Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drago :)

Pada deszcz....

Polecane posty

....

Gość Gość

I wciąż to czuje na swojej twarzy,deszcz łez..pa 

Jestem dobry prawdziwy i jedyny w swoim rodzaju,proszę uwierz mi 🙂

Gość Znacie to?

"Pluj świni w oczy, a powie że deszcz pada"

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Drago :) napisał:

Malinka,Ela czy inna????bo nie wiadomo która 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Drago 🙂 napisał:

Opisujesz epizod z Istebnej?Masz racje to były bardzo wyjątkowe łzy i wyjatkowo wzruszyła mnie wiązanka z gałazek..widać było ze zrobiona wlasnorecznie bo moj ojciec identyczne robi babci na grób.To był gest od serca

Prawdziwyi szczery to wiem jednak było tez wiele przyzwolenia z Twojej strony na chamstwo i kłamstwa ,podłe oszczerstwa liczyles sie z opinia miich wrogow bardziej niz z moją.Już nigdy.więcej Ci nie uwierzę .Zniszczyles mnie pozwalając na to by osoby z Twojego środowiska mnie niszczyłyTo koniec.Tak jak ja już nie nie będzie kochał Cię nikt.Zapamiętaj to.

1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Opisujesz epizod z Istebnej?Masz racje to były bardzo wyjątkowe łzy i wyjatkowo wzruszyła mnie wiązanka z gałazek..widać było ze zrobiona wlasnorecznie bo moj ojciec identyczne robi babci na grób.To był gest od serca

Prawdziwyi szczery to wiem jednak było tez wiele przyzwolenia z Twojej strony na chamstwo i kłamstwa ,podłe oszczerstwa liczyles sie z opinia miich wrogow bardziej niz z moją.Już nigdy.więcej Ci nie uwierzę .Zniszczyles mnie pozwalając na to by osoby z Twojego środowiska mnie niszczyłyTo koniec.Tak jak ja już nie nie będzie kochał Cię nikt.Zapamiętaj to

Do nieodpowiedniej osoby to piszesz....

Gość Gosc

I wiesz tak naprawde to mi mojego ojca bardzo przypominasz bo on tez jest bardzo wrażliwy i płacze często ..się wzrusza co ce...e dobrych ludzi nawet dzisiaj się wzruszył oglądając zdjęcia wnuków.

Odchodzę stąd.

Gość ...
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

I wiesz tak naprawde to mi mojego ojca bardzo przypominasz bo on tez jest bardzo wrażliwy i płacze często ..się wzrusza co ce...e dobrych ludzi nawet dzisiaj się wzruszył oglądając zdjęci...a wnuków.

Odchodzę stąd.

I dziwić się, że ja odpuscilam.. kafe jest chore z emocji

1 minutę temu, Gość ... napisał:

I dziwić się, że ja odpuscilam.. kafe jest chore z emocji

........

Gość Nie chcę Cię znać.
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

I wiesz tak naprawde to mi mojego ojca bardzo przypominasz bo on tez jest bardzo wrażliwy i płacze często ..się wzrusza co ce...e dobrych ludzi nawet dzisiaj się wzruszył oglądając zdjęcia wnuków.

Odchodzę stąd.

Nienawidzę potwora i trafiłam na potwora. Straszne. 

Nie rozumiem was, dlaczego za wszystko zawsze mnie obwiniacie ;D Ja nikomu krzywdy nie zrobiłem...

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Drago 🙂 napisał:

Nie rozumiem was, dlaczego za wszystko zawsze mnie obwiniacie ;D Ja nikomu krzywdy nie zrobiłem...

My Ciebie obwiniamy?uwierz mi ze byłoby za co a tego nie zrobiliśmy.Wystarczy ze jesteś taki jak cała reszta i nie zrobiłeś niczego żeby przestali nas niszczyć.Żegnam.Pozdrów ekipe i Pana Janka.Merci

Por fa vor

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

My Ciebie obwiniamy?uwierz mi ze byłoby za co a tego nie zrobiliśmy.Wystarczy ze jesteś taki jak cała reszta i nie zrobiłeś niczego żeby przestali nas niszczyć.Żegnam.Pozdrów ekipe i Pana Janka.Merci

Por fa vor

😄 ok