Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Mizo to sfrustrowana stara panna której brakuje bolca

Polecane posty

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

przecież mam robote 😂 i to nie byle jaką 😎

😂, weź skończ głupoty pisać, nudzisz i tyle. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

😂, weź skończ głupoty pisać, nudzisz i tyle. 

wiem wiem, burze wam tu klimacik dobrym nastawieniem nie? 😛 no dobra troche wam odpuszcze żebyście porzucali sobie trochę mięsem 😂

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

wiem wiem, burze wam tu klimacik dobrym nastawieniem nie? 😛 no dobra troche wam odpuszcze żebyście porzucali sobie trochę mięsem 😂

Sam Bicku, pijaku rzucasz mięsem. Z tobą nikt nie będzie, przyzwyczajaj się  do samotności. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ty mi możesz naskoczyć, taki roztropek to do pięt mi nie dorasta. 

Gość gość
4 godziny temu, Gość Intelektualistka napisał:

Nic dodac,  nic ująć.

Też mi się podoba to,  co pisze Mizo tutaj.  W zdevydowanej większosci mam takie samo zdanie na dany temat.  Dziewczyna potrafi realnie patrzec na mężczyzn. Większosc kobiet jest albo naiwna albo wyrachowana i dlatego faceci albo je wykorzystuja albo ich nienawidzą.

I odczepcie się już od wolnych ludzi.  Nie kazdy marzy o zyciu w związku z roznych powodòw.

Przestań już rżnąć głupa i samej sobie dupę lizać, bo to już się robi śmieszne. A intelektualistka z ciebie jak ze mnie Amerykanin.

Gość Koneser

Uwielbiam miec bolca w gów.nie - to jest wspaniała zabawa

Gość gość
4 godziny temu, Gość Intelektualistka napisał:

Nic dodac,  nic ująć.

Też mi się podoba to,  co pisze Mizo tutaj.  W zdevydowanej większosci mam takie samo zdanie na dany temat.  Dziewczyna potrafi realnie patrzec na mężczyzn. Większosc kobiet jest albo naiwna albo wyrachowana i dlatego faceci albo je wykorzystuja albo ich nienawidzą.

I odczepcie się już od wolnych ludzi.  Nie kazdy marzy o zyciu w związku z roznych powodòw.

Oj Mizo Mizo, chyba zapomniałaś kliknąć "zaloguj".

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Przestań już rżnąć głupa i samej sobie dupę lizać, bo to już się robi śmieszne. A intelektualistka z ciebie jak ze mnie Amerykanin.

Przecież Mizo to troll. Chamski, ordynarny, internetowy troll wielonickowy. Siedzi bezrobotna przygłupa na forum i cały dzień daje ujście swej frustracji, zaczepiając ludzi. Nie wiem, może ona rzeczywiście szuka tutaj bolca? Jeśli tak, to raczej zły sposób wybrała😂

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Bicku wzajemnie, pisz z Arystocwela 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Sam Bicku, pijaku rzucasz mięsem. Z tobą nikt nie będzie, przyzwyczajaj się  do samotności. 

Ja bicek? 😂  Buhehe i widzisz tak to jest zachwalać inteligencje, a potem nie kojarzyc faktów 😛 

Ps. Wiecie, że jest algorytm który jest w stanie określić po używanych słowach i sposobie formułowania zdań kto kim jest pisząc niby anonimowo? Niektórzy ludzie są w stanie wyłapać to tez w ten sam sposób. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ha! Przyznała się!

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ja bicek? 😂  Buhehe i widzisz tak to jest zachwalać inteligencje, a potem nie kojarzyc faktów 😛 

Ps. Wiecie, że jest algorytm który jest w stanie określić po używanych słowach i sposobie formułowania zdań kto kim jest pisząc niby anonimowo? Niektórzy ludzie są w stanie wyłapać to tez w ten sam sposób. 

Umówmy się tak, takim zerom jak ty nie odpowiadam. Jesteś mniej jak zero nic nie znaczysz, wiec mam gdzieś twoja opinie. Zakończę te dyskusje,  bo mi do pięt nie dorastasz.  

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ha! Przyznała się!

Skończ popaprańcu, jedynie picie tobie w życiu wyszło. W tym się realizujesz doskonale a nawet rozwijasz swoje umiejętności. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Umówmy się tak, takim zerom jak ty nie odpowiadam. Jesteś mniej jak zero nic nie znaczysz, wiec mam gdzieś twoja opinie. Zakończę te dyskusje,  bo mi do pięt nie dorastasz.  

