Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Chcecie wiedzieć dlaczego polki lecą na zagranicznych facetów

Polecane posty

Gość gość

Polki to głównie lecą na ciapatych, potem Azjatów (bo przecież k-pop no nie? </3), a potem to na Murzynów. Ale była tu kiedyś jedna użytkowniczka, która miała męża Belga bodajże, i nie był on ani czarny, ani żółty, ani ciapaty.

Gość Gosc

Wstyd mi za te polki, wiesniaczki 😂

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Polki to głównie lecą na ciapatych, potem Azjatów (bo przecież k-pop no nie? </3), a potem to na Murzynów. Ale była tu kiedyś jedna użytkowniczka, która miała męża Belga bodajże, i nie był on ani czarny, ani żółty, ani ciapaty.

Poproszę link do statystyk 🙂

Bo ja akurat znam takie z których wynika, że Polki najczęściej wiązały się z: Anglikami, Niemcami i Włochami. A Polscy  panowie z Ukrainkami, Rosjankami i Białorusinkami. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Bo ja akurat znam takie z których wynika, że Polki najczęściej wiązały się z: Anglikami, Niemcami i Włochami. A Polscy  panowie z Ukrainkami, Rosjankami i Białorusinkami. 

Pytanie czy ci Anglicy są anglikami z dziada pradziada czy przyjezdni z Afryki od dwóch pokoleń w Anglii czy Niemczech, bo tego już statystyka nie obejmuje, ale wpisz sobie w google Mario Balotelli to zobaczysz jak może wyglądać Włoch

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Pytanie czy ci Anglicy są anglikami z dziada pradziada czy przyjezdni z Afryki od dwóch pokoleń w Anglii czy Niemczech, bo tego już statystyka nie obejmuje, ale wpisz sobie w google Mario Balotelli to zobaczysz jak może wyglądać Włoch

O to to. To samo Francuzi, przynajmniej połowa z nich to Murzyni.

Gość gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Co do panów to się zgodzę, a później bóldupią na Kafeterii, że baba go wyroochała na kasę i uciekła XD

Gość gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tak to sobie tłumacz. Rozumiem, że statystyk do poprzedniego komentarza nie będzie?

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

O to to. To samo Francuzi, przynajmniej połowa z nich to Murzyni.

A do tego też dostanę jakieś statystyki?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Tak to sobie tłumacz. Rozumiem, że statystyk do poprzedniego komentarza nie będzie?

Statystyki nic nie dadzą bo wystarczy że pakistanczyk których wiele w Anglii będzie miał ich obywatelstwo i już jest liczony jako mąż anglik bo statystyki nie obejmują koloru skóry. A że beżowy? Paszport sie liczy

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Statystyki nic nie dadzą bo wystarczy że pakistanczyk których wiele w Anglii będzie miał ich obywatelstwo i już jest liczony jako mąż anglik bo statystyki nie obejmują koloru skóry. A że beżowy? Paszport sie liczy

Czyli nie potrafisz w żaden sposób udowodnić tego co napisałeś? Aha. No to sorry ale w takim razie ciężko uważać Cię za wiarygodnego.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Czyli nie potrafisz w żaden sposób udowodnić tego co napisałeś? Aha. No to sorry ale w takim razie ciężko uważać Cię za wiarygodnego.

Masz odrobinę inteligencji? Czego nie rozumiesz co do ciebie napisałem? W statystykach może widnieć że polka wyszła za pakistańczyka z obywatestwem angielskim ale z tego faceta taki rodowity Anglik jak ze mnie Niemiec.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Masz odrobinę inteligencji? Czego nie rozumiesz co do ciebie napisałem? W statystykach może widnieć że polka wyszła za pakistańczyka z obywatestwem angielskim ale z tego faceta taki rodowity Anglik jak ze mnie Niemiec.

Raczej Tobie jej brakuje. Najpierw napisałeś w kolejności, na jakie rasy "lecą" Polki ale nie potrafisz tego w żaden sposób udowodnić. Mylę się? Nie. Bo sam to przyznałeś. Więc koniec tematu.

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Raczej Tobie jej brakuje. Najpierw napisałeś w kolejności, na jakie rasy "lecą" Polki ale nie potrafisz tego w żaden sposób udowodnić. Mylę się? Nie. Bo sam to przyznałeś. Więc koniec tematu.

Nie trudno się domyślić że polki to kurrwy i dają każdemu z zagranicy a arab czy pakol to największe osiągnięcie dla polki

Gość gość
14 minut temu, Gość gość napisał:

A do tego też dostanę jakieś statystyki?

Jedź do Francji i tyle. 

Gość gość
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Gdyby miała odrobinę inteligencji, to zaoszczędziłaby kasę i wyjechała za granicę, by zobaczyć to na własne oczy. Ale nie, lepiej podpierać się statystykami z dupy.

