Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

90 procent 24 letnich kobiet o wygladzie 6.5 na 10 lub wyzej jest zajetych

Polecane posty

Gość gosc

wiec zagadywanie ich na ulicy jest skazane na porazke

wiec samotnemu facetowi pozostaje tylko tinder !

Gość Prawda

Prawda 

Gość Proste

I te poniżej 6 i pół. Sam jesteś poniżej bo inaczej też bys nie był sam. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Proste napisał:

I te poniżej 6 i pół. Sam jesteś poniżej bo inaczej też bys nie był sam. 

To jakiś Żart, masa kolesi jest samotna bo kobiet jest za mało

Gość Gosc

Lepiej szukać takiej 16-19 stki chociaż to też może być ciężko bo 90% z nich zajeta. Ale lepsze takie niż te 24 latki które miały dużo chu..jów w sobie

Gość taki obraz wasz
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Na tinderze jak nie jesteś min. 8/10, to nikogo nie znajdziesz.

Gość pravda
Przed chwilą, Gość taki obraz wasz napisał:

Przenieś się na fotka.pl

Gość gość

Znowu incele jęczą, rany jacy wy jesteście żałośni.

Gość Aga
55 minut temu, Gość pravda napisał:

Przenieś się na fotka.pl

Ja tam kiedyś konto miałam i zwialam, bo napalency i nieudacznicy.

Gość taki obraz wasz
56 minut temu, Gość pravda napisał:

Przenieś się na fotka.pl

Tam to dopiero porażka.

Gość tryglota
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

wiec zagadywanie ich na ulicy jest skazane na porazke

pierdoły, właśnie 90% takich jest wolnych, masz pojęcie o laskach jak ślimak o kosmosie

Gość srinder
59 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Tinder to szambo wybiegu modelek i modeli

Gość devin
2 minuty temu, Gość Aga napisał:

Ja tam kiedyś konto miałam i zwialam, bo napalency i nieudacznicy.

a kogo szukasz? księcia na białym koniu? 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość tryglota napisał:

pierdoły, właśnie 90% takich jest wolnych, masz pojęcie o laskach jak ślimak o kosmosie

90% atrakcyjych 24 latek jest wolnych?

co ty pierdzielisz

Gość Robi

Powiedziałbym, że 99% jest zajętych. Trzeba mieć nieprawdopodobne szczęście aby trafić na wolną. To jest jednak dopiero połowa sukcesu. Trzeba się jeszcze spodobać tej wolnej. 

Gość Mario95
8 minut temu, Gość tryglota napisał:

Za dużo dzisiaj wypiłeś. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

90% atrakcyjych 24 latek jest wolnych?

co ty pierdzielisz

Mnóstwo lasek w tym wieku jeszcze jest wolnych. Incele jacy wy jesteście męczący z tymi waszymi pseudoteoriami. 

Gość Aga
3 minuty temu, Gość devin napisał:

a kogo szukasz? księcia na białym koniu? 

Szczerze? Normalnego faceta... 

Ok 10 lat starszego, może być po rozwodzie i mieć dziecko, ma być ciekawy świata i mieć sensowna pracę, ma mieszkac sam a nie z rodzicami. Q końcu to facet po 40. Nie musi być po studiach, choć ja jestem po dwóch kierunkach. Z wyglądu żeby nie odstraszal, lubię łysych ale niekoniecznie. Wzrost powyżej 175 cm. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Robi napisał:

Powiedziałbym, że 99% jest zajętych. Trzeba mieć nieprawdopodobne szczęście aby trafić na wolną. To jest jednak dopiero połowa sukcesu. Trzeba się jeszcze spodobać tej wolnej. 

Incelu wyjdź czasem z domu.

Gość pravda
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Mnóstwo lasek w tym wieku jeszcze jest wolnych. Incele jacy wy jesteście męczący z tymi waszymi pseudoteoriami. 

Jak wybrzydzają, to są wolne. Kobieta, która nie wybrzydza, jest normalna i atrakcyjna z pewnością nie jest wolna.

Gość Kobieta
Przed chwilą, Gość pravda napisał:

Jak wybrzydzają, to są wolne. Kobieta, która nie wybrzydza, jest normalna i atrakcyjna z pewnością nie jest wolna.

A dlaczego normalna atrakcyjna kobieta ma nie wybrzydzac i brać byle co? Po co kobiecie byle co? To chyba normalne, ze kazdy ma swoje oczekiwania. Zluzuj człowieku 😂 

Gość KMX

Gdybym nie wybrzydzała, to dzisiaj leczylabym się u psychiatry, albo już nie żyła. No i na pewno była nieszczęśliwa. Jestem po 30 i jak mówisz "8 na 10" (pewnie dla niektórych 10 dla innych 6, ale na pewno atrakcyjna) i tym bardziej wybrzydzam, bo już mam sprawdzone, co mi daje nieszczęście, jakich cech u mężczyzny nie potrafię na dłuższą metę znieść. A prawda taka, że ci co zostali sami po 30, są przeważnie z jakimś poważnym defektem. I nie należy tego faktu przenosić na samotne kobiety, bo mężczyźni o wiele trudniej znoszą samotność niż kobiety i są bardziej w związku z tym aktywni, żeby sobie kobietę znaleźć.

