Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragoniasty

Sylwia wszystko dobrze u ciebie,

Polecane posty

Gość sylwia s
31 minut temu, Gość Gość napisał:

Osaczony 

czekam ! dzwonisz czy nie! Chcę to zobaczyć

Gość Gość
11 minut temu, Gość sylwia s napisał:

zadzwon do mojego meza i zapytaj  go ,kto to pisze ,mam go wołać ? dzwoń do niego chętnie zobaczę jego minę! 519 525 153

Hahahahahaha oj zatkało kakao, nie wiemy co napisać...  meza też miałeś ku****e? Czyli bi, raz tak, a raz zmiana  i inaczej. To akurat mnie nie obchodzi, problem twojej żony, nie mój. Mnie interesuje tylko fakt, czy przerobiles temat, który dałam Ci do przemyślenia czuły wojtusiu, skąd wiem że projekt czułego wojtusia jest twój ? I jak to się stało, że się wydało? 

Gość sylwia s
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Hahahahahaha oj zatkało kakao, nie wiemy co napisać...  meza też miałeś ku****e? Czyli bi, raz tak, a raz zmiana  i inaczej. To akurat mnie nie obchodzi, problem twojej żony, nie mój. Mnie interesuje tylko fakt, czy przerobiles temat, który dałam Ci do przemyślenia czuły wojtusiu, skąd wiem że projekt czułego wojtusia jest twój ? I jak to się stało, że się wydało? 

mój problem to czemu ...u do Rafała nie zadzwonisz ?? chce zobaczyc jego mine!!! dzwon faryzeuszu!!!!!!Co zatkało? mam go zawołać??>jaki projekt jakiego czułego wojtusia?????co ty odpierdalasz???dasz mi numer do Wojciecha? zapytam go o co chodzi.Widze ze długo ci zajmuje myślenie .

Gość sylwia s

dzwon fałszywcu zasrany już!!!!! czekam albo na moj albo na męża numer obojetnie!!  Masz minute!

Gość Gość
11 minut temu, Gość sylwia s napisał:

dzwon fałszywcu zasrany już!!!!! czekam albo na moj albo na męża numer obojetnie!!  Masz minute!

Jesteś tak żałosny, że aż litość bierze czuły wojtusiu, no kto by przypuszczał,  że ci tak przytna  buzię, tfu pysk! I jak ci teraz? Dobrze? Czy może jednak nie? Chyba tak się czujesz jak kiedyś, gdy udowodniono ci kradzież profilu po zmarłych. Tańczysz dalej na ich grobach, ale oszustwa i kłamstwa, to twój konik! 

Gość gosc
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Jesteś tak żałosny, że aż litość bierze czuły wojtusiu, no kto by przypuszczał,  że ci tak przytna  buzię, tfu pysk! I jak ci teraz? Dobrze? Czy może jednak nie? Chyba tak się czujesz jak kiedyś, gdy udowodniono ci kradzież profilu po zmarłych. Tańczysz dalej na ich grobach, ale oszustwa i kłamstwa, to twój konik! 

Skąd jest ten ciekawy  czuły Wojtuś,miasto  🤔????