Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEZWARIOWAC

Zakupami podbijam swoje ego , które jest na minusie przez niepowodzenie u kobiet

Polecane posty

Gość NIEZWARIOWAC

Witam, mam 34 lata.. od zawsze praktycznie nie miałem powodzenia u kobiet, przez co bardzo cierpie i cierpiałem poniewaz uwielbiam kobiety, po prostu uznaje je za cud natury..., moglbym się z nimi kochac 24h, kocham je ciala, kocham seks z nimi, są cudowne.

ale niestety.. natura mnie nie obdarzyła cudownym wygladem, przez co nie mam powodzenia u kobiet (tzn brzydalem nie jestem, ani jakims totalnym gnomem, ale po prostu nie mam powodzenia u kobiet, ktore mi się podobają, a nie potrafie się zmusic do blizszej relacji z kobieta, ktora mnie W OGOLE nie kręci fizycznie)

no i to niepowodzenie, smutek, żal i depresje lecze sobie.. zakupami

wydaje minimum 1000zł miesiecznie na różne nowe pierdoły, ktorych w ogole nie potrzebuje tak naprawdę, wlasnie zamowilem sobie kolejne perfumy, ostatnio kupilem sobie nowe biurko, gdzie stare w cale nie wymagało zmiany, fotel do komputera nowy, nowe skarpetki tommiego, majtki armaniego, zestaw głosnikow do telewizora, tak ze jakbym teraz je.bnal na full to pol osiedla by mnie slyszalo 😉

nowe radio z andriodem do auta itp itd, moglbym wymieniac i wymieniac... i tak naprawde zdalem sobie sprawe, ze te wszystkie zakupy-tego typu to tylko i wylacznie "uciszenie" mojego dołka ktory jest wywolany samotnoscia...  kupuje sobie co chwila cos, aby chocicaz przez chwile dobrze się poczuc- wiem to płytkie

ps. wszystko kupuje za wlasne pieniadze, ciezko pracuje, robiac sporo nadgodzin w miesiacu, pracujac tez w weekendy

Gość Gość

Nie obwa... k9biet to może fajne kobiety cie zechcą a nie tylko patola mentalna i nie tylko.

Gość NIEZWARIOWAC

podejrzewam, ze juz zadna mnie nie ze chce, za stary jestem 😉 w tym wieku kazda zajeta

Gość NIEWAZRIOWAC

UP