Gość 093d

Chcecie znać prawdę stulejki kafeteryjne? To wam napiszę prawdę. Lecą na zagranicznych mężczyzn, (i jak słusznie zauważyliście większość nie jest wcale przystojna) dlatego, że ci mają pieniądze. Przeciętny Australijczyk, Niemiec jest bogatszy od Polaka i tyle. Kobiety lecą na pieniądze - prawda stara jak świat.

Polacy, którzy mają pieniądze, też mają ogromne powodzenie. Woźniak-Starak był mało atrakcyjny, a w eleganckich klubach w Warszawie rwał takie du'py, że hej. Sam widziałem na własne oczy.

Masz pieniądze, masz kobiety - to takie proste.

Gość Qwas

Pamiętacie Simona Mola?  Baby opisywały go jako małego,  chudego,  o piskliwym głosie ale i tak mu tyłka masowo dawały i dostały bonus. 

Czyli ze afro nie musi być wcale wielki i umięśniony skoro pigmejowi dawały...

Pokażcie mi małego chudego białego skrzata który miałby takie powodzenie jak Simon Mol.

Gość Gosc
8 minut temu, Gość 093d napisał:

Chcecie znać prawdę stulejki kafeteryjne? To wam napiszę prawdę. Lecą na zagranicznych mężczyzn, (i jak słusznie zauważyliście większość nie jest wcale przystojna) dlatego, że ci mają pieniądze. Przeciętny Australijczyk, Niemiec jest bogatszy od Polaka i tyle. Kobiety lecą na pieniądze - prawda stara jak świat.

Polacy, którzy mają pieniądze, też mają ogromne powodzenie. Woźniak-Starak był mało atrakcyjny, a w eleganckich klubach w Warszawie rwał takie du'py, że hej. Sam widziałem na własne oczy.

Masz pieniądze, masz kobiety - to takie proste.

Sugerujesz że kobiety to prostytutki?

Gość gość

Podaj definicję prostytutki i kobiety wychodzącej za mąż gdzie głównym jej wewnętrznym argumentem jest dostatnie bogate życie ? Materializm był i jest u kobiet priorytetem i wynika z ewolucji. One miały ładnie wyglądać, byc na tamte czasy apetycznie fizycznie , ewentualnie gotować i najwazniejsze zając się wychowaniem potomstwa. Aby przeżyć jak najlepiej obierały mężczyzn jak najzamożniejszych z perspektywami dobrobytu rezygnując z miłości czy tym podobnych bzdur. Teraz też to widać, ile razy się słyszy że on nic nie ma , nic nie umie, rodzice biedni a paniusia to co ? nierzadko taka sama ale wie że musi się wyrwać z dołaka więc najlepiej za mąż za bogatego a jak nie kocha to może z czasem . Nikogo nie chce obrazić, taka prawda społeczna . Czy chcecie tyrać i nic nie mieć lub pięknie pachnieć , mieć wszystko i ewentualnie popracować dla przyjemnosci ?

Gość gość
33 minuty temu, Gość Qwas napisał:

Pokażcie mi małego chudego białego skrzata który miałby takie powodzenie jak Simon Mol.

Woody Allen?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Mnie się podobają Skandynawowie .  Najlepiej długowłosi.

Od muzułmanòw to trzymam sie z daleka. Nienawidze tego ścierwa za to jak traktują kobiety. I jak widze muzulmanina to mam szczerze ochotę kopnać takiego w jaja :D

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Od muzułmanòw to trzymam sie z daleka. Nienawidze tego ścierwa za to jak traktują kobiety. I jak widze muzulmanina to mam szczerze ochotę kopnać takiego w jaja 😄

Przecież lubicie być traktowane jak niewolnice, jak muzułmanin uderzy w twarz polke to ta ma orgazm jakiego polak nie da choćby nie wiem jak się starał

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Mnie się podobają Skandynawowie .  Najlepiej długowłosi

Jesteś na pewno polką?  Jak wyglądasz?  Masz okrągła twarz i ciemne włosy? 

Gość gość
5 minut temu, Gość Bicku napisał:

Typowa Helga, nic atrakcyjnego.

Gość gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Kolejna 14-letnia fanka metalu XD

Gość Ona
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

A

Mow za siebie.  Ja nie mam sluzalczo -uleglej natury i muzulmanskiego gowna nienawidzę.

Gość Ona
2 godziny temu, Gość Bicku napisał:

Wyglądam słowiańsko. Po prostu lubie "typ wikinga ":D 

Gość Gosc

Jakoś miałam i mam okazje, a jeszcze się nie skusiłam 😀

Gość Ona
2 godziny temu, Gość Bicku napisał:

Czyli jak kobieta nie jara sie pakistańskim ścierwem to od razu brzydka?  

Jestescie zatrutymi jadem mizoginami i tyle.  Nie da sie z wami dyskutowac bo zawsze musicie miec racje.  Żal mi was koniotrzepy

Gość Ona
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Kolejna 14-letnia fanka metalu XD

14 lat to ja miałam,  kiedy zaczynalam sluchac metalu:D takze pudło mizoginie.