Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łysy1980

Sytuacja dzisiaj na mieście - kto winny

Polecane posty

Gość Łysy1980

Idę sobie dzisiaj na mieście i przechodząc przez małą uliczkę po pasach o mało co nie przejechał mnie mały samochód,szybko go dogoniłem bo jechał powoli i  kierująca pojazdem kobieta ok.30 parę lat wyskakuje do mnie z tekstem "ty łysa maupo ślepa jesteś" po czym wyskakuje z samochodu i drze się mnie wyzywając mnie od łysych h.... po czym dostaje ode mnie otwarta ręką w nos. Niestety poszła jej krew i odeszła do samochodu mówiąc że dzwoni na policję. Czy coś mi grozi? Zasadniczo nie bije kobiet ale tak jakoś wyszło w tej sytuacji bo przecież mogła mnie przeprosić.

Gość Sylwia s

A nie mogłeś jej kopnąć? ...w tzipę?

Gość Zpaznokcilakier

Kiedy się w tej Polsce nauczycie kultury ? Nadajecie się do buszu jak goryle ...

Gość Ola

Jaki z ciebie łysy prostak. Tragedia. Nie dziwota, ze kobiety nie chcą łysych prymitywow. 

Gość Janusz

Baby tak właśnie jeżdżą - byle przed siebie. Może teraz będzie bardziej uważać na pieszych.

Gość Łysy1980
12 godzin temu, Gość Ola napisał:

Jaki z ciebie łysy prostak. Tragedia. Nie dziwota, ze kobiety nie chcą łysych prymitywow. 

Sama jesteś prymitywna a poza tym łysi mają wyższe IQ

Gość Proste
30 minut temu, Gość Łysy1980 napisał:

Sama jesteś prymitywna a poza tym łysi mają wyższe IQ

Wyższe niz...? Orangutan? 🦍 

No właśnie widać po tym co piszesz 😂 

Gość gość

Łysy pisze że dostała tylko dlatego że go znieważyła i sprowokowała zresztą nic jej się nie stało a taka lekcja pokory jej nie zaszkodzi a tylko wyjdzie na dobre bo nauczy szacunku do innych.

Gość Sylwia Suchy
Dnia 1.10.2019 o 23:21, Gość Sylwia s napisał:

Zgłaszam Cię na policję za podpisywanie się moimi danymi@!@!!

Gość gość
Dnia 2.10.2019 o 08:17, Gość Janusz napisał:

Baby tak właśnie jeżdżą - byle przed siebie. Może teraz będzie bardziej uważać na pieszych.

Mnie raz facet lusterkiem potrącił jak szłam, a drugiemu ledwo z przed kół uciekłam, bo niezauważył, że po pasach idę, a on wyjeżdżał na główną ulicę. Także faceci też różnie jeżdżą.

Gość Sylwia Suchy
Dnia 1.10.2019 o 23:21, Gość Sylwia s napisał:

Zgłaszam Cię na policję za podpisywanie się moimi danymi@!@!!

Dnia 1.10.2019 o 20:47, Gość Łysy1980 napisał:

Idę sobie dzisiaj na mieście i przechodząc przez małą uliczkę po pasach o mało co nie przejechał mnie mały samochód, [...]

Być może byłeś na pasach, ale nie napisałeś, czy wcześniej rozejrzałeś się, czy nic nie jedzie. To, że jesteś pieszym i kierowcy muszą na Ciebie uważać nie oznacza, że Ty nie musisz zachowywać już żadnej ostrożności. Jeśli zatem wyszedłeś komuś wprost przed maskę, ponosisz winę za zdarzenie. Ale jeśli nie...

[...] szybko go dogoniłem bo jechał powoli [...]

...to dobrze zrobiłeś, zwracając uwagę kobiecie za kierownicą.

[...] kierująca pojazdem kobieta ok.30 parę lat wyskakuje do mnie z tekstem "ty łysa maupo ślepa jesteś" po czym wyskakuje z samochodu i drze się mnie wyzywając mnie od łysych h.... [...]

Brak kultury i nieumiejętność przyznania się do błędu. Nerwy są zrozumiałe, ale nie usprawiedliwiają takiego zachowania.

[...] po czym dostaje ode mnie otwarta ręką w nos. Niestety poszła jej krew i odeszła do samochodu mówiąc że dzwoni na policję. [...]

Zamiast bicia kobiety trzeba było zwyczajnie ją zatrzymać i samemu wezwać policję, skoro naruszyła przepisy i o mało Cię nie rozjechała, a w dodatku Cię znieważyła.Niechby dostała chociaż pouczenie, a prawdopodobnie już bardziej by się pilnowała kolejnym razem.

[...] Czy coś mi grozi? [...]

Sprawa za naruszenie nietykalności cielesnej i uszkodzenie ciała. Jeśli kobieta faktycznie zgłosi zajście (no i jeśli znajdą się dowody / świadkowie).

Gość Sylwia Suchy

Autorze powiem Ci tak nie wime kto i jakim prawem dokonal wpisu poslugujac sie moimi danymi oraz uzywajac w dodatku tak wulgarnego słownictwa ale badz pewny  ze sie dowiem.

Gość Gość

A ja mam nagranie jak facetowi myli się gaz z hamulcem, wjechał w moje zapakowane auto. Wyszedł, obejrzał i spi... er.. lił, z tyłu siedziało dziecko. Ludzie jeżdżą coraz gorzej. Sprawa na policji, rejestrację ładnie widać. 

Gość Sylwia Suchy

A tak w ogóle to temat wygląda na ...yczne provo.Może ja nie jestem kierowcą ale słowo ,,małpa"i ,,łysy"wzajemnie się z e sobą wykluczają poza tym Mateusz powinien wiedzieć ze słowo ,,małpa "jest rodzaju żeńskiego 

MAUPA=KOCHANKA MEŻA to. po pierwsze .

Po drugie co jest strasznego w ,,łysych"?dlaczego ludzi tak nazywanie i dlaczego nie torzy mają na tym punkcie tyle kompleksów?Przeciez łysi tez mogą byc przystojni.Takie same przemyślenia jeśli chodzi o wzrost czy biust.To jest strasznie prostackie tak szufladkowac ludzi.