Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chybaglupionaiwna

Nagle nosi obraczke

Polecane posty

Gość Chybaglupionaiwna

Witam. Mam dziwne pytanie. Tak wiem źle ale jestem tą drugą. Chociaż ostatnio raczej stopa przyjacielska niż kochanków. Tak ja czuję ciągle coś niego. On ma żonę. Nie nosił nigdy obrączki mówił że nie czuję potrzeby że zgubił nie ma sensu nowej kupowac. Dziś kiedyś się widzieliśmy nagle miał obraczke.. Wiem nie mogę mieć żalu o to wkoncu ma żonę.. Ale jakoś zabolało. Może miałam zrozumieć to jako że ma mnie w dupie?? 

Gość gość

Bycie drugą się zdarza i nie ma co demonizować, nie ty zdradzasz, tylko on. No ale na pewno masz jasny sygnał, żeby nie liczyć na nic więcej niż ochłapy albo może chcieć żebyś się zniechęciła i sama odeszła z tego układu. A może być też tak, że wykorzystał związek z tobą dla wzbudzenia zazdrości i emocji w swoim małżeństwie i być może żona zaczęła się starać bardziej, mają lepszy czas, zaczął znowu nosić obrączkę. Faceci często tak robią. Oni nie szukają żon, bo już je mają. Romans daje im tylko paliwa dla swojego małżeństwa. Jeśli nie chcesz dostawać okruchów, to znajdź kogoś kto będzie chciał ci dać normalność i codzienność, a nie tylko chwile wyrwane żonie. Nie marnuj czasu, bo szkoda zdrowia i nerwów. 

Dla wszystkich, które chcą nas teraz spalić na stosie: da się odbić żonatego mężczyznę, ale nie da się odbić szczęśliwego mężczyzny. Więc zamiast tępić tipsy na klawiaturach obrzucając nas goownem zobaczcie ile wy jesteście winne, a ile kochanki.

Gość Bimba
2 godziny temu, Gość gość napisał:

zobaczcie ile wy jesteście winne, a ile kochanki.

A może to on jest winny co?

Czy dla ciebie misio zawsze bez winy?

Gość Taki tam
4 godziny temu, Gość Chybaglupionaiwna napisał:

Witam. Mam dziwne pytanie. Tak wiem źle ale jestem tą drugą. Chociaż ostatnio raczej stopa przyjacielska niż kochanków. Tak ja czuję ciągle coś niego. On ma żonę.

Przeczytaj dziesięć razy zwłaszcza ostatnie trzy słowa, a jeśli  faktycznie 'ostatnio' został tylko przyjacielem to omg. Z treści wygląda że mając żonaę bzykał się z tobą, no bo inaczej nie widzę znaczenia słowa kochankowie, to czego chcesz od niego? Jak ją zdradza to i ciebie będzie 

Gość nice
4 godziny temu, Gość Chybaglupionaiwna napisał:

Chociaż ostatnio raczej stopa przyjacielska niż kochanków. Tak ja czuję ciągle coś niego. On ma żonę. Nie nosił nigdy obrączki mówił że nie czuję potrzeby że zgubił nie ma sensu nowej kupowac. Dziś kiedyś się widzieliśmy nagle miał obraczke.. Wiem nie mogę mieć żalu o to wkoncu ma żonę.. Ale jakoś zabolało. Może miałam zrozumieć to jako że ma mnie w dupie?? 

Nie dość że głupionaiwna to jeszcze upośledzona bo wypowiadasz się jak down. A facetowi daj spokój i znajdź sobie wolnego. 

Gość nice

Dziwne że w ogóle ktoś chce się z tobą zadawać, ty masz jakieś luki w mózgu sądząc po bełkocie. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość nice napisał:

Dziwne że w ogóle ktoś chce się z tobą zadawać, ty masz jakieś luki w mózgu sądząc po bełkocie. 

Chyba nie myślisz że znudzony zonkos oczekuje od kochanki rozmów i dysputy intelektualnej...chyba że ma tępa żonę ale to już inna kwestia.

Gość nice

Nie znam się na znudzonych żonkosiach. Gdybym miała męża to bym się tak nim zajęła, że nie miałby siły szukać jakichś de.bilek do seksu 😛 

Gość nice
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Aha.

Aha, bo ty raczej należysz do tych de.bilek, co? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość nice napisał:

Aha, bo ty raczej należysz do tych de.bilek, co? 

Sądząc po twoich wypowiedziach to raczej ty będziesz jedną z tych tepych i nieświadomych żon. Ja nie planuję zamazpojscia.