Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiem to,

Dragon to wieczorna i gada sam do siebie 🤮

Polecane posty

Gość Spaslak alfa

Wieczorna jest moja 

Gość Spaslak alfa

Moja matka

Gość gość
9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Wieczorna nie jest psychiczna tylko Nikt jej jeszcze mordy nie obil. Jak jej potnie ryj to wyzdrowieje

Jest psychiczna.

Ma schizofrenie, widzi nimfę w każdym gościu który ją hejtuje i widzi ją nawet w gościach którzy jej ją troche przypominają. I hetuje ludzi za cechy które sama posiada.

Może nikt jej mordy nie obił bo ludzie wychodzą z założenie że gów0na się nie tyka?

Gość gość

To już stalking wieczornej. Ktoś to się zakokochal nieszczęśliwie w wieczornej.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Już zgłosiłam na policję. Dostaniecie wszyscy wezwanie do prokuratury. Spotkamy się w więzieniu. I będzie zajebiscie 🤣

Gość Gość
20 minut temu, Gość gość napisał:

Hahahahahaha jak można stallkowac wymyślone postacie? Kto będzie zgłaszał na policję? Twórcy projektów stalkerskich ? No niebywałe! Architekci z bożej łaski rozszerzają fabułę o wątek kryminalny, będzie się działo, wow! 

Gość Wychodzę
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Hahahahahaha jak można stallkowac wymyślone postacie? Kto będzie zgłaszał na policję? Twórcy projektów stalkerskich ? No niebywałe! Architekci z bożej łaski rozszerzają fabułę o wątek kryminalny, będzie się działo, wow! 

Jak śmiesz wontpic w moje jestestwo?!

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Wychodzę napisał:

Jak śmiesz wontpic w moje jestestwo?!

Hahahahahaha no nie wątpię w twoje jestestwo stary dziadu, bo jesteś wszędzie w każdym miejscu w internecie, czasem cię podziwiam, bo ogarnąć setki, ba tysiące profili i jeszcze w cudze włazić,  to potrzeba czasu i nieustannego siedzenia w internecie, a jeszcze pilnować wszystkiego to łeb pełny! Z pewnością masz jakiś system, ale i tak to nie wystarczy. Wprawdzie z tego życia nie masz nic,  prócz netu, ale to twój wybór, sam zdecydowałeś być robakiem. Jak żyjesz, tak umrzesz, po sobie pozostawisz tylko goówna! 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Hahahahahaha no nie wątpię w twoje jestestwo stary dziadu, bo jesteś wszędzie w każdym miejscu w internecie, czasem cię podziwiam, bo ogarnąć setki, ba tysiące profili i jeszcze w cudze włazić,  to potrzeba czasu i nieustannego siedzenia w internecie, a jeszcze pilnować wszystkiego to łeb pełny! Z pewnością masz jakiś system, ale i tak to nie wystarczy. Wprawdzie z tego życia nie masz nic,  prócz netu, ale to twój wybór, sam zdecydowałeś być robakiem. Jak żyjesz, tak umrzesz, po sobie pozostawisz tylko goówna! 

Leki weź Elżbieto bądź sylwio. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Leki weź Elżbieto bądź sylwio. 

Leki to Ty powinieneś wziąć i to koniecznie, nie jestem twoim projektem, nic nie poradzisz na to, nie masz nade mną władzy. Lecz swój łeb, bo nie funkcjonuje już normalnie. Czy ty jeszcze wiesz kim jesteś, czy zatraciles swoją tożsamość  Sylwio, Elzbieto,  czy może czuły wojtusiu ? Wszystkich twoich nickow nie sposób wymienić. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Leki to Ty powinieneś wziąć i to koniecznie, nie jestem twoim projektem, nic nie poradzisz na to, nie masz nade mną władzy. Lecz swój łeb, bo nie funkcjonuje już normalnie. Czy ty jeszcze wiesz kim jesteś, czy zatraciles swoją tożsamość  Sylwio, Elzbieto,  czy może czuły wojtusiu ? Wszystkich twoich nickow nie sposób wymienić. 

Mój Ty slodziaczku🌹

Gość To baba

Kiełbasa też jest dragon

Gość Armagedon
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Już przegrywy wstały po porannym marszczeniu präwiczego mikrusa. T

Nie oceniaj po swoim starym tudzież na podstawie własnego walenia przerośniętej łechty, Wieczi. 

Gość Argamedon
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Może nikt jej mordy nie obił bo ludzie wychodzą z założenie że gów0na się nie tyka?

Też fakt. Ale to przez rękawicę można...Pokazać jej kto tu rządzi. 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Mój Ty slodziaczku🌹

No proszę, wydawało się, że nic się zmienić u was nie może, a tu takie zaskoczenie, serio, zamiast bluzgi, słodziak. Słodziak to może i jest, ale nie dla ciebie, musisz obejść się smakiem robaczku

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

No proszę, wydawało się, że nic się zmienić u was nie może, a tu takie zaskoczenie, serio, zamiast bluzgi, słodziak. Słodziak to może i jest, ale nie dla ciebie, musisz obejść się smakiem robaczku

Nie ważne dla kogo, ale ważne że słodziaczek🌹🌹🌹

Gość Gość
12 godzin temu, Gość To baba napisał:

Kiełbasa też jest dragon

Haha 

Gość gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Haha 

zgadzam się,ktos kto udaje milion osób sam udaje ,że jest nikim jak kawałek mięsa w flaku albo kawałek nieba czy jesień nadchodzi

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

zgadzam się,ktos kto udaje milion osób sam udaje ,że jest nikim jak kawałek mięsa w flaku albo kawałek nieba czy jesień nadchodzi

Nie robi tego bez celu, mając wstręt do samego siebie, upokorzony wcielając się w liczne postacie, stallkujac, hejtując ma radość z tego, że komuś dokucza rozładowuje swoje emocje i nagromadzona agresję. To coś podobnie jak taki idzie i rozwala   uliczne latarnie, czy ławkę stojącą w parku. Problem zaczyna się  dla takiego wtedy , gdy ktoś wskaże palcem, to Ty jesteś tym wandalem. Tworzy więc niezliczoną ilość kreacji, bo  trudno go zidentyfikować, czuję się przez to anonimowy. Jeden profil spali, ma inne niczym hydra,   działa w nieskończoność. 

Gość wiem
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie robi tego bez celu, mając wstręt do samego siebie, upokorzony wcielając się w liczne postacie, stallkujac, hejtując ma radość z tego, że komuś dokucza rozładowuje swoje emocje i nagromadzona agresję. To coś podobnie jak taki idzie i rozwala   uliczne latarnie, czy ławkę stojącą w parku. Problem zaczyna się  dla takiego wtedy , gdy ktoś wskaże palcem, to Ty jesteś tym wandalem. Tworzy więc niezliczoną ilość kreacji, bo  trudno go zidentyfikować, czuję się przez to anonimowy. Jeden profil spali, ma inne niczym hydra,   działa w nieskończoność. 

Idealnie to ujęłaś, sama też go rozpracowałam i nie tykam bomb, bo nie wiadomo kiedy wybuchnie.

Gość gość

Ale się nakręcacie, gorzej niż dzieci😀

Gość gość

A kto siedzi na kafe? Dorosłe dzieci..

😺😺😺 Bawią się jak umieją...🙈🙉🙊🙈🙉🙊