Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość gość

Czy facet chodzocy w pielucho majtkach ma szansę na kobietę

Polecane posty

Gość Gość gość

Czy skazany jest na samotność? 

Gość Gosc

Pielegniarki sa chetne

Gość gfdgrreger

Każdy facet może mieć kobietę, ale nie każda kobieta faceta. Wystarczy, że się postarasz trochę i zakocha się Twoja wybranka ,wtedy akceptuje Cie całego bez względu jak wstydliwy problem ze sobą nosisz. Poza tym nie przejmuj się spotykałem się kiedyś z dziewczyną, która miała problem natury takiej jak Ty, wszystko okazało się na tle nerwowym, oby i Tobie przeszło ! Pozdro!

Gość Gość gość

Dziękuję, wiem że to przez chorobę. Ale jakoś nie mogę się przełamać i myślę że żadna kobieta nie zaakceptuje mnie z tym problemem. 

Gość Armani
14 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Dziękuję, wiem że to przez chorobę. Ale jakoś nie mogę się przełamać i myślę że żadna kobieta nie zaakceptuje mnie z tym problemem. 

No zadna atrakcyjna nie. Niestety. Takie życie. 

ZAKOCHA ZAKOCHA... 🤮 

Poza homronami jest rozum. 

Nie jeden fajny zakochał sie w grubej ale związku z tego nie było, bo wszystko przekalkulowal. 

Gość fdfsfd
3 minuty temu, Gość Armani napisał:

ZAKOCHA ZAKOCHA... 🤮 

Nie jeden fajny zakochał sie w grubej ale związku z tego nie było, bo wszystko przekalkulowal. 

Nie ma na to reguły. Znam piękne kobiety, których mężczyźni odbiegają daleko od ideałów wizualnie, niektórzy mają różne problemy ALE są wierni, oddani, kochają, są odpowiedzialni. Na prawdę w pewnym wieku kobiety, że tak powiem mądrzeją i szukają mężczyzny, który da im miłość, stabilizację emocjonalną itd. Jak miałem 18 lat, też myślałem, że muszę być piękny, bogaty i badboy ogólnie bo nie będę mieć kobiety jakiejkolwiek. Bzdura. Teraz mam 30 i jestem normalnym gościem, wcale nie jakimś pięknym, ale miłym dla ludzi i otwarnym, i czasem to kobiety jak mnie poznają to proponują randkę. Ale jestem zajęty 🙂 Te same kobiety w szkole średnią mną gardziły 🙂

Gość gość
1 minutę temu, Gość Armani napisał:

ZAKOCHA ZAKOCHA... 🤮 

zabij sie pustaku

Gość Gośc

dla fetyszystek będzie seksowny