Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna

Piotrze brakuje

Polecane posty

Gość Taka jedna

Mi bardzo rozmów z Tobą

Gość Ojciecpio

... jesteś 

Gość Gościu

🍕 Weź jutro partnera na pizze, nie koniecznie za 15 zeta 🤔 i pogadajcie sobie, co ja mogę zaoferować, nawet nie tyle

Gość Gościu

Zresztą, choćbym chciał to i tak nie ma jak gadać i po co. 

Gość Gościu

Lepiej zajmij się swoją nową znajomością

Gość Piotr
45 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

Mi bardzo rozmów z Tobą

Nie rób sobie żartów ok, nic dla Ciebie nie znacze, muszę się z tym pogodzić:(

Gość Taka jedna
1 godzinę temu, Gość Piotr napisał:

Nie rób sobie żartów ok, nic dla Ciebie nie znacze, muszę się z tym pogodzić:(

Nikt, nigdy w życiu tyle dla mnie nie znaczył, ale musiałam zabić w sobie tą miłość.Nie mialam innego wyjścia, muszę udawać że jej nigdy nie bylo ale wiem że to nieprawda, iż oszukuje sama siebie....takie udawanie całey czas jest najgorsze, jakby jakaś kara. 

Gość Taka jedna
1 godzinę temu, Gość Gościu napisał:

Lepiej zajmij się swoją nową znajomością

To nie jest nowa znajomość, znam go kilka lat.

Gość Taka jedna
1 godzinę temu, Gość Gościu napisał:

🍕 Weź jutro partnera na pizze, nie koniecznie za 15 zeta 🤔 i pogadajcie sobie, co ja mogę zaoferować, nawet nie tyle

Kiedyś kupiłam nam Pizzę za 38 zeta, istne szaleństwo.

Gość Aleks

Jak znasz go kilka lat? O czym ty piszesz? 

Gość Piotr
14 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

Nikt, nigdy w życiu tyle dla mnie nie znaczył, ale musiałam zabić w sobie tą miłość.Nie mialam innego wyjścia, muszę udawać że jej nigdy nie bylo ale wiem że to nieprawda, iż oszukuje sama siebie....takie udawanie całey czas jest najgorsze, jakby jakaś kara. 

Czemu taki nagły zwrot

Gość Taka jedna

Zwrot?  Nie mogę tak pisać do Ciebie, dobrze wiesz.

Gość Piotr
41 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

Wiesz co daj mi naprawdę spokój, realnie pokazałaś mi chłód niechęć złość. Nikt nie potraktował mnie tak jak Ty, a najgorsze to jest to w tym, że ocenilas wyciagnelas wnioski wygodne dla siebie nie poznawszy mnie i nie porozmawiawszy szczerze. Udajesz zranioną, a sama postąpiłas nie fair. Zachowalas się, jak mała dziewczynka, a nie jak prawdziwa kobieta z klasą za którą się masz...

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Piotr napisał:

Wiesz co daj mi naprawdę spokój, realnie pokazałaś mi chłód niechęć złość. Nikt nie potraktował mnie tak jak Ty, a najgorsze to jest to w tym, że ocenilas wyciagnelas wnioski wygodne dla siebie nie poznawszy mnie i nie porozmawiawszy szczerze. Udajesz zranioną, a sama postąpiłas nie fair. Zachowalas się, jak mała dziewczynka, a nie jak prawdziwa kobieta z klasą za którą się masz...

Ktoś cie troluje a ty przeżywasz jak potluczony. Kto normalny czyni wyznania i intymne rozmowy na forum? Żenada.

Gość Piotr
52 minuty temu, Gość Taka jedna napisał:

Nie, nie wiem, o co Tobie chodzi, nie rozumiem, ale pamiętaj zło które wyrządziłas kiedyś do Ciebie wróci, co z tego że żałujesz a tekst że musiałaś zabić w sobie niby uczucie nie poważny trzeba było pokazać mi a przede wszystkim przeprosić i wtedy pokazalbym Tobie co to prawdziwa miłość, przyjaźń, szczęście, niezapomniane chwile...z kim byś nie była to wiedz że nikt z tych Twoich facetów do pięt mi nie dorasta jestem szczery prawdziwy uczuciowy empatyczny i z tym trzeba się urodzić i w życiu postępuję etycznie w życiu codziennym i zawodowym a Twój facet akurat nie, bo to wiem tam gdzie pracuje po prostu oszukuje ludzi zatajając prawdę nie informując o ukrytych kosztach wciskając na siłę to co mu każe centrala i taka prawda! 

