Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lula

Życzenia z okazji narodzin

Polecane posty

Gość Lula

Czy rodziny wysyłały wam gratulacje z okazji narodzin dziecka?Od mojego meża z rodziny nikt nie wysłał nawet smsa czy to jest normalne?

Gość Gość

Moi rodzice, rodzeństwo ,chrzestna zadzwoniła. Tesciowa z mężem rozmawiała,ale bez entuzjazmu z okazji ze został a babcia. Czy to normalne? Widać komu na was zależy. Ja nie lubię życia na pokaz i tez kartek i SMS nie potrzebuje

Gość Gość

Hmm... Nie wiem. Jak jak urodze to nie będę żadnych zdjęć wysyłać, powiem tylko dziadkom i tyle, i nie będę oczekiwać tysiąca SMS i telefonów. 

Gość gość

Zależy od rodziny. Jedni wysyłają smsy, inni dzwonią, a innym wystarczy, że przy informacji, że już urodziłaś powiedzą mężowi "gratulacje". Nie ma reguły.

Gość Lula

Moja cała rodzina wysłała życzenia,obcy ludzie dzwonili i gratulowali.Z pracy dostałam prezenty..nie mogliśmy mieć długo dziecka wiec miło nam było gdy ktoś o nas pamietał a tutaj zero reakcji.No cóż inaczej jestem nauczona i cieszę się szczęsciem innych 

Gość Gość

Przeważnie ludzie gratulują w odpowiedzi na wiadomość o narodzinach. Jeżeli to mąż im wysyłał to na jego ręce zostały złożone gratulacje.