Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monalissa

Gardze facetami bo szanuja tylko ladne...

Polecane posty

Gość Monalissa

To puste szympansy dajace swoja milosc szacunek, przyslugi WYLACZNIE ladnym lub pieknym. Najczesciej solarkom spalonym na braz z czarnymi wlosami.

bylam bardzo brzydka i wyladnialam. Nie jestem modelka zeby nie bylo. Ale widze radykalna zmiane. Wczesniej czasem podsmiewali sie ze mnie, nigdy nie przepuscili a na pasach musialam stac i stac. Teraz bywa tak ze zatrzymaja sie z impetem jak stoje metr od pasow albo w polowie pasow jak mnie nagle zobacza, ustepuja miejsca, sa mili. Oczywscie nie wszyscy. Ale to traktowanie to niebo a ziemia.

nienawidze facetow i gardze nimi bez wzgledu na to czy sa mili czy nie smiac mi sie z nich chce. Dzentelmeni swedzacego pi,si,ora. Za to trzymam ze wszystkimi dziewczynami tymi nieobdarzonymi uroda jak i ladnymi ale ktore nie trzymaja z facetami. Nie potrzebuje slepych ...ek ktore przysluguja wszystko swojemu charakterowi. A na starosc przychodzi opamietanie. Chocbys byla najwspanialsza kobieta o zlotym sercu to bedac brzydka jestes nikim. Zwyklym smieciem ktorego trzeba ominac lub podeptac. Albo trzasnac drzwiami ktore trzyma sie dla ladnej by przeszla.

Gość Misko81

Nie ma co gardzic bo tak jest takze z waszej strony.Atrakcyjny fizycznie czlowiek ma w zyciu lepiej i latwiej-tak bylo jest i bedzie.

Również zauważam męską interesowność, egoizm i hedonizm w kontekście kobiecej powierzchowności. Okazywanie - czy to przez facetów, czy kobiety - poszanowania dla ładnych, a chamstwo i brak taktu wobec mniej urodziwych, to zwyczajna oznaka braku kultury osobistej i dobrego wychowania. I to ma swoje konsekwencje nie wyłącznie na płaszczyźnie relacji partnerskich, dlatego warto uważnie obserwować ludzi i starać się dobierać towarzystwo i partnerów umiejętnie.

Gość less is more
20 minut temu, Nenesh napisał:

Również zauważam męską interesowność, egoizm i hedonizm w kontekście kobiecej powierzchowności. Okazywanie - czy to przez facetów, czy kobiety - poszanowania dla ładnych, a chamstwo i brak taktu wobec mniej urodziwych, to zwyczajna oznaka braku kultury osobistej i dobrego wychowania. I to ma swoje konsekwencje nie wyłącznie na płaszczyźnie relacji partnerskich, dlatego warto uważnie obserwować ludzi i starać się dobierać towarzystwo i partnerów umiejętnie.

To samo można powiedzieć o kobietach. 

Osobiście szanuję każdego, dopóki nie poznam i nie okaże się, że na szacunek nie zasługuje. 

7 minut temu, less is more napisał:

To samo można powiedzieć o kobietach. [...]

Cóż, zaznaczyłam to wyraźnie...

8 minut temu, less is more napisał:

[...] Osobiście szanuję każdego, dopóki nie poznam i nie okaże się, że na szacunek nie zasługuje. 

I jak się przejawia ten 'brak szacunku'? - również brakiem kultury osobistej? Wspomnę zawczasu, nie godzi się przerzucanie na innych odpowiedzialności za własne maniery, które albo się ma, albo nie.

Gość less is more
2 minuty temu, Nenesh napisał:

Cóż, zaznaczyłam to wyraźnie...

I jak się przejawia ten 'brak szacunku'? - również brakiem kultury osobistej? Wspomnę zawczasu, nie godzi się przerzucanie na innych odpowiedzialności za własne maniery, które albo się ma, albo nie.

Rzeczywiście zaznaczyłaś, moje niedopatrzenie, antyfeministyczny filtr włączyłem.  😛 

Brak kultury to najmniejszy problem, są ludzie, których po prostu nie sposób polubić czy szanować, na co składa się wszystko. Cały ich sposób bycia. Tyle. 🙂 

Gość gość

ja lubię jak ma ciałko i pupę .