Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwatpilam

Czy ja mu sie podobam czy nie?

Polecane posty

Gość zwatpilam

Na facetach sie nie znam, mialam tylko 1 chlopaka przez pol roku, chodzenie za raczke.Mielismy po15 lat.

mam 2 takich w pracy. Czerwienil sie zawsze gdy mnie widzial, byl pomocny,pocieszal,nasladowal-ze skrytego okularnika stal sie wygadany i mily , ja taka jestem i na forum kiedys mowilam,ze lubie podobnych chlopakow do siebie. Przypadek?

A teraz pokazuje sie z inna na moich oczach choc watpie zeby nagle znalazl kobiete ktorej nie mial, to taki nerd typowy

Gość Niewatpie

Glowa do gory! To taka meska gra. Skoro buja sie z drugą panienką to znaczy nic innego jak TYLKO to że wykazuje niesamowite zainteresowanie Tobą! Podejdz do niego i powiedz mu wprost że wiesz iż on cos czuje do ciebie i że zgadasz się by cie zaprosił na romantico kolacyjke.

Gość zwatpilam

To mezczyzni prowadza gierki?Serio? Przeciez mowi sie,ze to domena kobiet. Chyba jaja sobie robisz..

Gość Gość

Nie jest Toba zainteteresowany

Gość zwatpilam

i 2 rozne odpowiedzi,w co tu wierzyc

Gość

Nie widzimy jego min i gestów, więc naprawdę trudno nam ocenić. Weź pod uwagę jeszcze jeden fakt: miłość uskrzydla, zmienia człowieka. Człowiek zakochany staje się bardziej atrakcyjny nawet z wyglądu. Może nie miał nikogo a teraz ma i jest w niej zakochany, stąd jego inne zachowanie - zachowanie człowieka szczęśliwego. Nie rób pierwszego kroku, bo jeśli jednak jest tak, że to na Tobie mu zależy, to sam go zrobi.