Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Narzucająca sie kobieta.

Polecane posty

Gość Onsam

aa teraz doczytałem, ona chce pewnie sprawić, żebyś się zakochał a potem zniknie w tym momencie w którym sie nie spodziewłeś lub pojawi się z chłopakiem

Gość Gość
6 minut temu, Gość nie autor napisał:

Y

Coś z głową masz, on nie szuka ciebie, kobita ma się podobać facetowi, ciebie nawet na oczy nie widział, czyta jakieś wywody nikogo nie znaczącego,  świat nie kręci się wokòł ciebie, nie reprezentujesz nic. 

To jst forum i moge wyrazic swoja opinie na zadane pytanie. Mam 31 lat i raczej gustuje w tej granicy wiekowej teraz. Jest taki jeden wyjatek ze u mnie w gminie jeat facet ktory na oko ma ok 42 czy 43 lata ale jest zadbany i przystojny i podoba mi sie . Wyglada na 32 -35. I to jest jedyny wyjatwk jaki mam z facetem okolo 40stki. Moze i z nim bede kto wie.

Gość nie autor
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czlowieku to jest 8 lat ! Czy ty myslisz w ogole ? To jest mloda dziewczyna . Ty za rok masz 40stke jestes facetem po przejsciach. Wy ludzie naprawde nie macie za grosz przyzwoitosci i samokrytyki? To jak 8 lat to jest nic to dodajmy to w druga strone to mamy babke co ma 47 lat dalej twierdzisz ze to twoja rowiesnica ? Pewnie napiszesz ze za stara. Chlopie masz dzieci miales zone zejdz na ziemie plisss. Co to znaczy malo kobieca ? Nie ma cyckow  tylka ? Powiedz jej ze nie szukasz teraz zwiazkow teraz masz czas dla siebie i chxesz sie poswiecic dzieciom i zeby sobie ze robila nadziei i masz problem z glowy. Na pewno zrozumie.

Twòj poszedł do młodszej stąd frustracja bije, jednak poszedł. 

Gość Aro1989
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Drugi raz mnie to w życiu spotyka. Znam pewną kobiete która strasznie się narzuca. Lamie wszystkie konwenanse. Pierwsza dzwoni, zaprasza mnie, nawet wprasza się na chatę (wpadnę wieczorem z winem do Ciebie).  W...ia mnie to, jestem coraz bardziej niemiły dla niej, ale ona nie rozumie. 

Krążą mi po głowie myśli , że jak ja przelece to się odczepi. Ale nie mam na to ochoty. 

Spotkałem kiedyś taką dziewczynę , ale w przeciwieństwie do autora, cieszyłem się z tego powodu, że ona przychodziła do mnie i szukała kontaktu ze mną.. Ona była ładną  dziewczyną. Sprawiała mi wiele radości i dała mi powód do satysfakcji. Uwielbiałem z nią przebywać. Nie ukrywam, że podczas każdego spotkania przeżywałem z nią rozkoszne chwile. Wcześniej musiałem starać się o względy dziewczyn, które mi się podobały. Musiałem o nie zabiegać. Było z tym sporo zachodu. A tu nagle pojawia się świetna dziewczyna, która starała się o mnie. Piękna sprawa. Nigdy jej nie zapomnę. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość nie autor napisał:

Twòj poszedł do młodszej stąd frustracja bije, jednak poszedł. 

Od dawna jestem sama. Jak mam byc z byle kim to wole byc sama serio. Psiocha mnie nie swedzi przez to. Mam wymagajacy zawod poswiecilam sie pracy.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Aro1989 napisał:

Spotkałem kiedyś taką dziewczynę , ale w przeciwieństwie do autora, cieszyłem się z tego powodu, że ona przychodziła do mnie i szukała kontaktu ze mną.. Ona była ładną  dziewczyną. Sprawiała mi wiele radości i dała mi powód do satysfakcji. Uwielbiałem z nią przebywać. Nie ukrywam, że podczas każdego spotkania przeżywałem z nią rozkoszne chwile. Wcześniej musiałem starać się o względy dziewczyn, które mi się podobały. Musiałem o nie zabiegać. Było z tym sporo zachodu. A tu nagle pojawia się świetna dziewczyna, która starała się o mnie. Piękna sprawa. Nigdy jej nie zapomnę. 

No wlasnie mi sie podoba taki facet ale ja nie pojde do niego pierwsza. Sa takie zasady ze to facet musi wykazac inicjatywe. Nie bede sie ponizac.

Gość Gość

Takze chyba juz wszystko jasne facet. Jutro w pracy grzecznie mowiasz pannie ze widzisz ze ona cos by chciala ale nie chcesz zwiazku . Wolisz poswiecic sie dzieciom. 

