Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościu :D

Dlaczego mnie rzuciła a jest z kimś brzydkim?

Polecane posty

Odrazu powiem że choć mam przeciętny wygląd to wcale nie wyglądam żle ale też oczywiście nie jestem najładniejszy jednak moja dziewczyna rzuciła mnie 2 miesiące temu bo nagle spodobał się jej taki gość z pracy, ja odrazu czułem że coś jest nie tak że on tak wokół niej latał i te ich niby przyjacielskie spotkania po pracy też były podejrzane i wybrała go a mnie rzuciła choć byłem dla niej naprawdę dobry i bardzo ugodowy.

Zostawiła mnie dla gościa który naprawdę nie wygląda dobrze, ja wiem że jako chłopak to dziwnie jest oceniać ale on naprawdę ma o wiele gorszy wygląd z porównaniem do mnie i naprawdę nie mam pojęcia co ona w nim widzi.

Dlaczego zrobiła takie coś? i nie chce mi się wierzyć że ma lepszą osobowość niż ja bo ja z moją dziewczyną pogadawyliśmy się naprawdę dobrze tylko on wszsytko zepsuł jak zaczął ją podrywać i w końcu udało mu się. 😕

Gość gość

A byłes sam czy kombinowales z inną?

Gość gosc

widocznie jest lepszy w lozku

Gość gość

dużo tutaj tych romansów w pracy, hahahah

47 minut temu, Gość gościu :D napisał:

[...] ma o wiele gorszy wygląd z porównaniem do mnie i naprawdę nie mam pojęcia co ona w nim widzi.

Dlaczego zrobiła takie coś? i nie chce mi się wierzyć że ma lepszą osobowość niż ja bo ja z moją dziewczyną pogadawyliśmy się naprawdę dobrze tylko on wszsytko zepsuł jak zaczął ją podrywać [...]

W Twojej subiektywnej ocenie relacja z dziewczyną miała się dobrze, a w jej ocenie najwyraźniej niekoniecznie i czegoś jednak brakowało. Wygląd, to nie wszystko, podświadomość ocenia całokształt. Mogło tak być, że tamten facet faktycznie okazał bardziej odpowiadającą osobowość, może dawał dziewczynie to, czego potrzebowała, a nie znajdywała u Ciebie. Najwyraźniej nie chciała nad tym pracować, tylko wybrała jego. Kwestia osobistych preferencji, nie masz powodu, by czuć się gorszy. Czasem tak się po prostu dzieje, na pewno wkrótce znajdziesz partnerkę, która Cię doceni.

52 minuty temu, Gość gościu :D napisał:

[...] byłem dla niej naprawdę dobry i bardzo ugodowy. [...]

Niekoniecznie zawsze wychodzi to korzystnie. Nie rezygnuj z siebie dla kogoś, czasem warto być egoistą.

Gość Zlnjn

Nenesh to chyba jedyna sensowna i mądra osoba na tym forum. Przekonałam się po raz kolejny. Nic dodać nic ująć 

Gość cziłałałaaaaa

A od kiedy wygląd to wyznacznik tego że ktoś nas chce lub nie? to bardzo niedojrzałe podejście. Wtedy wszyscy nieatrakcyjni ludzie byliby sami a tak nie jest. Pewnie ma te cechy charakteru których nie masz Ty, a co to jest to już tylko ona wie...może daje jej więcej ciepła, szacunku, może jest odważniejszy, wrażliwszy, itd, itd.....

Gość gosc
32 minuty temu, Gość Zlnjn napisał:

Nenesh to chyba jedyna sensowna i mądra osoba na tym forum.

No przy takim wysypie ...i to nie ciężko

3 godziny temu, Gość gość napisał:

A byłes sam czy kombinowales z inną?

Sam, nie jestem kimś kto by tak robił

3 godziny temu, Nenesh napisał:

W Twojej subiektywnej ocenie relacja z dziewczyną miała się dobrze, a w jej ocenie najwyraźniej niekoniecznie i czegoś jednak brakowało. Wygląd, to nie wszystko, podświadomość ocenia całokształt. Mogło tak być, że tamten facet faktycznie okazał bardziej odpowiadającą osobowość, może dawał dziewczynie to, czego potrzebowała, a nie znajdywała u Ciebie. Najwyraźniej nie chciała nad tym pracować, tylko wybrała jego. Kwestia osobistych preferencji, nie masz powodu, by czuć się gorszy. Czasem tak się po prostu dzieje, na pewno wkrótce znajdziesz partnerkę, która Cię doceni.

Niestety masz racje 😞

Ale on naprawdę nie będzie lepszy niż ja, jej się pewnie tak wydaje bo się nabrała że on to jest jest ktoś porządny a to nie prawda bo to ja bym jej nigdy nie zostawił a ten gość pewnie i tak prędzej czy póżniej ją rzuci.

WIem że to dziwne ale przeglądałem jego FB i widać że straszny desperat z niego, na górze nie ma nic takiego ale jak się zjedzie dalej na dół to widać że podrywa każdą kobiete jaka jest w jego znajomych.

Gość góśc
13 minut temu, Gość gościu :D napisał:

Niestety masz racje 😞

Ale on naprawdę nie będzie lepszy niż ja, jej się pewnie tak wydaje bo się nabrała że on to jest jest ktoś porządny a to nie prawda bo to ja bym jej nigdy nie zostawił a ten gość pewnie i tak prędzej czy póżniej ją rzuci.

WIem że to dziwne ale przeglądałem jego FB i widać że straszny desperat z niego, na górze nie ma nic takiego ale jak się zjedzie dalej na dół to widać że podrywa każdą kobiete jaka jest w jego znajomych.

Może masz rację, jak nie porozmawiasz z nią nie będziesz wiedzieć w czym rzecz.

Gość heeey
53 minuty temu, Gość gościu 😄 napisał:

Niestety masz racje 😞

Moze jest podrywaczem , ma taki sposob bycia a zakochal sie w niej i nie zostawi. ty tego nie wiesz.Sa kobiety ktorych sie nie zostawia

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gościu :D napisał:

Niestety masz racje 😞

Daj namiary na ten fb.Też obejrzę i zastanowimy się razem.

Gość Xseru
1 godzinę temu, Gość heeey napisał:

Moze jest podrywaczem , ma taki sposob bycia a zakochal sie w niej i nie zostawi. ty tego nie wiesz.Sa kobiety ktorych sie nie zostawia

Ale skoro jest podrywaczem to przecież na 99% nie zostanie z nią do końca życia :) przecież pewno utrzyma związek dopóki się mu nie znudzi. Tacy ludzie nigdy nie szukąją stabilnośći tylko okazji