Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Podoba mi sie dziewczyna z pracy i ona często chodzi do kibla

Polecane posty

Gość RRRRRRRRR

Może chodzić z różnych powodów np.ma srrrraczkę💩 ewentualnie odwrotnie klocek napiera a oko ani drgnie😝 nie trzyma moczu....ma mega dzyndzla obciera  i swędzi ją musi go chwile kombinować inne pozycje jak dziada ułożyć😊jest zboczoczona podgląda koleżanki w innych kabinach  jadąc z palca☝👈 lubi smród z kibla 

Albo idzie Pierrdolņie sobie kreskę w nochala i lata porobiona 

Może się przekonaj w najprostszy sposób wejdź za nią do toalety

Gość gość

Straszne. Siedzieć w pracy ileś godzin i być obserwowaną przez psychopatę, który kombinuje co ona robi w kiblu. Pewnie chodzi z nerwów bo wytwarzasz taką stresującą atmosferę. Ja bym dawno dostała bólów brzucha. 

Gość gość

To trzeba mieć we łbie nasrane do pełna, zeby tak się interesować cudzymi funkcjami fizjologicznymi. Ty powinieneś siedzieć w psychiatryku a nie w pracy. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

To trzeba mieć we łbie nasrane do pełna, zeby tak się interesować cudzymi funkcjami fizjologicznymi. Ty powinieneś siedzieć w psychiatryku a nie w pracy. 

Praca nie jest miejscem na pierdzenie, sranie i masturbowanie co 10 min!

Gość gość

Kobieta to nie psychiczny erotoman który całą dobę myśli o seksie i sobie wali. Zresztą nie znam jej, nie wiem co ona tam robi, ale na pewno jest w dużym stresie, pracując z kimś takim. Zajmij się swoją pracą a nie jej wydalaniem. Gdybym musiała z kimś takim pracować to strzeliłabym samobója. Boże co za psychol. 

Gość Gość

Ja pierdziele po prostu zauważyłem to nie tak że ja śledzę ogarnijcie sie. Na pewno nie czuje sie orzesladowana przeze mnie bo nic takiego nie robie 😛 a wy już scenariusze z kryminalow rysujecie

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ja pierdziele po prostu zauważyłem to nie tak że ja śledzę ogarnijcie sie. Na pewno nie czuje sie orzesladowana przeze mnie bo nic takiego nie robie 😛 a wy już scenariusze z kryminalow rysujecie

To po co o kiblu piszesz romantyku od 7 boleści