Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drago :)

Dlaczego mnie ranisz jak mnie kochasz?

Polecane posty

Gość Weź cymbale
1 minutę temu, malinka 123 napisał:

Malinka to nie jego konto. Ma je kobieta na A.

Nie ośmieszaj się. 🤮🤮🤮

Gość Gosc
2 minuty temu, malinka 123 napisał:

Malinka to nie jego konto. Ma je kobieta na A.

Publiczność jest pod wrażeniem Twojej inteligencji o Pani i ochoty na...amory nr 1257

Gość Weź cymbale
2 minuty temu, Gość wiemy wiemy napisał:

Ania Agnieszka Agata czy inna sz.ma.ata hahahah

Dragon za kogo ty się jeszcze  nie podasz🤮🤮🤮

Gość gość

Tutaj sami napędzcie z nudòw nie macie o kim pisać bzdury, sobie obiekt wybieracie, obojętnie  kto był popularny kto najwięcej na tym forum udziela. 

Macie takie beznadziejne życie, urojnia bierzecie za prawdę. 

Gość Parassolka
4 minuty temu, Gość Dragon to Malinka napisał:

Nie dajcie die nabierać na jego urojenia. On niech się leczy. 

To ktoś z imieniem na M z miasta P ?Nie znam więc tym samym tym bardziej nie rozumiem dlaczego ta osoba wyznaje mi miłość.Aha przypomniało mi się coś byłam raz w Hotelu Panorama w Szczyrk bo mój syn był tam na szkółce sportowej tydzień i po upadku musiałam po niego pojechać z mężem  alę to tak poza tematem.Nie bierzcie mnie pod uwagę .Mnie tu niema.

Gość Tomasz skończ już zabawę,

Bo się pogubiłeś w niej. 

Gość Parassolka
6 minut temu, Gość wiemy wiemy napisał:

pisanie za Elę, za nie wiem czy S..boję się wymieniac imię jak są powiadomienia..za Asię..za gości, jak nikt  z nim nie chce gadać..za wymyślone Dorotę,Elenę..Czasem myślę, czy Monika to tez nie jest jakiś projekt

Za mnie ?S to chyba ja.

Gość upss
Przed chwilą, malinka 123 napisał:

Sylwia zresztą też

a Malinka to grzeczna dziewczynka którą każdy może wydupczyć za parę miłych słów i jemu się to udało

Gość gość
6 minut temu, Gość upss napisał:

a Malinka to grzeczna dziewczynka którą każdy może wydupczyć za parę miłych słów i jemu się to udało

Tobie się nie udało, wciaż musisz używać ręki o jak mi przykro. 

Gość Parassolka
4 minuty temu, Gość upss napisał:

Tomasz jestes wulgarny !nie Przeginiaj ja za taki wpis z mety bym Cię podała do Sądu.Też znam Nick malinka i też mi się wydaje ze znam ale żeby od razu pomówienia?Ty się zachowuj człowieku.Widać Ty się nigdy nie zmienisz od zawsze taki sam .Wulgarny i chamowaty.

Gość Parassolka
16 minut temu, malinka 123 napisał:

Sylwia zresztą też

Co ja Agnieszko?Wydaje mi się ze pod większość prowokacji na temat tego całego dragona to właśnie Tomasz się podsxywa ,chcę kogoś przedstawić w złym świetle?pytanie kogo?Znam Tomasza od 1991 R.jak zaczęliśmy chodzić do jednej klasy ale o tym już przecież wiesz sam ci opowiadał.podobono.Czy mi się słusznie wydaje czy miasto na P to Poznań?czemu Tomasz pisze ze miasto na P?zna go?wie kto to?Skąd wiem ze to Tomasz pisze?bo przez tyle lat zająć kohoś zna się jego.słownictwo i zachowania na wylot.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Co ja Agnieszko?Wydaje mi się ze pod większość prowokacji na temat tego całego dragona to właśnie Tomasz się podsxywa ,chcę kogoś przedstawić w złym świetle?pytanie kogo?Znam Tomasza od 1991 R.jak zaczęliśmy chodzić do jednej klasy ale o tym już przecież wiesz sam ci opowiadał.podobono.Czy mi się słusznie wydaje czy miasto na P to Poznań?czemu Tomasz pisze ze miasto na P?zna go?wie kto to?Skąd wiem ze to Tomasz pisze?bo przez tyle lat zająć kohoś zna się jego.słownictwo i zachowania na wylot.

tak to Poznań, dawaj info co wiesz

Gość gość
30 minut temu, Gość upss napisał:

Uważaj co mówisz , bo ranisz ludzi.

Gość gość
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie Poznań, pewna miescina na Mazowszu

Gość Parassolka
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

A skąd mam coś wiedzieć ?Tomka pytaj on wie podobno wszystko najlepiej ..skoro pod niego pisze

Gość sami się ranią
1 minutę temu, Gość gość napisał:

hahahahahahah i można wmówić wszystko takiej jak widać Malince

Gość Parassolka
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Rani raczej obraża poniża i pomawia.Za to powinna go podać 

Gość Parassolka
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie Poznań, pewna miescina na Mazowszu

Nie znam nikogo z Mazowsza a Tomasz zaczął go trolowac bo ta odoba rzekomo wyznawala mi miłość to jak to jest???obecność Agnieszki też chyba nie jest tu przypadkowa co?

Gość Parassolka

Czyli mam rozumieć ze to Aga podburzala Tomasza kiedy zobaczyła ze syn przyjechal po mnie przed treningiem?Oboje sobie coś wyobrażali prawda?To od niej się dowiedział ze jeżdżę z synem na trening prawda?Zazdrosna była?O co ?A Tomasz jakim prawem mi napisał ze rozlozyłam rzekomo nogi przed trenerem?A może to Agnieszka pisała co?wszyscy jesteście siebie warci .Co wy macie w tych głowach.Jednego co mi żal to syna teraz wiem kto mu taki syf zgotował i odarł z pasji.Nie pozdrawiam.

Aha .Wszyscy chyba wiedzą ze Wojciech ma żonę z Poznania czy to o nim?Dobrze myślę ?Cxy to Aga napuscils w Bajce pracownicę na mnie ?Słyszałam jak mówiła tej Monice ,powiem jej ze mam amnezje i jej nie znam."Po chwili ta Monika zaczelawyxywac mnie od K.U.R.e.F nie wiem jakim prawem.

Gość Drago :)

Jedna osoba tylko mnie zna ;D Od zawsze byłem tajemniczy i nic nie wiecie o mnie 😄🙂

Gość gosc

Tomasz to byl facet podbijal bo nie wiedzial ze wieczi to kusza. ukradla mu kase jak zbierala na falszywe skladki na biedne dzieci a teraz imie. was tez  bo jestescie glupie. zadna tu nie pisala zfacetem.nigdy nic z tego nie bedzie. wszystkie kowbojki pisaly z wieczi. Krety.nki

Gość Parassolka
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Tomasz to byl facet podbijal bo nie wiedzial ze wieczi to kusza. ukradla mu kase jak zbierala na falszywe skladki na biedne dzieci a teraz imie. was tez  bo jestescie glupie. zadna tu nie pisala zfacetem.nigdy nic z tego nie bedzie. wszystkie kowbojki pisaly z wieczi. Krety.nki

Tomasz co to są te kowbojki?Kuszą to Ola .Wieczi to twój wymysł i twój projekt.Ty już ubisz się w tych swoich projektach i urojeniach.