Landrynka21 0 Napisano Październik 2, 2019 Witam. Byłam ostatnio u ginekologa poo tabletki. Przepisała mi tabletki belara. Czekałam na 1 dzień miesiączki więc zjadłam 1 tabletkę, następnego dnia też ale okres trwał tylko 2 dni, później zero. Czy to normalne jak się zaczyna? Że okres znika po 2 dniach a później się wszystko unormuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadzia Napisano Październik 2, 2019 Różnie to bywa. Musisz pamiętać że jak stosujesz pigułki to masz krwawienie z odstawienia i ono jest krótsze. Dodatkowo nie dokucza ci PMS. Ja też stosuję belarę i u mnie to krwawienie też jest krótkie więc to normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Landrynka21 0 Napisano Październik 3, 2019 21 godzin temu, Gość jadzia napisał: Różnie to bywa. Musisz pamiętać że jak stosujesz pigułki to masz krwawienie z odstawienia i ono jest krótsze. Dodatkowo nie dokucza ci PMS. Ja też stosuję belarę i u mnie to krwawienie też jest krótkie więc to normalne. A miałaś jakieś skutki ubczine typu przyrost wagi, wysyp pryszczy albo spadek libido? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula1 Napisano Październik 7, 2019 U mnie właśnie dzięki belarze libido wróciło na odpowiedni poziom. Poprzednie tabletki obniżyły go do zera praktycznie. Z jednej strony cieszyłam się z zabezpieczenia, a tu chęci nie było. Na szczęście teraz jest jak trzeba. Po prostu tabletki trzeba indywidualnie dopasować do organizmu. Pytasz o wagę czy pryszcze nic z tych rzeczy, a cerę to nawet ładniejszą mam teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Landrynka21 0 Napisano Październik 16, 2019 Dnia 7.10.2019 o 12:49, Gość agula1 napisał: U mnie właśnie dzięki belarze libido wróciło na odpowiedni poziom. Poprzednie tabletki obniżyły go do zera praktycznie. Z jednej strony cieszyłam się z zabezpieczenia, a tu chęci nie było. Na szczęście teraz jest jak trzeba. Po prostu tabletki trzeba indywidualnie dopasować do organizmu. Pytasz o wagę czy pryszcze nic z tych rzeczy, a cerę to nawet ładniejszą mam teraz. A miała pani bóle piersi? I czy zauważyła pani jakiś wzrost piersi? Bo mnie od kilku dni tak bolą i mam wrażenie że są większe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula1 Napisano Październik 20, 2019 Landrynka21, Ból to nie, bynajmniej nie pamiętam. Co do wzrostu piersi to jakiś niewielki na początku stosowania tabletek. Na początku to różne takie objawy mogą być. Doczytaj sobie jeszcze ulotkę dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiara Napisano Październik 21, 2019 Mój też się "skrócił" jak zaczęłam brać Vibin mini, a potem w przerwie normalnie dostałam okres, także spokojnie, organizm dostaje hormony różnie reaguje, ja miałam też takie szczęście że wybrałam tabletki z mniejszą ilością hormonów-idealne na początek przygody z antykoncepcją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach