Gość Marek Napisano Wrzesień 26, 2019 Co sądzicie o inwestowaniu w kryptowaluty? Fajny artykul ostatnio przeczytalem na www.intomoney.pl i musze przyznac ze zachęciło mnie to. Mam już fajny zysk ale chcę więcej Co sądzicie o tego typu inwestycjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123 Napisano Wrzesień 26, 2019 1 minutę temu, Gość Marek napisał: Co sądzicie o inwestowaniu w kryptowaluty? Fajny artykul ostatnio przeczytalem na www.intomoney.pl i musze przyznac ze zachęciło mnie to. Mam już fajny zysk ale chcę więcej Co sądzicie o tego typu inwestycjach? hmm wyglada spoko, a ile juz inwestujesz czasu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marek Napisano Wrzesień 26, 2019 tydzien, i jestem prawie 50% na plus. A ty tez grasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TonTon 0 Napisano Wrzesień 27, 2019 A jak w sumie zacząc przygodę z krypto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pipek Napisano Wrzesień 30, 2019 Dnia 27.09.2019 o 12:13, TonTon napisał: A jak w sumie zacząc przygodę z krypto? najlepiej w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TonTon 0 Napisano Październik 21, 2019 A czemu tak? To nie jest dobry sposób w sumie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fsgdg Napisano Październik 21, 2019 Kupon na 50 zł na zakupy w sklepie AVON bit.ly/31pAyaP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach