Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babka piaskowa

Jestem wysmiewana (30l)

Polecane posty

Gość Babka piaskowa

Mam wrażenie ze wszyscy sie ze mnie nabijaja. W pracy. Jestem tam nowa, nikogo nie znam. Jednak zachowują sie jakby cos do mnie mieli. Slysze szepty za plecami, a niektórzy to nawet się nie kryja i potrafią na głos cos skomentowac. Jakbyśmy jakimiś starymi kumplami z czasow szkoly byli a raczej takimi co się nie lubili. Ludzie komentują moj ubiór, makijaż. Jestem osoba bardzo skromna, niewiele mowie o sobie, nie gadam prawie z nikim, ubieram sie tez nie wyzywajaco. Skad takie zachowanie? To nie liceum zeby takie cos było... 

Gość goscinna

Moze wlasnie dlatego, ze z nikim nie rozmawiasz....ludzie nie przepadaja za takimi mrukami. 

Gość wujek dobra rada

wskocz któremu do wyra to zmienią zdanie

Gość Gosc

Zazdrość. Pojawiła się nowa w starej, zgranej paczce, to moze zagrażać różnym relacjom, hierarchii, więc trzeba ją unicestwic zawczasu. Norma. 🙄 Co za bydło. 

Gość Zpaznokcilakier

To takie polskie flow. Zadeptać nowego jak robaka. Pokazać swoją wyższość nad innym, nowym i napuścić na niego cała swoja " stara drużynę pierścienia". Wstrętne# 

Gość

Staraj się nie zwracać uwagi na te wszystkie szepty. Na zaczepki słowne odpowiadaj pytaniem: dlaczego jesteś dla mnie niemiła? Może zaczepiającej zrobi się głupio.

Gość gosc
1 minutę temu, deLegatka napisał:

Staraj się nie zwracać uwagi na te wszystkie szepty. Na zaczepki słowne odpowiadaj pytaniem: dlaczego jesteś dla mnie niemiła? Może zaczepiającej zrobi się głupio.

panpers byl analna sciero? 

Gość

Zwykle gdy zaczyna się nową pracę, robi się taką mini imprezkę w sensie jakieś ciasto i kawa. Może tego nie wiedziałaś i nie zrobiłaś, czyli "nie wkupiłaś się"?

Gosciu powyżej: ja rozumiem, że się może we mnie zakochałeś i że masz jakiś przymus latania za mną po całym forum, ale pisząc takie teksty z pewnością nie zdobędziesz moich względów. Czy to ty jesteś tym, który nazywa mnie niebieską cytryną? 🤔

Gość gosc
1 godzinę temu, deLegatka napisał:

Zwykle gdy zaczyna się nową pracę, robi się taką mini imprezkę w sensie jakieś ciasto i kawa. Może tego nie wiedziałaś i nie zrobiłaś, czyli "nie wkupiłaś się"?

Gosciu powyżej: ja rozumiem, że się może we mnie zakochałeś i że masz jakiś przymus latania za mną po całym forum, ale pisząc takie teksty z pewnością nie zdobędziesz moich względów. Czy to ty jesteś tym, który nazywa mnie niebieską cytryną? 🤔

nie jestem lezbą żeby sie w tobie zakochiwac analna szmato.

Gość Gość

Winy nie szukalabym w tobie a w nich. Obgaduja cie bo moze sa zazdrosni. Nie zwracaj na to uwagi ja wiem ze to ciezkie. Mozesz tez spytac osoby ktora za duzo sobie pozwala o co jej chodzi

Gość
40 minut temu, Gość gosc napisał:

nie jestem lezbą żeby sie w tobie zakochiwac analna szmato.

Co oznacza to dziwne określenie? Czyżbym o czymś nie wiedziała? Czy na tym forum tego typu określenia są na porządku dziennym? Ciebie też tak dziwnie nazywają? Dlaczego się do mnie przyczepiłaś? Nie podobają ci się moje wypowiedzi? Czy nie uważasz, że to, co piszesz jest zwyczajnym spamem i próbą hejtu? Jeżeli coś Ci się we mnie nie podoba, to trudno. Ostatni raz zwracam się do Ciebie bezpośrednio. Przeszłam tu z forum na którym mamy (a raczej mieliśmy) o wiele gorszych hejterów i jeżeli myślisz, że latając za mną z niewiadomego dla mnie powodu sprawisz, że zrobi mi się chociaż odrobinę przykro, to mylisz się. Bardzo 😉