nawet umowic na kawe ale nic na sile. Ja bym na twoim miejscu wziela ja na bok i po prostu powiedziala co i jak tak jak tu piszesz jak dorosli ludzie. A jaka bys chcial kobiete w jakim wieku ? Jak ma wygladac ?

Gość Gość
46 minut temu, Gość Gość napisał:

🤣 ahaha 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Lubicie takie przecież haha.

Lubimy bardzo. Ale jak są fajne i ładne.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość yxyx napisał:

Podobasz się jej. Może pomyśl o tym, że masz szansę na normalny związek ? z kimś komu na tobie zależy i kto cię nie zostawi ? Faceci najpierw mają pretensje, że kobiet nie wychodzą z inicjatywą, a jak wychodzą, to oni się boją :

Nie boją się, w większości przypadków się cieszą. Po prostu u autora to nie ta dziewczyna. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A jakie to sa fajne i ladne ?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość xyyxy napisał:

Powinienes ją docenić, że łamie schematy, że nie jest jak inne.

Ale jak podrywa brzydka, to nie ma co doceniać. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

A my lubimy jak facet ma stanowisko dobrze zarabia i jezdzi ladnym samochodem. Dlaczego tak wam ciezko to zrozumiec ? Zadna nie chce golodupca. A tu same golodupce ktorzy ccha same piekne i mlode . A kobieth sa ladne i te brzydsze tez chca faceta.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ale jak podrywa brzydka, to nie ma co doceniać. 

A jak facet golodupiec to zadna nie chce takiego faceta. Nie ma o czym dyskutowac.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość xyxy napisał:

rozumiem, że chodzi o wygląd a nie zachowanie, bo jakby była atrakcyjna, to nie byłoby problemu że pisze pierwsza i zaprasza ?

A jaki to wtedy byłby problem? Wtedy byłoby ekstra.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Byłby. Jestem tradycjonalista.

Po tym wpisie widać że to prowo. Żaden facet by tak nie napisał.

Gość Gość
30 minut temu, Gość Gość napisał:

A ty sie kobietom podobasz jestes przystojny ? Moze leci na twoje dobra materialne ? Dziwne ze nie chcesz sie nawet umowic na kawe ale nic na sile. Ja bym na twoim miejscu wziela ja na bok i po prostu powiedziala co i jak tak jak tu piszesz jak dorosli ludzie. A jaka bys chcial kobiete w jakim wieku ? Jak ma wygladac ?

Po co ma się umawiać na kawę z brzydulą? Dla jaj?

Gość Gość

Kobiety nie sa glupie. Po to sie wiaza zeby miec zycie na lepszym poziomie. Facet ma byc zaradny i koniec. Dla takiego moge schudnac dbac o siebie ale on ma mi zapewnic pewne rzeczy i kropka. Takie chamy jak wy nawet nas nie interesuja wiec te swoje zyczenia mozecie se w dupe wsadzic.

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

A jakie to sa fajne i ladne ?

Ładne to wiadomo - ładne 🙂 A fajne czyli: miłe, uśmiechnięte, bez zrytego beretu, nieroszczeniowe, nieksiężniczkowate. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

A my lubimy jak facet ma stanowisko dobrze zarabia i jezdzi ladnym samochodem. Dlaczego tak wam ciezko to zrozumiec ? Zadna nie chce golodupca. A tu same golodupce ktorzy ccha same piekne i mlode . A kobieth sa ladne i te brzydsze tez chca faceta.

Tak swoich kompleksów nie uleczysz, uwierz.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Po co ma się umawiać na kawę z brzydulą? Dla jaj?

Ale on nie powiedzial ze jest brzydka. Nie oszukujmy sie facet jest juz po 40stce czyli mlody nie jest. Zaczepila go 10 lat mlodsza babka to super powinien siw cieszyc a tu jeszcze wybrzydzanie masakra. Napisal ze  buzi ladna alenie ubiera sie kobieco to jest problem kuūrwa ? Ubranie ? A tu jestes starym capem i chämem i to nie jest juz problem ? Ty chūju

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kobiety nie sa glupie. Po to sie wiaza zeby miec zycie na lepszym poziomie. Facet ma byc zaradny i koniec. Dla takiego moge schudnac dbac o siebie ale on ma mi zapewnic pewne rzeczy i kropka. Takie chamy jak wy nawet nas nie interesuja wiec te swoje zyczenia mozecie se w dupe wsadzic.

Rany, znowu ta zakompleksiona wieśniara.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ładne to wiadomo - ładne 🙂 A fajne czyli: miłe, uśmiechnięte, bez zrytego beretu, nieroszczeniowe, nieksiężniczkowate. 

To takich  nie ma.

Gość Gość

Tak swoich kompleksów nie uleczysz, uwierz.

Ale kūrwo jakich kompleksow ? Jestem osoba na poziomie szanuje sie to i musze miec faceta odpowiedniego. Czego kūrwa nie rozumiesz ? Na ciebie bym nawet nie splunela to z czym masz problem ?

Gość Gość

Ale on nie powiedzial ze jest brzydka. Nie oszukujmy sie facet jest juz po 40stce czyli mlody nie jest. Zaczepila go 10 lat mlodsza babka to super powinien siw cieszyc a tu jeszcze wybrzydzanie masakra. Napisal ze  buzi ladna alenie ubiera sie kobieco to jest problem kuūrwa ? Ubranie ? A tu jestes starym capem i chämem i to nie jest juz problem ? Ty chūju

Przecież wyraźnie napisał, że jest mało atrakcyjna. Doczytaj.

Gość Gość

To takich  nie ma.

Jest ich mnóstwo.

Gość Gość

Ale kūrwo jakich kompleksow ? Jestem osoba na poziomie szanuje sie to i musze miec faceta odpowiedniego. Czego kūrwa nie rozumiesz ? Na ciebie bym nawet nie splunela to z czym masz problem ?

Nawet nie wiesz jak te twoje kompleksy i frustracje tu wychodzą jak robaki z twojej głowy.

Gość Gość

Nawet nie wiesz jak te twoje kompleksy i frustracje tu wychodzą jak robaki z twojej głowy.

A ty wiesz ze jestes dziadem?

Gość ...

Zwyczajnie powiedz jej ze nic z tego nie będzie i tyle.