Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cala prawda o kobietach

Po czym poznac,ze jestes piekna ?

Polecane posty

Gość cala prawda o kobietach

Po pelnych nienawisci spojrzeniach innych kobiet.Jak kobiety Ciebie komplementuja i sa dla Ciebie mile,to znaczy,ze piekna nie jestes i dla nikogo nie stanowisz zagrozenia.Taka prawda.

Gość Nieprawda

Mnie np kiedyś Pani w tramwaju mierzyła od góry do dołu parę razy..aż w końcu wydusiła,że mam piękną s/uk/ien/ke i gdzie kupiła,

Gość Gość

A jak patrzą z nienawiścią na kobietę grubą i brzydką to znaczy że jest piękna?

Gość czasem widzę różne
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A jak patrzą z nienawiścią na kobietę grubą i brzydką to znaczy że jest piękna?

tzn ,że jest mi jej żal,że tak się spasła.choć przyznaje,że czasem widzę super ubrane laski grube i fajniej wyglądające ,zakryte to i owo..niż te chude szkapy w leginsach z krzywymi nogami ,płaską du/pą ale nos wyżej niż inni i myśli,że piękna hahahah

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Nieprawda napisał:

Mnie np kiedyś Pani w tramwaju mierzyła od góry do dołu parę razy..aż w końcu wydusiła,że mam piękną s/uk/ien/ke i gdzie kupiła,

Mierzenie od gory do dolu a patrzenie z nienawiscia to jednak roznica.

Gość Gloopoty gadasz
10 minut temu, Gość cala prawda o kobietach napisał:

Po pelnych nienawisci spojrzeniach innych kobiet.Jak kobiety Ciebie komplementuja i sa dla Ciebie mile,to znaczy,ze piekna nie jestes i dla nikogo nie stanowisz zagrozenia.Taka prawda.

Nieprawda, 

Gość ech

Mi kobiety często zazdroszczą włosów,w pracy wiele razy to słyszę.. i słyszałam, jak gadały kiedyś w sklepie  tak ,że słyszałam..napewno ma doczepy,trwałą..a ja mam swoje naturalnie gęste i jeszcze kręcone

Gość Gosc

Ja tego typu spojrzenia widzę gdy ide ulica z moim facetem.. On ciacho, a ja typowy buldozer.

Gość Gość
11 minut temu, Gość ech napisał:

Mi kobiety często zazdroszczą włosów,w pracy wiele razy to słyszę.. i słyszałam, jak gadały kiedyś w sklepie  tak ,że słyszałam..napewno ma doczepy,trwałą..a ja mam swoje naturalnie gęste i jeszcze kręcone

Trzeba było powiedzieć że naturalne haha.

Gość Gość

Kiełbacha, pojmij wreszcie, ze jesteś przecietna. Piękna to jest np. youtuberka Natsu. Ty jesteś przy niej pasztetem wręcz. 

Gość Kanek

Dla polaczkow piękna natsu bo ma egzotyczna urodę ale juz dla obcokrajowców z cieplejszych rejonów świata to zwykla przecietniara i chleb powszedni. Także punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. A swoją drogą ciekawe jak pięknie wygląda bez solary, farbowanych brwi, szpachli i botoksow. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Kanek napisał:

Dla polaczkow piękna natsu bo ma egzotyczna urodę ale juz dla obcokrajowców z cieplejszych rejonów świata to zwykla przecietniara i chleb powszedni. Także punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. A swoją drogą ciekawe jak pięknie wygląda bez solary, farbowanych brwi, szpachli i botoksow. 

Tak samo jak kiełbasa która podnieca się samą sobą. Dla stulejarza jest piękna. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tak samo jak kiełbasa która podnieca się samą sobą. Dla stulejarza jest piękna. 

Stulejarz to kiełbasa?