Gość yxyx
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Chyba jednak ma.  To ja "narzucam" jak związek ma wyglądać, Od samego początku.  Kobieta może co najwyżej chcieć lub nie chcieć zostać moja kobieta.  Ale jak już będzie chciała to musi podążać za mną i nie wychodzić przed szereg. 

Cholerny despota !!!  Boisz się, że taka kobieta cię zdominuje, bo nie masz jaj i dlatego musisz sobie szukać potulnej szarej myszki.. A za to jak wygląda związek to odpowiadają obie osoby.

Gość nie autor
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Od dawna jestem sama. Jak mam byc z byle kim to wole byc sama serio. Psiocha mnie nie swedzi przez to. Mam wymagajacy zawod poswiecilam sie pracy.

Wybacz ale co z tego sobie popiszesz i tak zginie w odmęcie postòw, jakiś stalker zbiera informacje.  Co z tego wynika nic.  Spotykając drugą osobę do związku, podoba fizycznie jak umysłowo, są też ograniczeni umysłowo im też wolno, każdy spotka swòj odpowiednik. Nie łudżcie się osoba ograniczona umysłowo spotka faceta ogarniętego inteligentnego, status, nic mu nie brakuje. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość yxyx napisał:

Cholerny despota !!!  Boisz się, że taka kobieta cię zdominuje, bo nie masz jaj i dlatego musisz sobie szukać potulnej szarej myszki.. A za to jak wygląda związek to odpowiadają obie osoby.

Żona go już w zad kopnęła, taka potulna myszka 😉

Gość Gość
2 minuty temu, Gość nie autor napisał:

Wybacz ale co z tego sobie popiszesz i tak zginie w odmęcie postòw, jakiś stalker zbiera informacje.  Co z tego wynika nic.  Spotykając drugą osobę do związku, podoba fizycznie jak umysłowo, są też ograniczeni umysłowo im też wolno, każdy spotka swòj odpowiednik. Nie łudżcie się osoba ograniczona umysłowo spotka faceta ogarniętego inteligentnego, status, nic mu nie brakuje. 

Ze co ?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie moge zniesc twojej glupoty. Jestem ladna mloda wyksztalcona inteligenta wszyscy mi to mowia. Nie ma miejsca na kompleksy. Twoje zdanie mnie nie interesuje. Jestes nikim i nie chesz tego przyznac. Sa facei na poziomie nigdy takie nie bedziesz.

Straszna frustracja. Na 99 procent jesteś zakompleksioną grubaską której nikt nie chce.

Gość Gość

Od 20 minut wmawiasz mi komleksy gosciu. Wrozka ?🤣

Napisałaś że żadna mnie nie chce. No to pewnie wróżysz z fusów i ci nie wyszło. 

Gość Gość

Moze to jakas desperatka ? A on taki sam.

Ale z której strony on taki sam? Nieźle masz zrytą banię. 

Gość gość

Juz wam napisalam jak ma facet funkcjonowac zeby byl z kobieta. Nie spelniacie nawet 10 %. Tazkr zostaje wam rasia i fap fap 🖕🤣

lecz się

Gość Gość

Waszym problemem jest wybujale ego i nieudane zycie

Kobieta wam kompleksow nie naprawi. Psychiatra sie klania i psycholog.

Ha ha ha. To ty potrzebujesz w pierwszym rzędzie psychiatry. I to naprawdę dobrego.

Gość yxy
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Żona go już w zad kopnęła, taka potulna myszka 😉

Widać miała dość ciągłego podporządkowywania się.

Gość gość

Bylo pytanie. Jak wygladasz? Ile zarabiasz ? Bo to jest bardzo wazne.

Niby dlaczego to jest ważne? Tylko dla ciebie psycholko.

Gość xyz
59 minut temu, Gość Gość napisał:

Czlowieku to jak ty masz taka sytuacje to dla ciebie to komplement ze taka mlodka sie do ciebie lisi. Rozwodnik  pewnie z twojej winy rozwod dzieci to alimenty ja bym na ciebie nawet nie chciala splunac. Wybacz ze tak wprost pisze a jestem w wieku tej dziewczyny. Nie wiem jak nisko musialabym upasc zeby ganiac za rozwodnikiem. To jest juz dno. Ale odpwiem ci na twoje pytanie. Po prostu nie dales jej jasno do zrozumienia ze nie jestes zainteresowany musisz jej to powiedziec w twarz. Zrobisz tej jej przysluge niech sobie dziewczyna szuka faceta bez zobowiazan z swoim wieku. Jakby mi facet powiedzial ze nic z twfo nie bedzie nie obrazilabym sie naprawde. To nie ty masz problem tylko ona zniszczyl bys jej zycie. Piszesz ze nie kasa jest najwazniejsza a kobiety oceniasz tylko po wygladadzie. Jestws hipokryta.

