Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Nienawiść do ludzi

Polecane posty

Gość Gosc

Czuje nienawiść do obcych ludzi na ukicach, wkuurwiaja mnie tłumy tych deebili. Też tak macie?

Gość gość

Nie. Coś cię gryzie od środka i przerzucasz to na ludzi. Coś jest nie tak w twoim życiu. 

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Nie. Coś cię gryzie od środka i przerzucasz to na ludzi. Coś jest nie tak w twoim życiu. 

Potwierdzam, mam podobnie ale ludzie wkurzaja mnie w konkretnych miejscach, szczególnie w sklepach, te kolejki...albo jak idąc po bułki patrze ze juz wszystkie wykupione. Niby takie pieerdoły a zaraz jestem wściekła. Myślę ze to z braku miłości w moim życiu, mam juz 27 lat i nigdy nie byłam zakochana, nie wiem co to miłość i jestem z roku na rok coraz bardziej sfrustrowana i to się odbija na moich przejaskrawionych reakcjach. Jestem jak tykajaca bomba...wybuchm co najmniej kila razy dziennie z byle powodu, wsciekam.się i przeklinam. 

Gość gość

Opętał cię szatan? 

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Wszystko jest nie tak, co nie zmienia faktu że ludzie na ulicach w centrach handlowych i w tłumie zachowuja się jak bydło