Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goosc

Wredne odrzucenie ze strony kobiety

Polecane posty

Gość Goosc

Czy potrafilibyscie takiej kobiecie drugi raz zaproponować spotkanie gdyby się okazało że żałuję

Gość Wredne
Przed chwilą, Gość Goosc napisał:

Czy potrafilibyscie takiej kobiecie drugi raz zaproponować spotkanie gdyby się okazało że żałuję

Czego żałuję ?tego ze jakiś anonimowy zboczenie posadził ja o zdradę?I go zjechała?

Gość gość
6 minut temu, Gość Goosc napisał:

Może zaszła jakaś pomyłka? Zwłaszcza, jeśli rozmawialiście pod jakimiś pseudonimami. 

Gość Wredny typ

Wrednie mnie obraził .Zwrócił się do mnie po imieniu a sam nawet się nie przedstawił.Zgadywalam ale bez skutku.

Gość Zdeptał mnie

Wiec to bylo wredne i niesprawiedliwe

Gość nice

A kto kogo ostatnio odrzucił, bo nie jestem na bieżąco? 

Gość Wredny typ
6 minut temu, Gość nice napisał:

A kto kogo ostatnio odrzucił, bo nie jestem na bieżąco? 

Ja odrzucilam jedynie klasowego kolegę bo był wredny i wulgarny.

Gość Gość

Drugi raz w żadnym wypadku nie powinno się proponować spotkania, trzeba mieć swoją godność. Jeżeli dziewczyna żałuje, to niech ona się teraz postara i zaproponuje spotkanie. 

Gość Wredny typ
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Drugi raz w żadnym wypadku nie powinno się proponować spotkania, trzeba mieć swoją godność. Jeżeli dziewczyna żałuje, to niech ona się teraz postara i zaproponuje spotkanie. 

O jakim spotkaniu Ty mówisz?typ co nie umie nawet napisać kim jest z imienia?A potem jeszcze wulgarne obraża ?Chore.Od kiedy chodzi sie na spotkania do lozka?od kiedy zgadza sie na wyjscue komus z kim nawet sie nie wie z kim pisze??z amonimem sie nikt umawial mie będzie zwłaszcza wredny i w ulgarnym Starać się za poniżenie obraze i zdepranie?Wolne zarty@Ja miałam nabrać się na chorą prowokację chorych ludzi?Chyba nie mówicie poważnie!Normalny człowiek potrafi się przedstawić.!

Gość Wredny typ
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Czego ma żałować ?tego ze ja został i w ulgarnie obrażał?Z anonima?

Gość Koneser

Mam takie dni ze zaluje, ze nie wyglancowałem dupy mojej ukochanej w pełni. Była zasrana całkowicie.

Gość Padalcu
14 minut temu, Gość Koneser napisał:

Mam takie dni ze zaluje, ze nie wyglancowałem dupy mojej ukochanej w pełni. Była zasrana całkowicie.

Tomasz potwierdzasz swoją chorobę!

Gość Padalcu

No musiałam zgadywać imiona wszystkich typów którzy się do mnie smalili Cholewki na przestrzeni całego życia ale ja mam zasady i tylko z jedym spałam żaden typ wredny klasowy mnie obrażać nie będzie!Gnoj niech swoim życiem się zajmie.

Gość Gosc

Deebilko to nie o tobie wariatko!!