Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdorujMnieStaraPanno

Krótka piłka - więcej jest starych panien niż kawalerów

Polecane posty

Gość AdorujMnieStaraPanno

Ktoś powie - bo mężczyźni krócej żyją, to dodam, że mam na myśli kobiety 35+, umówmy się kobieta zbliżająca się do 40tki jest już starą panną(kiedyś nią była mając 25 lat...).

Tylko matematycznie się to nie zgadza niby - bo przecież w PL jest więcej facetów jak kobiet. Chociaż myślę, że sporo namieszał co najmniej 1 mln młodych facetów, którzy emigrowali do UK i Niemiec itd. te 10-15 lat temu i niekoniecznie związali się z Polkami za granicą, bo migracja płci żeńskiej miała sporo niższy procent.

Do tego kwestia popularyzacji LGBT, sporo młodych, biseksualnych ub ogólnie seksualnie zagubionych facetów wybiera za partnera też mężczyznę i u mnie w firmie(ogromna korporacja) są oficjalne pary gejów, dodam ,że jest tylko jedna para lesbijek, niestety nie wiem ile par/osób się nie przyznaje. Na dodatek  klubach dla ludzi homo dominują mężczyźni, par lesbijek jest bardzo mało. Wiem, bo bywałem w takich klubach czasem ze znajomymi z pracy, nie mam z tym problemów, choć jestem hetero w 100%.

W każdym razie krótka piłka - wynika z tego, że to kobiety w większym procencie mają problem ze znalezieniem sobie drugiej połówki już pomijając genezę tego problemu.

Mężczyzna często nawet jeśli w wieku 40 lat jest sam, to tylko dlatego bo się rozwiódł, albo świadomie tak wybrał i gruncie rzeczy jest kawalerem, oczywiśćie, ale ma co weekend inną kochankę. Z kolei stare panny 35+  to już jest plaga bab, roszczeniowych, które w nienawiści do mężczyzn popadły w feminizm, który jeszcze bardziej podsyca zgorzknienie, plucie jadem ,a z drugiej strony jeszcze bardziej zniechęca facetów.

Zapraszam do dyskusji - Czy kobiet powinny zabiegać o mężczyzn i zestarzeją się samotnie? Czy lewicowy świat, który zabrania mężczyną zabieg o kobietę spowoduje, że mężczyźni będą adorowani? A może już są?

Gość Prawiczek pod 40tkę
11 minut temu, Gość AdorujMnieStaraPanno napisał:

Czy lewicowy świat, który zabrania mężczyną zabieg o kobietę spowoduje, że mężczyźni będą adorowani? A może już są?

Taaaaa, jestem całe życie adorowany że hej😐 Mimo starań zawsze mogłem sobie co najwyżej popatrzeć na te wszystkie wiecznie niezadowolone księżniczki ze skrzywionymi minami😕 

Gość Ona 35+

Nie jestem roszczeniowa,chyba,że roszczeniem nazywasz prośbę o prawdę od mężczyzn.Nie jestem przegrana, bo patrzę w lustro i widzę fajna babkę.I nie narzekam na brak facetów.na adorację..a to,że nie mam dzieci,męża nie znaczy,że jestem nikim wartościowym.Jestem i to bardzo..bo wiąże się tylko w relacje z emocji, nie kręcą mnie przygody , nie lecę na kasę i faceci mają problem, by mnie sobą zainteresować.

Gość fdggdggr
2 minuty temu, Gość Ona 35+ napisał:

Nie jestem roszczeniowa,chyba,że roszczeniem nazywasz prośbę o prawdę od mężczyzn.Nie jestem przegrana, bo patrzę w lustro i widzę fajna babkę.I nie narzekam na brak facetów.na adorację..a to,że nie mam dzieci,męża nie znaczy,że jestem nikim wartościowym.Jestem i to bardzo..bo wiąże się tylko w relacje z emocji, nie kręcą mnie przygody , nie lecę na kasę i faceci mają problem, by mnie sobą zainteresować.

A ile masz lat?

Gość Kiss

Przecież kobiety również wyemigrowały. Moje 6 koleżanek z klasy wyjechało.

W kilku największych miastach jest więcej wolnych kobiet wg badań, ale w mniejszych miasteczkach i na wsiach - wolnych mężczyzn. No chyba, że mówisz o mężczyznach będących dobrą partią, tych jest rzeczywiscie dużo mniej niż kobiet będących dobrą partią, ładnych, wykształconych.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość AdorujMnieStaraPanno napisał:

który zabrania mężczyną zabieg o kobietę

o jessu, mężczyzną 😮