Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość James

Przeklęństwo bardzo młodego wyglądu, to straszne..

Polecane posty

Gość James

Witam..., powiem wprost, ze jest pewna rzecz, która mnie bardzo irytuje,  a dokładniej.., mój wiek- a raczej mój bardzo młody wygląd

mam 31 lat a dosłownie NON STOP pytają mnie o dowód kiedy chcę kupić alkohol, to jest po prostu jakaś paranoja, czuję się jak taki gn.ojek co na przypale chcę kupić alkohol

w pracy kiedy poznaje kogoś nowego to za każdym kiedy się ten ktoś dowiaduje ile ja naprawde mam lat to zaczyna się smiać i po prostu nie wierzy.., mówią zebym pokazał im dowód itp bo oni myśleli, ze mam maksymalnie 22 lata

to jest jakaś tragedia...,,   bo .. młode kobiety, takie około 20stki jak słyszą, że jestem już taki stary to momentalnie tracą mną zainteresowanie, z kolei takie kobiety w około moim wieku to nawet na mnie nie patrzą bo widzą w mnie jakiegoś gno.jka..  , oczywiscie całe zycie jestem przez to samotny, co tez jest okropne, bo moi wszyscy znajomi dawno się ustatkowali, a ja ciągle sam

Gość Gosc

Za mało testosteronu

Gość James
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Za mało testosteronu

Nic na to nie poradzę... a sterydów na pewno nie zamierzam brać

aczkolwiek.. czy naprawdę mało? libido mam takie, że moglbym codziennie 10x ru.chac, a konia musze przynajmniej 5x dziennie walic bo nie wytrzymuje

do tego jestem mocno owłosiony na nogach, zarost mi szybko rośnie itp, więc chyba poziom teścia nie jest taki mały u mnie

ale na pewno jest to po prostu tragiczne, bo jestem juz starym koniem a wyglądam jak dziecko, które dopiero ukończylo liceum, przez to nie jestem powaznie traktowany ani przez facetów ani przede wszystkim przez kobiety, co jest wynikiem niestety tego, ze cale zycie jestem samotny

Gość gosc

ale bzdura wlasnie dzieki temu mlodego wygladowi bedziesz mogl sie zwiazac docelowo z mlodsza kobieta

z pewnoscia sporo powiedzmy 24 latek bedziue toba zainteresowanych

Gość no właśnie

A nie myślałeś o dłuższym zaroście i zmianie garderoby? Może jakieś ćwiczenia, żeby zbudować kondycję i formę? Może w ten sposób udałoby się wypracować inne wrażenie. Też mam 31 lat, a mówią mi, że wyglądam jakbym była studentką albo jakbym dopiero co skończyła studia i przyszła do pracy, ale ja się z tego cieszę. 

Gość gosc

autorze sprobuj podrywac kasjerki z Żabki

Gość James
13 minut temu, Gość no właśnie napisał:

A nie myślałeś o dłuższym zaroście i zmianie garderoby? Może jakieś ćwiczenia, żeby zbudować kondycję i formę? Może w ten sposób udałoby się wypracować inne wrażenie. Też mam 31 lat, a mówią mi, że wyglądam jakbym była studentką albo jakbym dopiero co skończyła studia i przyszła do pracy, ale ja się z tego cieszę. 

chodzę na siłownie od 15 lat, to mi nie nie daje

26 minut temu, Gość gosc napisał:

ale bzdura wlasnie dzieki temu mlodego wygladowi bedziesz mogl sie zwiazac docelowo z mlodsza kobieta

z pewnoscia sporo powiedzmy 24 latek bedziue toba zainteresowanych

no jakoś nie widzę tej "mocy wyrywania młodszych", bo kazda, ktora sie dowiaduje ile mam naprawde lat to momentalnie traci mną zainteresowanie, a rowiesniczki traktują mnie jak dziecko

Gość Dobre pytanie

Rozumiem autora tematu, po prostu to trochę dziwne - wygląd młody a wiek stary i jaki przedział kobiet tutaj pasuje? Młodsze nie, bo wiek starszy, starasz nie, bo wygląd nastolatka... Może wypowiedzą się jakieś kobiety? Wygląd 18-sto latka nie jest atrakcyjny?

Gość Gosc

A to ten peedal arystoteles

Gość Mhm mhm

A może chodzi o coś innego? Może jest chemia, ale co powiedzą znajomi, że z takim chłystkiem się pokazuje?

Gość to takie smutne

niesstety

To właśnie dobrze, ja mam 21 lat a każdy myśli że nie mam więcej niż 16. Według mnie dobrze tak jest i nie wiem czemu się z tego nie cieszysz. Dzięki temu nie zestarzejerz się i będziesz bardzo długo młodo wyglądał

Gość gosc
52 minuty temu, Gość Dobre pytanie napisał:

Rozumiem autora tematu, po prostu to trochę dziwne - wygląd młody a wiek stary i jaki przedział kobiet tutaj pasuje? Młodsze nie, bo wiek starszy, starasz nie, bo wygląd nastolatka... Może wypowiedzą się jakieś kobiety? Wygląd 18-sto latka nie jest atrakcyjny?

duzo mlodych dziewczyn leci na starszych facetow

Gość gosc
11 minut temu, Neymar_XD napisał:

To właśnie dobrze, ja mam 21 lat a każdy myśli że nie mam więcej niż 16. Według mnie dobrze tak jest i nie wiem czemu się z tego nie cieszysz. Dzięki temu nie zestarzejerz się i będziesz bardzo długo młodo wyglądał

no wlasnie,majac 40 lat autor wyrwie 27 latke, bo bedzie wygladal na 34

gdyby wygladal na 40 lub 45 mialby gorzej

Gość Gość

Mojego faceta przez to też ludzie traktują jak śmiecia. 

Gość Hdbs

To jest straszne bo nikt Cię nie traktuję poważnie i w oczach innych jesteś lamusem