Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Riri

Dotyk

Polecane posty

Gość Riri

Jestem rozmarzona.....kocham bardzo skrycie pewnego Pana......Dotyk jego przypadkowy przyprawia mnie o dreszcze........nie sądziłam, że w moim wieku będzie możliwa taka reakcja i takie pożądanie. Szkoda ,że wszystko odbywa się w mojej glowie, a on może ma mnie tylko za daaaleką znajomą, bez znaczenia. 

Gość gość

najpewniej tak właśnie jest, mimo wszystko brnij w to, żadna kosmetyczka nie wstrzyknie Ci tyle naciągającej toksyny ile sama uparcie wyprodukujesz przez ten niespełniony czas 😉

Gość Riri

Chyba się uzależniłam od myślenia o nim . Nie wiem,czy potem ,jak czar pryśnie, nie będę miała 'zjazdu',jak po jakichś narkotykach.....

Gość gość

jedyne co możesz stracić to swój czas, z drugiej strony nic tak nie umila życia jak marzenia właśnie, nawet z nim nie będzie Ci tak dobrze jak z własnymi wyidealizowanymi myślami o nim 😉 

Gość Riri

A finał jest nieistotny? Zdeptane marzenia to dramat.......chyba powinnam się zawczasu obudzić..niech sam da wyrazny sygnał, że nie jest zainteresowany.....ale tego nie robi. 

Gość parassolka
11 minut temu, Gość Riri napisał:

Chyba się uzależniłam od myślenia o nim . Nie wiem,czy potem ,jak czar pryśnie, nie będę miała 'zjazdu',jak po jakichś narkotykach.....

nie pisz o narkotykach ,chcesz żeby ktos wziął cie za narkomankę?Już jedna taka dzwoniła do radia ze słowami mój ty narkotyku'' z Jasienicy była ,moim imieniem sie przedstawiła a potem w pracy ludzi mi przy tasmie wygarniali ze niby ja ćpunką jestem .Nie wytrzymałam ,zwolniłam się.

Gość parassolka
19 minut temu, Gość gość napisał:

najpewniej tak właśnie jest, mimo wszystko brnij w to, żadna kosmetyczka nie wstrzyknie Ci tyle naciągającej toksyny ile sama uparcie wyprodukujesz przez ten niespełniony czas 😉

na cholere komuś jakaś kosmetyczka? jeszcze rozumiem sprawdzić działanie urządzenia ale kosmetyczka? 

Gość parassolka
29 minut temu, Gość Riri napisał:

Jestem rozmarzona.....kocham bardzo skrycie pewnego Pana......Dotyk jego przypadkowy przyprawia mnie o dreszcze........nie sądziłam, że w moim wieku będzie możliwa taka reakcja i takie pożądanie. Szkoda ,że wszystko odbywa się w mojej glowie, a on może ma mnie tylko za daaaleką znajomą, bez znaczenia. 

dotyk jego???? a tak przypadkiem nie ponosi cie fantazja??

Gość parassolka

każdy się wita dłoń o dłoń ,to normalne 

Gość gość

ale dopóki nie da Ci tego sygnału, o tym że nie jest zainteresowany, marz sobie, każde spojrzenie w Twoją stronę, każdy przypadkowy dotyk, każde słowo wypowiedziane z ust jego i ust jego znajomych o nim, są z perspektywy niespełnionych snów cudowne, chcesz to wszystko zniszczyć, podeptać w imię czego? przynudnawych poranków, kłótni o byle co, mętniejącego blasku w oczach z każdym dniem, nawet jeo pot wymieszany z perfumami z czasem zacznie cuchnąć, głos stanie się skrzekliwy.... pomyśl!  😄 

Gość Riri

Ha ha ! Śmieszne podejście.

Będę się łudzić zatem........przecież nie dam rady tak ot o nim zapomnieć. 

Gość Gosc

Jakies banialuki. Jestes realnym czlowiekiem, rozejrzyj się. W około są realni ludzie. Nie trać czasu na mrzonki. 

Gość parassolka
16 minut temu, Gość gość napisał:

ale dopóki nie da Ci tego sygnału, o tym że nie jest zainteresowany, marz sobie, każde spojrzenie w Twoją stronę, każdy przypadkowy dotyk, każde słowo wypowiedziane z ust jego i ust jego znajomych o nim, są z perspektywy niespełnionych snów cudowne, chcesz to wszystko zniszczyć, podeptać w imię czego? przynudnawych poranków, kłótni o byle co, mętniejącego blasku w oczach z każdym dniem, nawet jeo pot wymieszany z perfumami z czasem zacznie cuchnąć, głos stanie się skrzekliwy.... pomyśl!  😄 

ty idz lepiej sprawdz czy się znowu nie powiesił bo coś za bardzo dziś wieje na zewnątrz ,mówią że to pogoda samobójców

1 godzinę temu, Gość Riri napisał:

:classic_blush:

Gość ...

Jeśli chcesz wiedziec co dzieje się w jego głowie, czy macie szansę na coś pięknego, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl