Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ubermensch

Kobieta, która poświęca swój czas na szukanie drugiej kobiety do trójkąta, aby jej partner poczuł się jak bóg to skarb.

Polecane posty

Gość Ubermensch

ku'tas maczany w rzadkiej kupie przez podaniem kobiecie do buzi za karę aby pokazać jej gdzie jest jej miejsce w psiej budzie w brudnych smierdzących kudłach pchły i smród ma żreć z podłogi resztki po swoim panu i dostawac kopy w ryj i brzuch MASZ Z BUTA TY KUR"WO ssij go czujesz smak kupy ssij człona samico i je'b Z PLASKACZA W MORDE tego chcialas to ssij człona po same jaja DŁAWISZ SIĘ? zaraz cie zaj'ebie SSIJ CZŁONA bierz go calego do mordy liż mi jaja i dupsko do czysta WYGRYŹ WSZYSTKIE GRINGLE aaaa kur'wa ale mi stanął ide se zwalić

Gość Gość

A przed kompem siedzi smierdzacy łysy zyeb z bebnem do kolan i morda jak u tatara ze stwierdzona niepełnosprawnoscia umysłową w stopniu znacznym która w jego przypadku po prostu zwie się upośle tudzież zyebanie umysłowe.

Gość Niewiarygodne
6 minut temu, Gość Gość napisał:

A przed kompem siedzi smierdzacy łysy zyeb z bebnem do kolan i morda jak u tatara ze stwierdzona niepełnosprawnoscia umysłową w stopniu znacznym która w jego przypadku po prostu zwie się upośle tudzież zyebanie umysłowe.

Faktycznie z tym kimś coś nie tak, ewenememt!!!

Gość Ubermensch
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

16 minut temu, Gość Niewiarygodne napisał:

Faktycznie z tym kimś coś nie tak, ewenememt!!!

Zwalilem sobie i juz mi lepiej, juz jej nie kocham tej KUR'WY JE'BANEJ aaaa chce mi sie sr'ać

Gość gość

Padłem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁 Co za zbiorowisko psychopatów 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