Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martyna lepo

szkola prywatna

Polecane posty

Szkoła godna polecenia w Warszawie moim prywatnym zdaniem jest to szkoła Edison która znajduje się na Wilanowie ul Królewicza Jakuba 69 dla mnie szkoła na 6+ co wy na to ???

Gość piotrek wysocki

oczywiście ja się z tym zgadzam moje dzieci też chodzą do tej szkoły i są bardzo zadowolone super kadra nastawione na ucznia polecam :)

Gość sylwia 2024

Witam zgadzam się z moimi przedmówcami szkoła Edison na Warszawskim Wilanowie jest naprawdę super kadra ma wspaniałe nastawienie do uczniów szkoła godna polecenia 

Gość Aleks

Bez wątpienia Edison to najlepszy wybór. Polecam ja i trójka moich dzieci które uczęszczały do tej szkoły.

Gość gosc

Lo zakonne nr 1, Gdynia 

no ja wlaśnie  zdecydowałam się z moje dzieci będą chodzić do szkoły w Wilanowie im Wiktorii Wiedeńskiej i nie żałuję - dzieci mega zadowolone, widzę ze im nauka przychodzi z łatwością. cieszę sie z tego wyboru!

To reklama, ale prawda jest taka, że w prywatnych nie trzeba tak zakuwać. Płacisz i masz.

a tam, oczywiście ze trzeb się uczyć. moje dzieci chodzą do szkoły im Wiktorii Wiedeńskiej w Wilanowie i uczą się dość sporo. nie widzę szczególnej różnicy miedzy prywatną szkołą a państwową. A ta szkoła w pełni spełnia moje oczekiwania!