Hehe ok 🖐😁

Gość Intelektualistka
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Ta opinia nie bierze się z powietrza. Są setki tematów w stylu "nie mam faceta, jestem strasznie samotna" albo "moje koleżanki kogoś mają, a ja wiecznie sama - czuję się jak śmieć". Człowiek się naczyta tego żałosnego piërdolamento, to potem nie ma się co dziwić, że uważa singielki za sfrustrowane. Ale to nie koniec. Są jeszcze stare panny w realu. Z tymi dopiero są jazdy. Znam kilka i uwierz, wszystkie mają coś z głowami, a każda jedna złośliwsza od drugiej. Każdy, kto ma styczność ze starymi pannami przyzna mi rację. Pół biedy, jeśli chodzi o jakąś dalszą sąsiadkę czy osobę z którą nie ma się jakiegoś bliższego kontaktu. Niestety jeśli ma się taką starą pannę np. w pracy, a do tego jest to osoba na wyższym stanowisku, na bank są z nią kłopoty. Jest chamska, mści się, czepia każdej bzdury, knuje, często z jej strony dochodzi do mobbingu na upatrzonej przez nią ofierze (przeważnie jest to młoda, ładna pracownica) i ogólnie frustracja wylewa się takiej raszpli uszami. Z samotnymi kobietami po jakimś czasie dzieje się coś złego i to jest fakt. I wcale nie chodzi o przysłowiowy brak boltza. Mało która jest samotna z wyboru, nawet jeśli udaje niezależną szczęśliwą singielkę. Gdyby tak było, nie wyładowywałaby swojej złości na innych. Tak chyba jest też z Mizo. Z Broken również. Co jak co, ale one na pewno nie są szczęśliwe. Szczęśliwa singielka tak się nie zachowuje.

Te nieszczęsliwe singielki zapewne nigdy nie doswiadczyly zdrady i idealizują związek.  Wydaje im sie że zycie z facetem u boku jest lepsze, bo nie mają poròwnania. I myslą,  że cos wspanialaego je omineło. 

Ja akurat znam wiecej sfrustrowanych mężatek,  zwlaszcza po 40 i 50tce.  A nieszczesliwa singielka moze byc nieszczesliwa takze z innych powodow niz brak faceta.  Moze nie wyszlo jej zycie zawodowe? Marzyla o karierze muzycznej a zasuwa jako księgowa. Może nie ma przyjaciol?  Moze ma złe relacje z rodzicami?  Może cierpi bo jest jedynaczka i widzi jak smutno nie miec rodzenstwa w doroslym zyciu. 

Opcji jest mnòstwo...tylko ludzie uparcie myslą, że to zawsze chodzi o związek.

Gość Gość
19 minut temu, Gość Gosc napisał:

Skończ popaprańcu, jedynie picie tobie w życiu wyszło. W tym się realizujesz doskonale a nawet rozwijasz swoje umiejętności. 

Oj Mizo Mizo.

Gość gość
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

Znowu sam do siebie gadasz, schizofreniku?

Gość gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Z Broken również. 

Ona udaje aseksualistkę, bo wstyd jej przyznać, że po prostu nikt jej nie chce i nigdy nie zechce. Ani ona ładna, ani mądra, ani nic ciekawego do powiedzenia nie ma, do tego wpieprza się ludziom w życie na chama, a na forum nieraz nie da się pogadać normalnie, bo przyjdzie, nawyzywa, narobi szumu i już cały wątek jest o niej. Atencji szuka i tyle. Jej brakuje bolca jeszcze bardziej niż Mizo.

Gość gość

żelipapą.

Gość Gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Ona udaje aseksualistkę, bo wstyd jej przyznać, że po prostu nikt jej nie chce i nigdy nie zechce. Ani ona ładna, ani mądra, ani nic ciekawego do powiedzenia nie ma, do tego wpieprza się ludziom w życie na chama, a na forum nieraz nie da się pogadać normalnie, bo przyjdzie, nawyzywa, narobi szumu i już cały wątek jest o niej. Atencji szuka i tyle. Jej brakuje bolca jeszcze bardziej niż Mizo.

