Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem

Ból duszy i brak zrozumienia powoduje samo bójstwa

Polecane posty

Gość wiem

wpada się w depresje i jest koniec

Gość gość

Przyczyn może byc mnóstwo, np. samotność, brak oparcia w kimkolwiek, pomówienia, oszczerstwa, prześladowanie z bzdurnych powodów, ludzka bezpodstawna nienawiść, życie w ciągłym zagrożeniu itd. 

Gość bezcelowa pogoń

życie to porażka, przykry przypadek

Gość gość

W sumie jestem całkowicie gotowa żeby to zrobić, czekam tylko na 1 rzecz która ma się rozstrzygnąć, jesli będzie źle to już nie zwlekam. 

Gość AAa
2 minuty temu, Gość gość napisał:

W sumie jestem całkowicie gotowa żeby to zrobić, czekam tylko na 1 rzecz która ma się rozstrzygnąć, jesli będzie źle to już nie zwlekam. 

Chcesz to zrobić razem? możemy się spotkać i to załatwić, będziemy się trzymać za ręce, wtedy raźniej gdy łzy spływają po policzkach

Gość gość

Nie chcę żeby ktoś jeszcze strzelił samo.bója, chcę umrzeć sama. 

Łzy ci spływaja po policzkach? To dobrze, bo wredna z ciebie świnia. 

Gość gość
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Przyczyn może byc mnóstwo, np. samotność, brak oparcia w kimkolwiek, pomówienia, oszczerstwa, prześladowanie z bzdurnych powodów, ludzka bezpodstawna nienawiść, życie w ciągłym zagrożeniu itd. 

W Polsce nie wolno byc samotną kobietą bo polactwo cię stratuje racicami. 

Gość gość

W ogóle jak kobieta jest samotna to lepiej żby popełniła samo.bójstwo od razu, bo i tak ją do tego doprowadzą, tylko się dłużej namęczy. 

Gość gość

Nalezy mówić młodym dziewczynom, żeby unikały duszpasterstw, zakonnic i zakonników, a głównie dominikanów, bo ja tak zmanipulują, że zostanie sama. 

Gość gość

A jak juz zostanie sama, to ją oskarżą o coś czego nie popełniła, żeby się poczuć zwolnionymi z odpowiedzialności. Takie katolickie oszczerstwo w obronie własnej. 

Gość gość

Bo jak ktoś jest wielkim zakonnikiem, to go nie obowiązują nawet przykazania, nie mówiąc już o poszanowaniu drugiego człowieka. 

Gość gość

Najważniejsze to narobic komuś bydła w życiu a potem umyć ręce jak Piłat i sprzedać swoją ofiarę jak Judasz. 

Gość gosc

Dziewczyny polecam wizytę lub wolontariat w hospicjum czy dziecięcym oddziale onkologicznym. Zobaczycie wtedy jakie ludzie mają problemy i przekonacie się, że życie jest niezwykłym darem. A to, że macie sprawne ręce, nogi, włosy i ogólnie jesteście zdrowe czyni was szczęściarami. Polecam. Zmienicie perspektywę. 

Gość nevada

Dlatego ja jestem singielką, i nie wierzę nikomu,  jest mi z tym dobrze, robię co chcę. Nie przejmuję się ludzmi, plotami i głupotami.Z moim zapleczem finansowym mogła bym leżec na salonach, to wolę z kloszardami  rozmawiać, dać im piniądz niż ludzmi zaślepionymi religią czy  "ę" "ą" matymi .Autorze/rko tego posta życie się ma jedno, żyj po swojemu , nie dawaj nikomu satysfakcji z Twojego zejścia, tylko powiedz sobie tak ' wy świnie ja wam pokażę'  i do roboty.

Gość gość
15 minut temu, Gość gosc napisał:

Dziewczyny polecam wizytę lub wolontariat w hospicjum czy dziecięcym oddziale onkologicznym. Zobaczycie wtedy jakie ludzie mają problemy i przekonacie się, że życie jest niezwykłym darem. A to, że macie sprawne ręce, nogi, włosy i ogólnie jesteście zdrowe czyni was szczęściarami. Polecam. Zmienicie perspektywę. 

Ja też mam poważne problemy ty głupia sz.mato i tez miałam nowotwór. Nie jestem ogólnie zdrowa  i ani trochę szczęśliwa, a przez naiwne zaufanie duchownym zostałam w życiu sama i raczej nie mam widoków na zmiane ani na jakąkolwiek pomoc. Oby ci było tak cięzko jak mnie, przemądrzała dryndo. 

Gość gość

I oby was ten wasz bóg pokarał, jeżeli istnieje. 

Gość gość

Duchowni NIGDY nie są sami i zawsze mają i będą mieli z czego zyć. Są ogólnie szanowani i zawsze znajdzie się ktoś kto im do dpy wlezie, niezależnie ile zła popełnili. A samotna kobieta może się najwyżej zabić, i jeszcze ją jakaś świnia oskarzy o wszystko co mu przyjdzie do oszołomionego łba przez wypasiony kark. . 

Gość gość

I przeklinam waszego boga, tego który wam pasie dópska i pozwala mieszać w zyciu naiwnym młodym ludziom. 

Gość gość

Stajecie na głowie, żeby młodzi ludzie pozostawali sami, a oni i tak nie idą do klasztorów, tylko żyją w swoim nieszczęściu aż do samo.bójczej smierci. Tyle z tego macie. 

Gość gość

Zawsze jak wymadlacie mi coś złego to przeklinam waszego boga. Nie zmusicie mnie do NICZEGO. 

Gość gosc
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Ja też mam poważne problemy ty głupia sz.mato i tez miałam nowotwór. Nie jestem ogólnie zdrowa  i ani trochę szczęśliwa, a przez naiwne zaufanie duchownym zostałam w życiu sama i raczej nie mam widoków na zmiane ani na jakąkolwiek pomoc. Oby ci było tak cięzko jak mnie, przemądrzała dryndo. 

Masz takie poważne problemy i siedzisz na kafe pisząc sama ze sobą. Nikogo to nie obchodzi. Idz na spacer i ciesz się życiem, jakie ci pozostało. I chyba nie jest tak źle skoro masz neta. A to, że jesteś naiwna to tylko twoja wina. Wyciągnij wnioski a nie się użalasz. 

I spójrz co sama napisałaś - w tym kryje się odpowiedz dlaczego jesteś sama. Jesteś wredna, masz podły charakter. Do tego egoistka. Wyzywasz ludzi, choć ich nie znasz. Obwiniasz wszystkich i wszystko o swój los, samej nic nie robiąc aby wyjść z tej sytuacji. I dziwisz się że jesteś sama. No brawo, brawo. hahah

Gość Parassolka
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Zawsze jak wymadlacie mi coś złego to przeklinam waszego boga. Nie zmusicie mnie do NICZEGO. 

Lecz sie kobieto

Gość gość

Kurde przecież życie jest piękne, czemu wy tak gadacie? 

Gość Monika
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Bo za duzo przeszli, zbyt wiele ich obciazylo i maja za malo sil i wparcia.

A zycie jest piekne masz racje :)

Gość gość
20 minut temu, Gość Monika napisał:

A zycie jest piekne masz racje :)

A myślisz ze ja to nic nie przeszedłem? Kurde, jedziemy oporowo na przekór losu, po to się urodziliśmy, super duper! 

Gość Monika
5 minut temu, Gość gość napisał:

A myślisz ze ja to nic nie przeszedłem? Kurde, jedziemy oporowo na przekór losu, po to się urodziliśmy, super duper! 

Widocznie na Twoje warunki i mozliwosci nie za duzo :)

I oby tak pozostalo :)

Trzymaj sie tak zawsze :)

Gość gosc
4 godziny temu, Gość Monika napisał:

A zycie jest piekne masz racje 🙂

Raczej za dużo się rozczulaja nad sobą. Zycie to życie. I tak się skończy, więc trzeba brać je takim jakie jest. Korzystać, zmieniac ile się da i cieszyć ot tak. Drugiej szansy nie będzie. 

Gość Monika
38 minut temu, Gość gosc napisał:

Raczej za dużo się rozczulaja nad sobą. Zycie to życie. I tak się skończy, więc trzeba brać je takim jakie jest. Korzystać, zmieniac ile się da i cieszyć ot tak. Drugiej szansy nie będzie. 

Masz zdrowe myslenie, zdrowej osoby i bardzo dobrze :)

Jednak nie zgodze sie, ze to "rozczulanie".

Kazdego czlowieka jest w stanie cos przeciazyc, wtedy takie myslenie jak Twoje nie jest mozliwe.

Potrzeba pomocy, wsparcia by wrocic na ten "zdrowy tor".

I nie mam na mysli nieefektywnego glaskania, tylko pomocy w tym aspekcie, w ktorym trzeba.

Tzw. odciazenia.

Gość depre
8 godzin temu, Gość gość napisał:

Gdzie piękne? Co? w TV chyba tylko i na pocztówkach.