Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oświadczam się

Dekoracje - oświadczyny

Polecane posty

Gość Oświadczam się

Siemanko,

potrzebuje porady, jedziemy na wyjazd z dziewczyną i zamierzam się tam jej oświadczyć, wszystko ma się odbyć na plaży. Będziemy we dwoje tylko, wynajmujemy sobie mieszkanko więc nie ma mowy o pomocy obsługi czy kogoś. Kupiłem parę dekoracji, balony, płatki róż, świeczki, piórka, żeby był klimacik...
Jak wg was zrobić to najlepiej.
a) Wziąć to na plaże, oświadczyć się i razem dmuchać balony potem i porobic sobie fajne zdjęcia?
b) Razem po powrocie dekorować pokój i robić klimacik

c) Kombinować, żeby udekorować pokój samemu, ale musiałoby jej wtedy nie być to jest bardzoooo trudne

d) inny pomysł (jaki?)

dzięki za pomoc!

Gość Balbina

Cudny pomysł, aż się wzruszyłam 

Gość Dora

Witam, nie rozumiem tych "smieszkow". Osoba się poważnie pyta i zasługuje na taką odpowiedz. Myślę, ze najlepsza obcja to "c". Popatrz co można np w Internecie, zakup gotowe, poproś kogoś o wskazówki żeby zrobić to szybko. Można uda się do firm specjalizujących się w deklaracjach, ale to będzie drogo, można podpytac w szkołach, ośrodkach kursowych gdzieś maja floryste, dekoracje okolicznościowe ( Cosinus w ofercie miało). Myślę że mogą coś doradzić albo wskażą drogę. W końcu do tego trzeba duszy artysty. 

Gość Gość

Wyszukane oświadczyny, :wystawny ślub i impreza rozwodowa podobna 

Gość Kiss

Najlepsza opcja to C, ale nie wiem jak to ogarniesz.