Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja

Młody partner

Polecane posty

Gość Maja

Co sądzicie?

Poznaje młodego faceta 28 lat ja 45.Facet  jest niby chetny.Ale komunikacja jakoś nam nie idzie.On pisze średnio co miesiąc.Popisze popisze chce sie umówić ale dalej z jego strony cisza.Mnie to definitywnie odstrasza.Chciałabym spróbować ale się hamuje, czuje ze to nie jest tak jak powinno. Lubie wymianę zdań lubie gdy widze zainteresowanie z drugiej strony a nie takie ble ble ktore nie prowadzi do niczego.Co o tym sądzicie.Mam wrażenie że on chce abym to ja kierowała tą relacją ech..a ja tak nie chce chce zaintetresowania..a nie domysłów..

Gość Pomocny

Hej A skąd jesteś?

Gość Gość

Bo młodzi faceci mają stare do bzykania, w młodej by się zakochał i tragedia gotowa ze złamanym sercem , sama wiem jak jest ja też szukam starych facetów na seks bo gdybym to zrobiła z rowiesnikiem to miłość gotowa , że starszym panem się dobrze bawię i tyle 

Gość Gość

I nie mów o nim partner, co najwyżej kochanek bo on Cię w życiu za swoją kobietę nie będzie chciał, taki młodzik się tylko zabawi a jak dobrze spuści z krzyża to pobiegnie do młodszej zakładać rodzinę i ja kochać 

Gość Gość

Młodzi traktują starsze jak zabawę i zakazany owoc , ale później i tak będzie chciał rodziny dzieci i romantycznej miłości z młoda 

Gość gosc

samice mysla o 2 ale zeby to dostac hihihi

Dnia 30.09.2019 o 10:59, Gość Maja napisał:

Co sądzicie? 

Sądzę, że nie warto krzywdzić samej siebie.

Gość Gość
2 minuty temu, Nenesh napisał:

Sądzę, że nie warto krzywdzić samej siebie.

Dokładnie , ona myśli że on będzie chciał związku na stałe, to się dzieje raz na 10000 jak facet ma kompleks edypa , ale normalnie młody facet niestety używa sobie na starszej do woli a jak się znudzi to urocza stabilizacja z młodsza , ona nie powinna być naiwna ! 

Gość Gość

Typowy młody facet to dupek, chodzi za młodymi do związku a jak mu się nie udaje to w miedzyczasie pisze raz na miesiąc do starszej żeby poroochac bez konsekwencji