Czy niezbyt ładna, tego akurat nie wie nikt, bo nie wrzucała fotki. Czy nikt jej nie zechce, nie jesteśmy w stanie stwierdzić, bo nikt nie jest "wróżem"😂 i nie zna przyszłości. Różne scenariusze pisze życie, czasem najgorszy koczkodan znajdzie gacha, podczas gdy ładne dziewczęta leżą odłogiem 😂 Broken jest inteligentna, ale trochę infantylna. No może bardziej niż trochę, hehe. I fakt, wpie'prza się w cudze tematy (podobnie zresztą jak Mizo). Wydaje mi się, że one obie szukają atencji, tylko na dwa odmienne sposoby. Broken gra słodką ...kę, a Mizo z kolei zaciekłą feminazistkę. Ciekawe, co by było, gdyby obie po równo obdarować bolcami?😂 Pewnie by popsuły, w swej zapalczywości. Nie wiem, odgryzły, uszkodziły.... (niepotrzebne skreślić)😂😂😂

Gość gość
41 minut temu, Gość Intelektualistka napisał:

Te nieszczęsliwe singielki zapewne nigdy nie doswiadczyly zdrady i idealizują związek.  Wydaje im sie że zycie z facetem u boku jest lepsze, bo nie mają poròwnania. I myslą,  że cos wspanialaego je omineło. 

Ja akurat znam wiecej sfrustrowanych mężatek,  zwlaszcza po 40 i 50tce.  A nieszczesliwa singielka moze byc nieszczesliwa takze z innych powodow niz brak faceta.  Moze nie wyszlo jej zycie zawodowe? Marzyla o karierze muzycznej a zasuwa jako księgowa. Może nie ma przyjaciol?  Moze ma złe relacje z rodzicami?  Może cierpi bo jest jedynaczka i widzi jak smutno nie miec rodzenstwa w doroslym zyciu. 

Opcji jest mnòstwo...tylko ludzie uparcie myslą, że to zawsze chodzi o związek.

Mizo, na litość boską, zaloguj się 😂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czy niezbyt ładna, tego akurat nie wie nikt, bo nie wrzucała fotki. Czy nikt jej nie zechce, nie jesteśmy w stanie stwierdzić, bo nikt nie jest "wróżem"😂 i nie zna przyszłości. Różne scenariusze pisze życie, czasem najgorszy koczkodan znajdzie gacha, podczas gdy ładne dziewczęta leżą odłogiem 😂 Broken jest inteligentna, ale trochę infantylna. No może bardziej niż trochę, hehe. I fakt, wpie'prza się w cudze tematy (podobnie zresztą jak Mizo). Wydaje mi się, że one obie szukają atencji, tylko na dwa odmienne sposoby. Broken gra słodką ...kę, a Mizo z kolei zaciekłą feminazistkę. Ciekawe, co by było, gdyby obie po równo obdarować bolcami?😂 Pewnie by popsuły, w swej zapalczywości. Nie wiem, odgryzły, uszkodziły.... (niepotrzebne skreślić)😂😂😂

Jesteś głupim,  zakompleksionym zboczeńcem,  który próbuje budować swoją wartość ponizajac innych tworząc pisze nich profile. To, że jesteś chory psychicznie i to potrójnie - nie twoja wina, twoje prostactwo mimo sporej inteligencji zastanawia, podobnie głupota,  ale ona jest wypadkową kompleksów i pychy. Ile musisz milionów literek ośmieszajacych i szkalujacych innych  napisać,  by poczuć się lepiej?

Gość Intelektualistka
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Nie jestem Mizo. Nie tylko Mizo widzi jacy są mężczyzni :D 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jesteś głupim,  zakompleksionym zboczeńcem,  który próbuje budować swoją wartość ponizajac innych tworząc pisze nich profile. To, że jesteś chory psychicznie i to potrójnie - nie twoja wina, twoje prostactwo mimo sporej inteligencji zastanawia, podobnie głupota,  ale ona jest wypadkową kompleksów i pychy. Ile musisz milionów literek ośmieszajacych i szkalujacych innych  napisać,  by poczuć się lepiej?

Co za bełkot 😂😂😂

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Co za bełkot 😂😂😂

Mądry zrozumie

Gość Gość

Co wam daje takie mielenie na forum i ocenianie,  swoich projektów bez przerwy i bez ustanku. Tylko żeby o czymś pisać i pi*****c? Tak z nudów, bo nie macie co z sobą zrobić? 

Gość Gość

Mądry zrozumie

Czyli Ty akurat się nie kwalifikujesz😂

Gość gość

Co wam daje takie mielenie na forum i ocenianie,  swoich projektów bez przerwy i bez ustanku. Tylko żeby o czymś pisać i pi*****c? Tak z nudów, bo nie macie co z sobą zrobić? 

Może zapytasz Mizo, co jej to daje?

Gość gość
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

I co Mizo, miałaś orgazm jak to pisałaś?

Gość gość
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

czasem najgorszy koczkodan znajdzie gacha

fakt. wystarczy, że się dobrze pcha, a jak już umie zrobić loda, to może być spaszteciała do potęgi entej, a facet będzie ją po dupie całował. mimo tego wciaz uważam, że zarówno Broken, jak i Mizo nie znajdą sobie gacha, bo są jakieś granice XD