Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy jak mieszkam z matką to mam szanse na kobietę

Polecane posty

Gość Gosc

Jeśli jestem w stanie wynająć z potencjalna kandydatka mieszkanie

Gość intercyza

Polki to roszczeniowe kuurwy, jedź za granice poznać kobiete

Gość Jak podpasi

Twojej  mamince to ons sama  będzie  opanować  za ta bialoglowa

Gość Szprot81
6 minut temu, Gość intercyza napisał:

Polki to roszczeniowe kuurwy, jedź za granice poznać kobiete

No wiadomo,bez kasy to ciezka sprawa...

Gość Anna
53 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jeśli jestem w stanie wynająć z potencjalna kandydatka mieszkanie

Dla mnie bez problemu O ILE w domu nie zachowujesz się jak pasożyt tj. sprzątasz, pomagasz rodzicom, chodzisz na zakupy, potrafisz umyć łazienkę, dokładasz się do opłat, OSZCZĘDZASZ. Jeśli to jest na zasadzie wiecznego studenta i siedzenie jak książę to podziękuję :). Teraz w pojedynkę dostać kredyt na mieszkanie to jakiś cud, a przecież nie każdy ma bogatych rodziców/spadek w formie mieszkania. Ważna jest postawa i zaradność.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Anna napisał:

Dla mnie bez problemu O ILE w domu nie zachowujesz się jak pasożyt tj. sprzątasz, pomagasz rodzicom, chodzisz na zakupy, potrafisz umyć łazienkę, dokładasz się do opłat, OSZCZĘDZASZ. Jeśli to jest na zasadzie wiecznego studenta i siedzenie jak książę to podziękuję :). Teraz w pojedynkę dostać kredyt na mieszkanie to jakiś cud, a przecież nie każdy ma bogatych rodziców/spadek w formie mieszkania. Ważna jest postawa i zaradność.

Skąd jesteś Aniu?

Gość Niekumaty
4 godziny temu, Gość Szprot81 napisał:

No wiadomo,bez kasy to ciezka sprawa...

Bez kasy wszędzie problem, ale jeśli próbuje i się stara to chyba nie jest źle. Kobiety na zachodzie nie koniecznie lecą na kase tylko chcą się zakochać.

Gość Proste
4 godziny temu, Gość Niekumaty napisał:

Bez kasy wszędzie problem, ale jeśli próbuje i się stara to chyba nie jest źle. Kobiety na zachodzie nie koniecznie lecą na kase tylko chcą się zakochać.

Kobieta nie zakocha sie w niezaradnym golodupcu, bo żeby kobieta sie zakochala to trzeba jej imponować. Taka natura. Tak jak ty nie oglądasz sie za kobietami po menopauzie tak samo my za golodupcami.

Gość Bsgzudy

Kobiety to materialne szm.aty... one coś pie.rdola o zaradności a tu.chodzi tylko o kasę po prostu, czyli ciezko pracujący facet za 2k Miesięcznie będzie mniej atrakcyjny niż synus mamusi ktora jest mega bogata i dzięki temu tez ma sporo kasy i nieMUSI pracować 

Gość Gość
45 minut temu, Gość Proste napisał:

Kobieta nie zakocha sie w niezaradnym golodupcu, bo żeby kobieta sie zakochala to trzeba jej imponować. Taka natura. Tak jak ty nie oglądasz sie za kobietami po menopauzie tak samo my za golodupcami.

Miłość czasami chadza vardzo dziwnymi drogami, nigdy nie wiesz kiedy i kogo pokochasz

Gość Proste
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Miłość czasami chadza vardzo dziwnymi drogami, nigdy nie wiesz kiedy i kogo pokochasz

Naprawdę? A ty pokochasz gruba czy brzydka bądź starsza kobiete? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Proste napisał:

Tego nigdy nie wiesz, miłość jest niezrozumiała dla tych, którzy nie kochali/ją 

Gość Gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Tego nigdy nie wiesz, miłość jest niezrozumiała dla tych, którzy nie kochali/ją 

No tak nigdy też nie wiesz czy w lotka nie wygrasz, a ja się założę, że nie wygrasz. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No tak nigdy też nie wiesz czy w lotka nie wygrasz, a ja się założę, że nie wygrasz. 

Oczywiście 6stki.

Gość Gosc
11 godzin temu, Gość Anna napisał:

Mieszkalem długo sam, jestem samodzielny i nie lubię gdy ktoś koło mnie lata. Ze względu na chęć odlozenia kasy musiałem zrezygnować z komfortu.

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Proste napisał:

Pookochałem starsza dwukrotnie, grubą pewnie nie, bo musi mi się ktoś podobać fizycznie. A to czy tobie facet spodoba się fizycznie nie ma nic wspólnego z tym gdzie mieszka