Gość Gość
17 minut temu, Gość KMX napisał:

I nie należy tego faktu przenosić na samotne kobiety, bo mężczyźni o wiele trudniej znoszą samotność niż kobiety i są bardziej w związku z tym aktywni, żeby sobie kobietę znaleźć.

Eee, że co??????????? To kobiety nie potrafią być same. Faceci potrafią bez większych problemów. 

Gość pravda
3 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

A dlaczego normalna atrakcyjna kobieta ma nie wybrzydzac i brać byle co? Po co kobiecie byle co? To chyba normalne, ze kazdy ma swoje oczekiwania. Zluzuj człowieku 😂 

Nie "brać byle co", ale jeżeli żaden facet jej nie odpowiada i każdego odrzuca, to coś jest nie tak. Jak nie masz zainteresowania u takich facetów, jakich chcesz, to obniż wymagania.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość pravda napisał:

Nie "brać byle co", ale jeżeli żaden facet jej nie odpowiada i każdego odrzuca, to coś jest nie tak. Jak nie masz zainteresowania u takich facetów, jakich chcesz, to obniż wymagania.

Bo mieć faceta,  to priorytet życiowy?  Byle jaki byle był? A potem się zobaczy? Lepięt być rozwódka niz panna,  bo przynajmniej ktos cie chciał? Tak?

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Lepiej szukać takiej 16-19 stki chociaż to też może być ciężko bo 90% z nich zajeta. Ale lepsze takie niż te 24 latki które miały dużo chu..jów w sobie

Z tym akurat różnie bywa , są 24 letnie dziewice i są 16 z doopa jak wiadro, akurat puszczalstwo to charaktert a nie wiek

Gość KMX
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Eee, że co??????????? To kobiety nie potrafią być same. Faceci potrafią bez większych problemów. 

A jak to uzasadnisz? Bo ja widzę, że samotni mężczyźni często się staczają w używki, są nieszczęśliwi. Kobiety w moim wieku które są samotne, raczej trzymają pion, przestały nawet szukać. Libido się obniża i daje nam spokojnie żyć bez seksu. U facetów chyba tak to nie działa.

Gość Nell
2 godziny temu, Gość KMX napisał:

A jak to uzasadnisz? Bo ja widzę, że samotni mężczyźni często się staczają w używki, są nieszczęśliwi. Kobiety w moim wieku które są samotne, raczej trzymają pion, przestały nawet szukać. Libido się obniża i daje nam spokojnie żyć bez seksu. U facetów chyba tak to nie działa.

Dodatkowo zaznaczę, że zdecydowana większość tematów dotycząca szukania drugiej połówki jest autorstwa panów, nie pań. Dokładnie tego bólu 4 liter o niesprawiedliwości świata i/lub "złych" dzisiejszych kobiet. 

"Jak wybrzydzają, to są wolne. Kobieta, która nie wybrzydza, jest normalna i atrakcyjna z pewnością nie jest wolna." to jest właśnie doskonała mentalność większości mężczyzn - kobieta najlepiej niech od nich nie wymaga TYLKO OD SIEBIE i jej celem życiowym powinno być znalezienie sobie faceta... litości jest dużo ładnych i fajnych dziewczyn z wyboru singielek. Wolę być sama, niż męczyć się w byle związku, co jakiś facet stworzył definicję o "normalnych kobietach". To dlaczego wy jesteście sami? Jak wybrzydzają to są wolni. Mężczyzna, który nie wybrzydza, jest normalny i atrakcyjny z pewnością nie jest wolny. Nie widzicie własnych ułomności o które posądzacie kobiety?

Co więcej zauważyłam, że faceci będąc wolnymi po 30-stce uważają się za normalnych, ale już kobiety wolne po tych urodzinach muszą mieć wstrętny charakter, być roszczeniowe i mieć coś z garem. Czy nie powinno to iść w obie strony?

Gość taki obraz wasz
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Bo mieć faceta,  to priorytet życiowy?  Byle jaki byle był? A potem się zobaczy? Lepięt być rozwódka niz panna,  bo przynajmniej ktos cie chciał? Tak?

Nie. Ale skoro niektóre narzekają, że nikogo nie mogą znaleźć, to chyba oczywiste, że albo obniżą wymagania i przestaną być wybredne, albo nikogo nie znajdą. Wygląd nie jest najważniejszy. Najlepiej znaleźć kogoś, do kogo pasujemy charakterem, ale kierując się wyłącznie wyglądem, jest to bardzo trudne.

Gość KMX

Problem jest taki, że nie chodzi o wygląd. Odrzuciłam ostatnio przystojniaka, bo wyczułam od niego kłopoty. Mojego brzydala eks też zostawiłam przez trudny charakter i inne problemy. (Tak, brzydal też może mieć zryty charakter)

Większość facetów myśli o ładnych kobietach tak jak ty ("wiec zagadywanie ich na ulicy jest skazane na porazke") i zagadują do nich ci, którzy nie mają żadnych kompleksów, są przekonani o swojej fajności i przez to sami od siebie nie wymagają za dużo. Dlatego często ładne, ale i wartościowe kobiety nie mają z czego wybierać. Mnóstwo fajnych facetów zakłada, że nie mają szans i nawet się nie odezwą.