Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadan

internetowy sklep Mango

Polecane posty

Gość Zadan

W nawiązaniu do opinii sklepu internetowego Mango:

Napisano Lipiec 29, 2006

Ja sie nawet juz zalogowalam w ich sklepie internetowym i przysylaja mi wiadomosci o przecenach.Wiem tylko ,ze jezeli sie zamowi na 385zl.to nie placi sie za przesylke i to wszystko idzie z Hiszpani ,nawet chcialam juz zamowic,ale nie wiem jak sie placi czy karta czy przy odbiorze paczki.Wolalabym to drugie bo jakos karta bym sie bala.Dzwonilam do Mango w Wwie i we Wroclawiu ,ale tam malo wiedza to znaczy powiedzialy mi ,ze ich klientki zamawiaja przez internet i sa zadowolone ale o zasadach kupna nic nie wiedzialy.Dlatego szukam kogos kto juz zamawial.

Skorzystałem z formy zakupu przez ich stronę internetową na zakup białych spodni o danym rozmiarze za pobraniem. Otrzymałem przesyłkę zapłaciłem kurierowi. Po przymiarce okazało się, że są za małe. Oddałem spodnie do sklepu Mango w Warszawie CH Junior który wynajmuje lokal dla Mango. Sprzedawca poinformował mnie że wymienic nie mogę bo nie mają takiego towaru na stanie. Zażądałem zwrot pieniędzy. Mieli oddać w ten sam sposób w jaki zapaciłem. Kilka dni później napisłem na ich stronie adnotacje o zwrot pieniędzy wpisując numer NRB niestety bez efektu bo żadnego potwierdzenia że otrzymali, nie było. Telefon który podają jest tylko i wyłącznie dla Barcelony nie ma żadnego kontaktu na terenie Polski. Nie posiadają polskiej strony infolinii. Wszystkie spory okazuje się, można skierować poprzez Komisję Europejską na stronę https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?consumer-question3=N&complaintType=1&event=main.complaints.new

Dodam,   że pomimo strona która jest utworzona na Fb i messenger jest teoretycznie aktywna to nikt nie odpowiada na zamieszczone tam treści a zamieszczona informacja na profilu  podaje cytuje:

"Może nie odpowiedzieć w ciągu jednego... " Nie wiadomo czy dnia, tygodnia czy miesiąca ????

Odradzam zakupu za pobraniem. W stacjonarnym nie kupowąlem i nie zamierzam w takim wypadku

Gość Balkongekkekvuz

https://balkonline.ru/uteplenie-balkona.html