zdrowo jesteś yebnięta

Gość Gość
49 minut temu, Gość Gość napisał:

Czlowieku to jest 8 lat ! Czy ty myslisz w ogole ? To jest mloda dziewczyna . Ty za rok masz 40stke jestes facetem po przejsciach. Wy ludzie naprawde nie macie za grosz przyzwoitosci i samokrytyki? To jak 8 lat to jest nic to dodajmy to w druga strone to mamy babke co ma 47 lat dalej twierdzisz ze to twoja rowiesnica ? Pewnie napiszesz ze za stara. Chlopie masz dzieci miales zone zejdz na ziemie plisss. Co to znaczy malo kobieca ? Nie ma cyckow  tylka ? Powiedz jej ze nie szukasz teraz zwiazkow teraz masz czas dla siebie i chxesz sie poswiecic dzieciom i zeby sobie ze robila nadziei i masz problem z glowy. Na pewno zrozumie.

Akurat w przypadku facet 39 lat i kobieta 31 lat to jest akurat nic. W drugą stronę to przepaść, ale tak to jest. Faceci nie chcą starszych kobiet, kobiety chcę starszych mężczyzn. 

Gość Gość
48 minut temu, Gość Onsam napisał:

aa teraz doczytałem, ona chce pewnie sprawić, żebyś się zakochał a potem zniknie w tym momencie w którym sie nie spodziewłeś lub pojawi się z chłopakiem

kolejny dziwoląg na forum

Gość Gość
40 minut temu, Gość Gość napisał:

No wlasnie mi sie podoba taki facet ale ja nie pojde do niego pierwsza. Sa takie zasady ze to facet musi wykazac inicjatywe. Nie bede sie ponizac.

Są takie zasady że to kobieta musi wykazać inicjatywę. Faceci nie będą się poniżać.

Gość nie autor
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Są takie zasady że to kobieta musi wykazać inicjatywę. Faceci nie będą się poniżać.

Tak na kolanach zmywać podłogę. 

Gość Babka piaskowa

A może daj jej szanse... Widać jej zależy. Moze miałbyś dobra kobiete... Tylu facetów narzeka ze baby puszczalskie itp... A tu taka zaangażowana. Choć w sumie zastanawiam się jak czytam ten post czy taki burak zasluguje na taka zakochana wierna dziewczynę... 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Babka piaskowa napisał:

A może daj jej szanse... Widać jej zależy. Moze miałbyś dobra kobiete... Tylu facetów narzeka ze baby puszczalskie itp... A tu taka zaangażowana. Choć w sumie zastanawiam się jak czytam ten post czy taki burak zasluguje na taka zakochana wierna dziewczynę... 

Jest burakiem bo ona się zakochała a on nie????  Czy lepiej byłoby gdyby się z nią spotykal mimo że nic do niej nie czuje ???

Gość Gosc

Autorze... Powiedziałeś jej, że możesz zaoferować jej 'tylko' przyjaźń, więc czego nie rozumiesz? Tego, że wpada z winem do przyjaciela? Jesteś naprawdę idi'otą, autorze 🙄

Gość Kakanarko

<a href="http://freehackpl.com/">Sprawdzaj to</a>

Gość ssss
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Autorze... Powiedziałeś jej, że możesz zaoferować jej 'tylko' przyjaźń, więc czego nie rozumiesz? Tego, że wpada z winem do przyjaciela? Jesteś naprawdę idi'otą, autorze 🙄

On tego nie rozumie bo przez "przyjaźń" ma na myśli "odwal się ode mnie kobieto" a ona odbiera jasny przekaz przyjaźń=przyjaźń czyli gość sam jest sobie winien. Trzeba było nie rzucać słów na wiatr.

Gość Gość
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Straszna frustracja. Na 99 procent jesteś zakompleksioną grubaską której nikt nie chce.

Widzimy to co chcemy widziec czyli napisales o sobie. Jestes starym grubasem krotego nikt nie chce. Swoje kompleksy przenosimy na innych tak to tlumaczy psychologia.

Gość gość
18 godzin temu, Gość gość napisał:

Faceci to mają fantazję. Znałam jednego, który twierdził, że kobiety mu się narzucają, a w rzeczywistości żadna nawet nie spojrzałą, więc sam sobie dopowiadał bajki, żeby sobie podnieść samoocenę i notowania wśród bab.

hahaha też takiego z.eba znałam, ale najbardziej jest przykre w tym że to niby ja byłam w tych opowieściach, tzn. ja niby byłam tą narzucającą się, a faktem jest że gościa olewałam, ale dopisywał sobie historyjki.. Chłopy to uje!