Gość Gościu
6 godzin temu, Gość Piotr napisał:

Nie, nie wiem, o co Tobie chodzi, nie rozumiem, ale pamiętaj zło które wyrządziłas kiedyś do Ciebie wróci, co z tego że żałujesz a tekst że musiałaś zabić w sobie niby uczucie nie poważny trzeba było pokazać mi a przede wszystkim przeprosić i wtedy pokazalbym Tobie co to prawdziwa miłość, przyjaźń, szczęście, niezapomniane chwile...z kim byś nie była to wiedz że nikt z tych Twoich facetów do pięt mi nie dorasta jestem szczery prawdziwy uczuciowy empatyczny i z tym trzeba się urodzić i w życiu postępuję etycznie w życiu codziennym i zawodowym a Twój facet akurat nie, bo to wiem tam gdzie pracuje po prostu oszukuje ludzi zatajając prawdę nie informując o ukrytych kosztach wciskając na siłę to co mu każe centrala i taka prawda! 

Facet nie pogniecaj się, to nie do ciebie ta Pani pisze 😉🤣

A do  Ciebie, raz Ci pisałem nie kaźdy wpis pochodzi ode mnie 🤔😒 nie nakręca się, baw się z przyjacielem, a nie na forum, pozdro

Gość Taka jedna
50 minut temu, Gość Gościu napisał:

Facet nie pogniecaj się, to nie do ciebie ta Pani pisze 😉🤣

A do  Ciebie, raz Ci pisałem nie kaźdy wpis pochodzi ode mnie 🤔😒 nie nakręca się, baw się z przyjacielem, a nie na forum, pozdro

Aha szkoda myślałam że każdy wpis pochodzi od Ciebie, to jest moje marzenie.

Gość Taka jedna
7 godzin temu, Gość Piotr napisał:

To nie Ty na pewno, szkoda mimo wszystko mi Pana bo wiem jak może się czuć człowiek odrzucony.Zycze szczęścia i żeby znalazła się kobieta której da Pan to wszystko.

Gość Gościu
2 minuty temu, Gość Taka jedna napisał:

To nie Ty na pewno, szkoda mimo wszystko mi Pana bo wiem jak może się czuć człowiek odrzucony.Zycze szczęścia i żeby znalazła się kobieta której da Pan to wszystko.

Odrzucona 🤥🤔😒 chyba nie przeze mnie... no chyba, że masz na myśli któregoś z Twych byłych, ale z tego co wiem to każdego raczej Ty odrzuciłaś... 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gościu napisał:

Odrzucona 🤥🤔😒 chyba nie przeze mnie... no chyba, że masz na myśli któregoś z Twych byłych, ale z tego co wiem to każdego raczej Ty odrzuciłaś... 

Męska wersja paranoiczek 😂

Gość Taka jedna
7 minut temu, Gość Gościu napisał:

Trudno nie zostawić kogoś kto nie daje pieniędzy na życie i do tego zdradza ,jest agresywny, chyba każda kobieta by odeszła.

Gość inny_Piotr

Jeżeli to do mnie, to wiedz, że nie ma dnia bym nie tęsknił za Tobą... To nie tak miało wyglądać :(

Gość Gość
48 minut temu, Gość Gość napisał:

Męska wersja paranoiczek 😂

Pewny/a jesteś? I widzisz, znowu jak to u ciebie bywa, pomyłka!! 🤣Jeśli ktoś tu ma paranoie to tylko Ty 😉

Gość zupełnie inny
2 godziny temu, Gość inny_Piotr napisał:

Jeżeli to do mnie, to wiedz, że nie ma dnia bym nie tęsknił za Tobą... To nie tak miało wyglądać 😞

To nie mój temat, chociaż też podczytuję, i też z tęsknoty. 🙂 

Gość Gościu

Powodzenia, życzę oraz smacznego ketchup 😉

Gość gość
5 godzin temu, Gość inny_Piotr napisał:

Jeżeli to do mnie, to wiedz, że nie ma dnia bym nie tęsknił za Tobą... To nie tak miało wyglądać 😞

to dlaczego sie do niej nie odezwiesz?

Gość Wilk przebrany za babcię

Zimą pamiętaj o czapce i kalesonach. Jesienią o parasolce i witaminie C. A o mnie pamiętaj wiosną i wspomnij upalnym latem. 🙂

Gość szaaarrriiiikkkk
4 minuty temu, Gość Wilk przebrany za babcię napisał:

Zimą pamiętaj o czapce i kalesonach. Jesienią o parasolce i witaminie C. A o mnie pamiętaj wiosną i wspomnij upalnym latem. 🙂

Podprogowo pokochamy siem w sylwestra na nowo...😇