Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedzę w pokoju i piszę na kompie, a sąsiedzi mi stukają w ścianę!

Polecane posty

Gość gość

Boję się ich 😪

Gość Gość

Pewnie masz szpony jak kura i walisz. 

Gość gość

Co??? Nie mam żadnych szponów, cicho stukam. Jest 03.18 a oni mi odstukują! 

Gość Gość

Ciekawe. 

Gość gość

Właśnie, ciekawe. Tutaj w nocy są reprodukowane dźwięki jakie wydaję, np. jak kiedyś skrobałam sobie pięty to w środku nocy ktoś skrobał mi w podobny sposób w ścianę. 

Gość Gość

Ale wymyślasz haha. Ja walilam młotkiem orzechy na podłodze i kotlety tłuczkiem i nikt nie reagował. 

Gość gość

Taaak, a mieszkasz w tym samym miejscu co ja? 

Gość Gość

Te pięty to chyba hodowalas 10 lat i piła mechaniczną skrobalas...albo mieszkasz w kartonie i dlatego słychać pierdniecie. 

Gość gość

Jasne głupi zapuszczony śmierdzący chamie, twoje giry  na pewno capią na całe osiedle dlatego wszyscy wolą ci dać spokój bo zabijesz ich smrodem. 

Gość Gość

🤔🦶🦶

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale wymyślasz haha. Ja walilam młotkiem orzechy na podłodze i kotlety tłuczkiem i nikt nie reagował. 

Buhaha. Chamstwo Wieczornej reaktywowane. Te twoje żałosne opowiastki o biciu nocą kotletów niedługo przejdą do jakiejś internetowej legendy. Powtarzasz się Ka(ta)ryno. Swoją drogą to naprawdę trzeba mieć dziadowski tupet, żeby się własnym chamstwem i gramolizmem chwalić. Nie zaszkodzi ci odrobina kultury. Daj sąsiadom żyć. Dość już cierpią mieszkając obok takiej patologicznej lochy. Tobie też przyda się mniej  w p i e r d a l a n i a tłustego po nocach. 

Gość Lubisz to ...

Ciągnie do smrodu 🐟💨

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Buhaha. Chamstwo Wieczornej reaktywowane. Te twoje żałosne opowiastki o biciu nocą kotletów niedługo przejdą do jakiejś internetowej legendy. Powtarzasz się Ka(ta)ryno. Swoją drogą to naprawdę trzeba mieć dziadowski tupet, żeby się własnym chamstwem i gramolizmem chwalić. Nie zaszkodzi ci odrobina kultury. Daj sąsiadom żyć. Dość już cierpią mieszkając obok takiej patologicznej lochy. Tobie też przyda się mniej  w p i e r d a l a n i a tłustego po nocach. 

Ach tak, czyli trafiłam na wieczorną 😕 Pech. Rzeczywiście, toksyczne babsko. Mieliście rację.