Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Moge zapytac twojej matki czy przeszkadza

Polecane posty

Gość Gosc

Jej slowo magma ? Albo twojego pracodawcy? I zapytam tez czy slowo magma sieje zgorszenie? Ok? 

Gość Gość
53 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jej slowo magma ? Albo twojego pracodawcy? I zapytam tez czy slowo magma sieje zgorszenie? Ok? 

Współczuję Tobie problemów z samą sobą. Nikt normalny nie meczylby setki  razy walkowania tego samego.

Gość Gosc

Dziwne bo z powodu mojego postu o magmie otrzymalam ok 50 postow z hejtem i ze sieje zgorszenie slowem magma. To idac tym tokiem rozumowania nie ma nic zlego w 50 tematach o magmie? Ta osoba tak uwaza ze nie ma nic zlego w tym ze obcej osobie bez powodu wmawia ze sieje zgorszenie i hejtuje to nie ma tez nic zlego ze hejtujacemu zyczy sie smierci w meczarniach na raka ? Zgodnie z mysleniem tej osoby co jej magma przeszkadza to jest ok. 

Skoro sieje zamet to i zbiera burze. Po co zaczyna? 

Gość Gosc

I jeszcze ta osoba po 50 razy pisze w topikach jaka jest porzadna. To jak ona 50 razy pisze ze jest porzadna to ja tez moge 50 razy napisac o magmie prawda? 

Gość Gosc

Ja tylko zachowuje sie tak jak ona mnie nauczyla. Zaczepila mnie to jej odpowiadam tym samym. To zle? 

Gość Monika

Tak mozesz, o magmie i kraterze.

Pisz o czym chcesz i nie przejmuj sie tak, bo marnujesz na to juz drugi dzien - pomysl o sobie.

Pozdrawiam :)

Gość Gosc

Na drugi raz niech sie zastanowi po co wchodzi do netu i jesli po to zeby sie na kims bez powodu wyzyc bo musi sie popisac 50 raz jaka jest porzadna. I przyczepic do krateru. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Monika napisał:

Tak mozesz, o magmie i kraterze.

Pisz o czym chcesz i nie przejmuj sie tak, bo marnujesz na to juz drugi dzien - pomysl o sobie.

Pozdrawiam 🙂

Sama zaczela. To niech wie jak to milo 🙂