Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drago :)

Kogo wam brakuje?

Polecane posty

Gość gość
3 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Testy psychologiczne są do określonych zawodów.Normalni ludzie nie rozwiązują żadnych testów .Facet zadaje ci konkretne pytania i to tyle.Ja jestem zdrowa.Jedyne zalecenie jakie dostałam od faceta to zmiana toksycznego środowiska.To była pierwsza i zarazem ostatnia wizyta .W ogóle to dziwił się ze przyszłam.Nie widział też powodu dla którego lekarka dała mi skierowanie.Ani nerwicy ani żadnej depresji nie stwierdził.Jedyny ból pod sercem po złamaniu żeber wykluczył jako objaw choroby.Leki przeciwbólowe kupiłam w aptece Dexac.

Masz rację zdając to co 5 lat widząc nie wszystkim się udaje. Badania to że zdrowy po 5 latach może jakaś choroba psychiczna się ujawnić. 

Psychcznemu nie dadzą odpowiedzialnej pracy. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Skarb napisał:

Kopiujesz słownik wyrazów obcych?

Blisko. Znacznych.;P

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Masz rację zdając to co 5 lat widząc nie wszystkim się udaje. Badania to że zdrowy po 5 latach może jakaś choroba psychiczna się ujawnić. 

Np w policji ?no fakt !

Gość Parassolka
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Tobie się nie udało ?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Parassolka napisał:

Tobie się nie udało ?

Nawiązuje do odp. Mam aktualne bez problemu 10 minut.

Gość Parassolka

Ja miałam np na kursie na opiekuna medycznego sporo pytań internetowo i zdałam celujący.Widocznie nie powinieneś pracować w tych zawodach.Lekarz wystawił ci jakieś dokumenty ze jesteś psychiczny?Jak taki dokument wygląda?

Gość Parassolka
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Nawiązuje do odp. Mam aktualne bez problemu 10 minut.

Aha to jak masz aktualne to czemu piszesz ze niektórzy nie zdają?Znasz kogoś takiego?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Parassolka napisał:

Ja miałam np na kursie na opiekuna medycznego sporo pytań internetowo i zdałam celujący.Widocznie nie powinieneś pracować w tych zawodach.Lekarz wystawił ci jakieś dokumenty ze jesteś psychiczny?Jak taki dokument wygląda?

Internetowo ? nie ma takich badań,  może są, ale to takie testy dla każdego bez orzecznictwa. Wyglądają? nie wiem na końcu intenista stawia zaświadczenie, jest tam  skala punktòw. 

Gość Parassolka

Zastanawiam się tylko czy jakbym nie zdała to czy system wydał by mi papiery.Ja czekałam miesiac na dokument potwierdzający kompetencje.Papiery doszły z wynikiem pozytywnym.A u Ciebie ?

Gość gość

Internetowo możesz sobie googlować tam dostajesz kartki, krzyżòwki, siedzisz w sali bez żadnej pomocy i wypełniasz. 

Gość Gosc

Brakuje mi Dawida. Tęsknię za jego zainteresowaniem, za spojrzeniem, w myślach tylko ON. Nie potrafię  zainteresować się nikim innym 

Gość Parassolka
7 minut temu, Gość gość napisał:

Internetowo ? nie ma takich badań,  może są, ale to takie testy dla każdego bez orzecznictwa. Wyglądają? nie wiem na końcu intenista stawia zaświadczenie, jest tam  skala punktòw. 

W mojej pracy to wystarczyło.W polcjki nie pracuję.Broni nie posiadam.Lekarzem też nie jestem.W mojej pracy nikt nie wymaga żadnych testów z kosmosu.Robi się szkoły na których są wykłady z psychologii.Robi się kursy z określoną ilością godzin wg Rozporządzenia i wymogów i to wszystko.Nie wiem o co ci chodzi w ogóle?aha i jeszcze zadwiadczenie od leksrza medycyny pracy sie przynosi.Ten z kolei też robi wywiad np czy  ktoś się leczy u specjalistów.Ja nie miałam z tym problemu bo tak jak wspomniałam wyżej ,jestem zdrowa.

Gość gość
1 godzinę temu, piąta klepka napisał:

Mi brakuje służby domowej

albo przynajmniej dochodzącego sprzątającego raz na tydzień 😉

na początku zdania pisze się MNIE

Gość Parassolka

Uważam jednak ze po cholerę robią te testy jak potem same psychole są i tak np w policji.Nadużywania alko albo nawet bez alko im odpierdala wyrywają ,rekoczyny ,stalking itp.Łamie taki żonie rękę bo go do AA zgłosiła i co?takim psychopstą jeszcze broń dają??śmieszne i żenujące.

Gość gość

Na takiej sali zdaje z 30 osòb, psychiczni wiedzący o sobie, nie pòjdą na takie badania, wiedzą obleją. Widziałem osobę nie zdawała sobie sprawy, lekarze szybko wykryją takiego delikwenta nie poświęcając swojego cennego czasu wypraszjąc. 

Pisze to dlatego wiekszość osòb nie zdało, czytając co na tym forum piszą. 

Gość Jozek
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Brakuje mi Dawida. Tęsknię za jego zainteresowaniem, za spojrzeniem, w myślach tylko ON. Nie potrafię  zainteresować się nikim innym 

Ty szmato

Gość Parassolka
5 minut temu, Gość gość napisał:

Na takiej sali zdaje z 30 osòb, psychiczni wiedzący o sobie, nie pòjdą na takie badania, wiedzą obleją. Widziałem osobę nie zdawała sobie sprawy, lekarze szybko wykryją takiego delikwenta nie poświęcając swojego cennego czasu wypraszjąc. 

Jakiej sali?Czemu nie pójdą?Co to za testy jak piszę aż tyle osob?Dziwne jakies.Tak to  sie kolokwium raczej pisze.Cos wymyślasz.A skąd ktoś wie ze obleje?

Gość Parassolka
7 minut temu, Gość gość napisał:

Napisał ci ktoś ze nie zdał?Jaki zawód?

Gość gość

Jakiej sali?Czemu nie pójdą?Co to za testy jak piszę aż tyle osob?Dziwne jakies.Tak to  sie kolokwium raczej pisze.Cos wymyślasz.A skąd ktoś wie ze obleje?

Widać że nie miałaś takiego badania, tyle osòb?  to lekarze  przeprowadzają testy, wchodzisz do sali wypełniasz , badają koordynację ruchową refleks itd. 

Gość Parassolka
48 minut temu, Gość gość napisał:

No ja nigdy nie spotkała się z tym żeby ktoś nie dostał pracy .Może nie pracowałam nigdy w takich środowiskach.A co to znaczy psychicznych?

Gość gość

No ja nigdy nie spotkała się z tym żeby ktoś nie dostał pracy .Może nie pracowałam nigdy w takich środowiskach.A co to znaczy psychicznych?

Jest skala, nie każdy psychiczny odrazu jest psychiczny do leczenia. 

Gość Parassolka
21 minut temu, Gość gość napisał:

Widać że nie miałaś takiego badania, tyle osòb?  to lekarze  przeprowadzają testy, wchodzisz do sali wypełniasz , badają koordynację ruchową refleks itd. 

Widac ze zle to przeprowadzaja uwazam ze takie badanie powinno byc pojedynczo to ilu tych lekarzy wchodxi 30?No nie miałam bo nikt tego nie wymaga w moim zawodzie.Zresztą ja nie pracuję w policji nie piję alko nie jestem agresywna i nie noszę broni.Ale fakt w pracy np opiekuna to co pytają w testach to za mało bo osobiście byłam świadkiem przemocy opiekunek na podopiecznych to jest karygodne!Wylatuwały dyscyplinarnie i tak powinno być.Dobrze ze ktoś tego pilnuje.To nie jest zawód dla wszystkich .Zbyt odpowiedzialny by pracował byle kto.Trzeba mieć predyspozycje i empatię .Wszelki rodzaj agresji jest niedopuszczalne.Ja np pod tym kątem jestem podobno nienaganną.Wręcz prosili żebym została i to w kilku ośrodkach.Podopieczni płakała za mną jak zmieniłam pracę.Nie wiem jak to wyglada w innych zawodach.

Gość Parassolka
10 minut temu, Gość gość napisał:

Jest skala, nie każdy psychiczny odrazu jest psychiczny do leczenia. 

Możesz jaśniej?dla mnie już samo określenie psychiczny wskazywaloby ma leczenie

Gość Skarb
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Blisko. Znacznych.;P

Jak bardzo blisko.?

Gość gość
5 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Możesz jaśniej?dla mnie już samo określenie psychiczny wskazywaloby ma leczenie

Nie jestem lekarzem mogą być ludzie lekko upośledzeni, tacy ludzie normalnie funkcjonują w społeczeństwie. Stres sytuacje są dla nich nie korzystne. 

Gość gość
5 minut temu, Gość Skarb napisał:

Jak bardzo blisko.?

Na odległość czucia własnych oddechów.

Gość Skarb
22 minuty temu, Gość gość napisał:

Na odległość czucia własnych oddechów.

Kocham Cię ale bardzo mnie zranłeś nie wiem czy zdołam wybaczyć i nie wiem czy zdołam uwierzyć w Twoje słowa

Parole..Parole.

Parole.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Skarb napisał:

Kocham Cię ale bardzo mnie zranłeś nie wiem czy zdołam wybaczyć i nie wiem czy zdołam uwierzyć w Twoje słowa

Parole..Parole.

Parole.

Yyyy, nie jestem facetem.;(

Gość hahahahaaa

hahahahaaahaaaa

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

podszyw