Landrynka21 0 Napisano Październik 2, 2019 Witam. Byłam ostatnio u ginekologa poo tabletki. Przepisała mi tabletki belara. Czekałam na 1 dzień miesiączki więc zjadłam 1 tabletkę, następnego dnia też ale okres trwał tylko 2 dni, później zero. Czy to normalne jak się zaczyna? Że okres znika po 2 dniach a później się wszystko unormuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 2, 2019 Tak to normalne. Miałam tak samo okres nagle jakby się skończył, a przy krwawieniu z odstawienia 3 dni i po krzyku, a nie jak do tej pory było 5-6 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Landrynka21 0 Napisano Październik 3, 2019 Dnia 2.10.2019 o 14:04, Gość Gość napisał: Tak to normalne. Miałam tak samo okres nagle jakby się skończył, a przy krwawieniu z odstawienia 3 dni i po krzyku, a nie jak do tej pory było 5-6 dni. A miałaś jakieś skutki uboczne? Przyrost wagi, albo czy cie obsypywalo po twarzy? I jak z libido? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nastka34 Napisano Październik 11, 2019 Tak, to normalne. Też biorę Belarę i powiem Ci że to najlepsze tabletki jakie miałam (wcześniej jeszcze dwa inne rodzaje stosowałam, ale były skutki uboczne). Po belarze właśnie nie mam żadnych skutków ubocznych, tycia, spadku libido - nic z tych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach